Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

I naše vláda ústy ministra zahraničí odmítá tento pakt, aniž by dokument byl veřejně vystaven oficiálně v českém jazyce. Tudíž bychom měli vést tuto diskuzi anglicky? Není to jasný důkaz o lživé manipulaci?

Zdroj:https://horner.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=688787

Víte , co je GOOGLE ?

https://rm.coe.int/CoERMPublicCommonSearchServices/DisplayDCTMContent?documentId=0900001680462471

3 0
možnosti
ZH

Díky za odkaz na Istanbulskou úmluvu, ale bavíme se o jiném paktu ;-D

0 1
možnosti
PK

Není možnost dát Antikarmu ? Škoda .

Pane autore , píšete opravdu hloupě .Rv

27 0
možnosti
Foto

v Izraeli žije národ vyvolený-tak byste měl chápat že nějaká práva na sjednocení rodiny národů nevyvolených mají právo odmítnout;-)

1 18
možnosti
PK

Tohle mi zní nějak divně , ale asi jste to nemyslela vážně , viz ten smajlík .

Nebo se pletu ?

2 0
možnosti
Foto

K čemu se podle Vás uzavírají smlouvy? Aby byly nezávazné? Tak proč je vlastně uzavírat, když nejsou závazné?

To vypadá na podraz už ze své podstaty.

26 0
možnosti
ZH

Pakt, který obsahuje deklarace a vizi společné snahy je o tom, že někdo třeba bude iniciativní, jiný se toho nezúčastní. Tak je to se všemi podobnými pakty. Dokonce i NATO jedná v širokém pásmu dobrovolnosti a aktivity. Je to dlouhodobý závazek o podpoře sjednocení práva kolem migrace. Nikdo z kritiků nezveřejnil konkrétní výhrady k textu paktu. Jen někteří politici jsouce amatěrskými překladateli a světovými rozumbrady torpédují kšandopére společnou snahu dvouletého vyjednávání obsahu paktu. !! A vy tomu šmahem věříte.

0 19
možnosti
DR

"I naše vláda ústy ministra zahraničí odmítá tento pakt, aniž by dokument byl veřejně vystaven oficiálně v českém jazyce."

Ano, to je pravda. Přesný obsah neznám. Nicméně pokud je pravda v tom o čem se mluví a tj. že nerozlišuje mezi legální a nelegální migrací, tak to není žádný pakt ale spíše paskvil.

14 0
možnosti
Foto

Tak proto tu vlládu snad máme, aby rozhodovala samostatně, bez konzultací s "hlasem lidu". Jinak bychom neměli zastupitelskou demokracii, ale přímou. Nechápu, co se na tom panu Hornerovi nelíbí.

3 0
možnosti
Foto

J63i90ř29í 97K13i39n30d21l

21. 11. 2018 13:21

Pane Hornere, vy jste pro uzákonění práva uprchlíků na migraci.??? To je jedna z věcí v tomto paktu.

18 0
možnosti
ZH

Ocitujte, kde je to v textu paktu uvedeno. Pak se o tom můžeme bavit. Nic takového tam totiž není.!!

0 3
možnosti
VV

Domnivam se, ze kazda zeme potrebuje nejaky zakon o pristehovaletvi, aby se urady mely o co oprit.

Ovsem obavam se ze ceska vlada a parlament by dokazaly vytvorit jen neskutecny paskvil.

Co se tyce Israele, cetl jsem o vyhodnych obchodec uradu v Rusku. Urednikum lezi na stolech udajne tisice zadosti s fotografii, aby kdyby zemrel nejaky zid jen trochu se podobajici zadatel a priblizneho veku, mohli prevzit jeho identitu.

Odmena urednikovi udajne v desetitisicich dollaru.

Cili chapu opatrnost statu Israel.

Ostatne videl jsem v tivi porad o znovuvzkrisene zidovske komunite v Regensburg. Vsichni bez vyjimky tam mluvili jen rusky, jeden dokonce pred kamerou vystupoval v uniforme lampasaka sovetske armady s prsama ozdobenejma vojenskejma metalama.

3 0
možnosti
JV

J49i37ř37í 32V67o17l21k38a

21. 11. 2018 12:54

V historii, kdykoliv hrozil vpád jiné kultury jakoukoliv formou do Evropy, evropští panovníci se dokázali na tu dobu sjednotit, aby ji do Evropy nevpustili. Humanismus, nehumanismus, proč to dělali? Jo, chránili svá území, řekne každý, ale oni chránili naší kulturu. Jiná kultura na území Evropy nemá co dělat, je ve své podstatě tak odlišná, že nemohou existovat vedle sebe. Proč se nepoučíme z historie.

21 0
možnosti
Foto

To bylo jinak: Postavili se proti vojenské expanzi. Ale zde o vojenskou expanzi s cílem rozšířit území nejde.

0 10
možnosti
PS

Vy hodně bojujete za přijímaní migrantů. A já se zeptám, pokud se podíváte do zemí které migranty přijímají ve velkém tak uvidíte no-go zóny nějaký nárůst znásilnění. Nárůst antisemitismu, začínají prosakovat zprávy o tom že lžou o svém věku a doklady zahazují, média už dokonce připouštějí že mezi migranty jsou členové IS a mohl bych těch negativ popsat více. Ale můj dotaz zní, chcete přijímat a je vám jedno že dopadneme jako ve Švédsku. Nebo máte naivní představu o tom že navzdory okolním zemím u nás to dopadne všechno skvěle a budeme žít v nádherné multikulti společnosti.

40 0
možnosti
PT

P12e73t76r 88T85o54m17e31k

21. 11. 2018 12:51

To se mýlíte. Panu Hornerovi to není jedno, on by přivítal aby to tady dopadalo jako v těch zemích, kde se Islám už roztahuje. Konečně by se jeho dcery mohly přijet podívat na tatínka.

2 0
možnosti
Foto

J72i65ř60í 15K76i82n97d55l

21. 11. 2018 12:11

Jak je známo ARABOVÉ mají vícero žen. Pokud jim povolíte sloučování rodin, tak jich tu máte až několika násobně víc. Stejně jako my, tak i Izrael si určuje, koho si putí na své území a koho ne. To je stejné jako v rodině. Já si také určuji koho si pozvu k nám a nedovedu si představit, že by mně to určoval soused, koho mám přijmout.

39 0
možnosti
ZH

Já vím, že je to marné, ale ten pakt to nikomu neurčuje.

0 5
možnosti
  • Počet článků 826
  • Celková karma 21,28
  • Průměrná čtenost 970x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik