Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Proč si neudělají Evropský týden? Že by nebylo nic typické?

0 0
možnosti

Každý na to může hledět jinak. Pro mě je to vzdávání se vlastní identity. okud mi na sousedovi něco vadí, tak k němu nechodím. pokud někomu vadí kříže v Evropě, nechť sem laskavě také nechodí. A jinak, my jsme vyzývání k toleranci a druhá strana tolerantní být nemusí? Pak ať zde nejsou sobci netolerantní :-)

3 0
možnosti

Pane Banga, ty články na titulku vybíráte Vy osobně? Vůbec bych se nedivil, pokud by tomu tak bylo.

0 0
možnosti

Lidl bojkotuji již od aféry s podřezanou lípou před jednou jejich prodejnou v roce 2003. Hlady jsme zatím neumřeli ani nás to finančně nezruinovalo.

0 0
možnosti

Nejde jen o jeden leták. Pokud sledujete dění ve světě, můžete si to dát do kontextu politické korektnosti, dle které firmy, školy, politici, úředníci či neziskovky tvoří svět kolem nás. Je to ten druh sebecenzury, kdy dívčina při nástupu do letadla plácne něco na Twitter, a když za deset hodin vystupuje, zjistí s údivem, že kvůli tomu přišla o práci, stejně jako chlapík, který popíše tristní stav kvalifikace žen v IT. Je to běžný MO firem, škol či neziskovek. Je jedno, zda to tupý dav vyhodnotí jako rasismus, islamofobii či misogynnost, je to pro ty organizace tanec na ostří žiletek, proto raději dávají za každou takovou kontroverzní věc rovnou padáka. Možná proto Google na svých mapách nepoužívá u křesťanských sakrálních staveb kříž, byť u synagog má běžně Davidovu hvězdu a u mešit má půlměsíc. A možná proto Lidl ty kříže smazal.

Ryba smrdí od hlavy. A tady je tou nejsmradlavější částí běžný SJW (Social Justice Warrior aka sluníčkář) na sociálních sítích. Zkuste nad tím přemýšlet v tomto kontextu.

11 0
možnosti

Vždyt jde o leták z Lídlu...to tu opravdu nemáme jiné problémy?Pokud opravdu ne,tak jsme opravdu štastná zem....

6 4
možnosti

Malé problémy jsou stavebními prvky těch velkých :-)

3 0
možnosti

I když jsou to samozřejmě všechno splácaniny, co pan Horner vytvořil, s tím Afghánce, v Holandsku by mohl mít pravdu. Protože právě v Holandsku se v akci 1001 smaken objevila v hlavním vizuálu silueta mešity i s minaretem, a nikomu z Lidlu to nepřišlo divné, náboženská neutralita šla stranou.

https://www.promofolder.nl/nl/folders/lidl?fid=55442&page=16

3 0
možnosti

Oni moc dobre vi, ze s krestanem nebo bezvercem nic takoveho ani nehne a ani si toho nevsimne...ale muslim jak uvidi nejaky krestansky symbol, tak to je jako hadr na byka. Bez ohledu na to, ze islam de facto vychazi z krestanstvi. Proste nenajdete nabozensky tak netolerantni skupinu jakou jsou prave muslimove. Jak to bude pokracovat nam povypravel uz Karel Capek.

8 0
možnosti

Umazávání křížů lze chápat i jako vzkaz migrantům. Neplatí slibované, že migranti, pokud zde chtějí zůstat, budou se muset přizpůsobit naší kultuře. Platí, že migranti smí přicházet s Koránem v ruce i v srdci a slovy "Allahu Akbar" na rtech a my raději jeme pro pilku uřezávat kříže. Je to jasný vzkaz" "My jsme slabí a podřídíme se Vám.".

23 0
možnosti

hm, už vidím migranta jak studuje pikslu z Lidlu;-D

5 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS