Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JG

Vy jste nemocný člověk.

1 0
možnosti
OT

Budu mírný. Nemyslící sluníčkář, kterému by nevadilo, kdyby v Evropě za 50 let žilo 50 procent muslimů. Vyznavačů odporné, násilnické, středověké ideologie.

5 0
možnosti

Paní Holotová má 100 % pravdu - viz váš odkaz. Zdeněk má strach, že se možná i na něho vaří voda.

4 0
možnosti
Foto

Halóóó, žádáme docenta Chochlouška, aby se neprodleně dostavil. Tolik práce tady má a on si klidně někde courá...8-o

9 0
možnosti
RB

Strašné, slušně řečeno. Tady je škoda slov. Pravděpodobně jste nemocen.

7 0
možnosti
Foto

Podejte si ruku s Bártou(Zdeňkem), je to úplně stejný demagog, jako vy.

8 0
možnosti
Foto

Slniečkári. Nezabúdajte na to, že Česi sú národ husitov, ktorí si po nose brnkať nedajú.

6 0
možnosti
TD

"Pokud bychom naopak otevřeli hranice a legálně je nechali žádat o občanství a potom je zákonným způsobem případně deportovali, měli bychom nad procesem kontrolu."

He? Legálně žádat o vízum mohou už dnes, na to nepotřebují otevřené hranice, na to stačí ambasáda v zemi jejich původu. Nechápu, proč by jakákoli země měla hned někomu udělovat občanství - zažádej si o vízum, pojď sem studovat/pracovat, vydrž sekat dobrotu pár let, a potom se můžeme bavit o občanství.

Copak nevidíte, jak jsou veškeré slavné "deportace" naprosto bezzubé? A těch směšných pár promile, které nakonec deportují, nakonec stojí obrovské peníze (letadlo, eskorta). To je fakt jak u bl*ejch na dvorečku - "pojďme sem všechny pustit, a těch pár špatných budeme deportovat..." Až na to, že nezvládnete deportovat ani vyslovené kriminálníky (viz tento případ), natož "neintegrované", kterých bude kvůli kulturním rozdílům většina.

"Otevření hranic by maximálně omezilo zatajování identity, pročež by se mohly na přicestovalé klást nároky tohoto druhu: musíš předložit ověřitelné doklady, musíš se zavázet k dodržování pravidel, že podporu po dobu pobytu v případě neúspěšného žádání o azyl budeš muset vrátit nebo požádat po návratu do vlasti o zproštění dluhu mimo území země, kde ses zadlužil."

Jak tohle všechno proboha souvisí s otevřením hranic? Ti lidé budou samozřejmě svojí identitu tajit i nadále, když jim bude pořád hrozit deportace nebo vracení dávek, které navrhujete. Mimochodem, tenhle vtip byl vážně dobrý, zajímalo by mě, co hulíte za matroš...

A k té "výhružce" - mno. Zatím takto "vyhrožovali" především příznivci migrace. Každý utonulý migrant byl okamžitě dáván za vinu těm zlým nacionalistům a xenofobům, kteří je nechtějí aktivně sbírat pár km od afrických břehů a vozit je do Evropy. Tak tady máte totéž z druhé strany. A ne, určitě to není tak, že by veškerá vina za kriminalitu páchanou migranty patřila jen příznivcům migrace - zodpovědnost za svoje zločny nesou především ti lidé sami.

21 0
možnosti
TD

Dokončení:

Ale když už někdo vzývá migraci, otevřené hranice a multikulti, přičemž neustále tvrdí, jak je to všechno pro všechny přínosné a výhodné, tak by si ale měl umět obhájit i tu druhou stranu mince - znásilnění, vraždy, vznik paralelní společnosti, gheta plná nezaměstnatelných lidí na dávkách, no-go zóny a podobně.

20 0
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 22,53
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik