Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

"Vědecký náboženský dialog", po kterém voláte, je oxymóron a také naprostý nesmysl.

Věda nemá s náboženstvím absolutně nic společného a islám jako takový je navíc náboženstvím jen čistě účelově a okrajově. Většinově se prokazatelně jedná o zcela světskou nenávistnou fašistickou ideologii určenou k zotročování lidí! Rv

(Mimochodem - o čem byste asi tak chtěl, aby se "vědecky diskutovalo"? O tom, zda jsou ženy podřadnými tvory? Zda je možné je kamenovat? Zda je možné trestat smrtí homosexualitu? .....) 8-o

Diskutovat tady není vůbec o čem. Buďto jste na opačné straně a tolerujete či dokone obhajujete naprosté svinstvo, které ve vyspělé demokratické Evropě nemá co pohledávat, nebo ho tolerovat nehodláte a jeho stoupencům dáte demokraticky vybrat - buďto si něco takového odejdou vyznávat a šířit někam jinam, nebo se přizpůsobí naší kultuře a demokratickému právu!

Žádná islamofobie také neexistuje (jde jen a pouze o pejorativní nálepku vymyšlenou slunečními idioty), protože ve skutečnosti jde v drtivé většině o zcela legitimní, důvodný a oprávněný odpor lidí proti islámské nenávistné fašistické ideologii, jejímu šíření a jejím zvěrstvům (zvířata prominou).

11 0
možnosti
ZH

Co třeba taková literární analýza náboženských textů, při níž se zjišťují vrstvy autorství, politické ovlivnění apod. Literární věda také není věda? Chápu, že třeba jako nevěřící neuznáváte teologii za vědu, to je skutečně diskutabilní. Přesto jsou tu společná témata islámu a křesťanství. Jeden společný Bůh? Společná historie a ovlivnění. Mezináboženský dialog uznávají všechny církve a náboženské společnosti, je to mírotvorný element. Mezináboženský dialog na vědecké úrovni (teologové z univerzit) má mimochodem metodologický přínos. Lze se ptát například do jaké míry lze přijímat kritickou metodu svatých textů, jak přijímat vědecké výsledky přírodních věd apod. Až se proberete z vašeho pravidelného fanatického záchvatu, zkuste se na věc podívat s pravidelným dýcháním i stolicí. Pěkný den.

0 8
možnosti
Foto

Deset milionů muslimů je připraveno vyrazit k nám. Migrace muslimům k nám přináší nárust kriminality a terorismu. Ohrožují naši kulturu, náš způsob života, naše zvyky, naši křesťanskou kulturu. Ti, co k nám dorazili si vybudovali samostatný separovaný svět pro sebe, kam nemáme přístup. Podle svých hodnot a ideálů, roztrhávají tisíciletou kulturu Evropy. To není náhodný, neúmyslný řetěz důsledků, ale je to předem plánovaná a řízená operace, masa lidí namířena proti nám. Situace je vážná natolik, že i NATO varuje Evropu, stejně tak ji varují sami muslimové, kteří se vymanili z islámu a stejně tak předtím varuje Orbán. Je nemom hloupí lidé nazývají ty, kteří předtím varují, že jsou islamofobové. Je to stejné, jako když spousta lidí nevěřila, že Hitler rozpoutá válku a nevěřil tomu ani Beneš.

5 0
možnosti
Foto

Dr. Salman Hasan (Salman Hashim Hasan Al-Baidhani) " Uprchlíci, kteří zaplavují Evropu, jsou ilegální imigranti, a jejich exodus je organizovaný. Touží po vysokém životním standardu, po bohatých sociálních dávkách, proto směřují do Švédska, Německa, Francie, Belgie nebo Holandska."

4 0
možnosti
KS

K39a81r32l81a 68S68u38c96h50á

4. 10. 2017 16:14

není mojí povinností vést dialog s někým, s kým nechci, Vy s paní Palkovou si mudrujte s kým chcete, nejlépe za hranicemi, nanejvýš u Vás doma, mě nikoho k dialogu nepodsouvejte, já jsem schopná si vybrat sama

3 0
možnosti
OF

Smím prosit ?

S vrahy netančím.;-D

0 0
možnosti
OF

Už mě štvete s tím islámem.Autor má víceméně pravdu.

My polští těšínští nacionalisté z vás máme srandu.

Dlaczego w Czechach podczas II wojny światowej nie było partyzantki? - Bo gestapo się nie zgadzało. A dlaczego w czasie praskiego powstania (5-8 maja 1945 - przyp. red.) nie zajęto dworca kolejowego? Bo nikt nie sprzedawał peronówek.

P.S peronówka je lístek na nástupiště.

Partyzantka je odboj.Dworzec je nádraží.:-P

0 0
možnosti
OF

Nic ve zlém. Máme rádi /skoro/ všechny Čechy. Když už nic, tak v Česku je alespoň sranda.;-D

0 0
možnosti
Foto

R^souhlas-nedávno jsem zde publikovala podobnou úvahu o tom jak se dnešní islamofobie podobá antisemitským metodám

http://libusepalkova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=615055

http://libusepalkova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=614950

držím palkce ať se do vás nepustí jako tehdy do měR^;-D

3 10
možnosti
ML

M29a50r63t63i12n 47L97a34c43o

4. 10. 2017 15:24

Autor blogu je (ne)myslením na tom podobne, ako človek z tohoto článku:

http://www.netky.sk/clanok/mrazive-video-tigre-roztrhali-muza-pred-ocami-jeho-zeny-a-deti

Našťastie, rodina pána z videa a ostatní prizerajúci sa odmietli spolupodieľať na experimente (trpeli pravdepodobne tigrofóbiou) a tak si zachránili život. :-P

1 0
možnosti
ZH

Demaskovaný chudáček se chytá okrajových nesmyslů, k podstatě článku ovšem nic. ;-D

2 3
možnosti
DK

Islam je zlo ve sve teoreticke podstate a je zlem i ve sve prakticke podstate. Bohuzel krome jeho vlastni zrudnosti je tu jeste jeden problem a sice ten, ze muslimu v Evrope drasticky pribyva. Situace se budou do budoucna cim dal vic zhorsovat. Mimochodem, predpokladam,ze ve 30. letech minuleho stoleti byste byl tezkym zastancem nacisticke ideologie a stejne tak, jako dnes bojujete proti "islamofobum" byste bojoval proti nackofobum...vsak prece nejaka svetovlada je jen mytus, kdo by se necim takovym ridil? Nackove? to jsou beranci, oni jen tak troch skotaci...Nene, pane...zijete v iluzi. Islam neni a ani nemuze byt nabozenstvim miru. Uz to, jakym zlocincem byl Mohamed by mohlo i neprilis bystrym lidem napovedet mnohe (mozna vas trochu precenuju). Na zaver jste me pobavil vetou "Člověk je jediné zvíře, které nezabíjí jen z hladu, ale i z krutosti a pro zábavu, z nudy nebo bez motivu. " - to bych cekal spise jako citat v komentari na profilu nejakeho pubertalniho jedince na lide.cz...Zase je to jen vase odtrzeni od reality, pripadne nepochopeni...vite kolik lidi rocne zabiji napriklad bylozrava zvirata a zcela bezduvodne? Vite treba o tom,ze nejvice lidi v Africe zabiji hrosi? Asi se boji, ze by je clovek vazici zlomek jejich vahy pripravil o teritorium nebo jim prebral partnerku...

12 0
možnosti
ZH

Stačí sledovat obyčejnou kočku domácí. Ta, pokud je nasycená, loví vyloženě pro zábavu.

3 0
možnosti
Foto

Sprosté nálepkování zastiňuje dialog i kritiku, tak je to, husitský teologu.

Fobie je psychiatrická diagnóza a vy jí sprostě nálepkujete své názorové oponenty, abyste mohl ukázat prstem: „Je to blázen, s ním není potřeba vést dialog, toho stačí odsoudit, jak jsem tou nálepkou udělal, a zavřít do blázince.“

Jste odporný člověk.

9 0
možnosti
ZH

Přestaňte být zavilým islamofobem a nebudete se muset obávat o svoje duševní zdraví.;-D

1 4
možnosti
Foto

Žádná islamofobie neexistuje. Je to jenom projev pudu sebezáchovy, na který má každý právo. Speciálně při současné znalosti toho, jak se dnes různí muslimové ve světě chovají.

11 0
možnosti
Foto

Islamofobie možná existuje, ale touto psychiatrickou diagnózou bude trpět tak dva a půl člověka z milionu.

Horner je jistě odborník, když tuto poruchu jako atestovaný psychiatr diagnostikoval svým názorovým odpůrcům. Že by se na HTF vyučovala psychiatrie? A takto diletantsky?

Mimochodem – slovník mého prohlížeče mi podtrhl červeně slovo islamofobie, protože takové slovo nezná. Možná si ho opravdu vymysleli zbabělci, kteří namísto diskuse oponenta radši předem vyloučí z diskuse pomocí přiléhavé nálepky.

Vypadá to, že v intencích Kollárova „ten kdo do pout jímá otroky, sám je otrok“ můžeme konstatovat: Ten, kdo zbaběle špiní nálepkami druhé, sám je zbabělá špína.

3 0
možnosti
MD

Povinnost mit rad islam neni nastesti uzakonena. Tak NEKAZME, nepredepisujme a nechme lidi v klidu zit, pracovat a mit radi ty, kteri si to podle nich zaslouzi. Dokazou to i bez podobnych doporuceni.

5 0
možnosti
ZH

O povinnosti mít rád islám není v článku ani slovo.

0 0
možnosti
  • Počet článků 826
  • Celková karma 21,28
  • Průměrná čtenost 970x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik