Diskuse

Islám obohacuje české veřejné mínění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jde o statistiku. Zřejmě kvůli Vašemu blogu se v dnešním článku

http://zpravy.idnes.cz/italie-znasilneni-uprchlici-pristehovalci-migranti-f9q-/zahranicni.aspx?c=A170901_151829_zahranicni_ert

objevil statistický údaj, podle něhož bylo v Itálii v prvním pololetí mezi zatčenými či udanými za sexuální trestné činy 37% cizinců. Vzhledem k zlomku cizinců v populaci je jejich sexuální trestná činnost mnohonásobně vyšší (řádově 100x) než u domácích. Z toho neplyne, že co cizinec, to sexuální násilník.

0 0
možnosti

No výborně! Chválím! A nyní si zkuste všimnout násilí ve svém bližším okolí, taky to jistě dokážete.

0 1
možnosti

Ó fretná chrochtobuznosti!

Tvé mikturace jsou mi. Co zprudlé žvastopunksery na plzné včele. Škvrrrk, já zapřísahám tě svými frůnícími kvrdlovrzy. A krákorně zafras mě svými scvrknuvšími patlocaráty nebo tě roztrhám na fidloprčičky svým frkodrťákem, tak bacha na to!

2 0
možnosti

Pokoušíte se ironizovat nesmírně závažné téma, ale je to jako kdybyste se účastnil pohřbu, a v okamžiku, kdy se ozve hudba, tak byste vyzval vdovu k tanci.

Naši společnost lze považovat za občanskou společnost, která je založena na moderním pojetí lidských práv. To ovšem neznamená, že se v naší společnosti nevyskytují závažné problémy. Je tu spousta závažných problémů, včetně domácího násilí. Proto nemá vůbec žádný smysl pokoušet se do naší společnosti jakkoli integrovat principy islámské společnosti, protože to v žádném případě nemůže naše problémy vylepšit, pouze zhoršit, a to významným způsobem. V každé zemi Evropy existuje kriminalita – krade se, znásilňuje a vraždí. Ale evropské země na západ od nás mají k tomu ještě jednu specialitu – nejen islámský terorismus, ale také takzvané "ženské vraždy ze cti". Jen si to zkuste představit – tisíc žen je v Evropě zavražděno jejich vlastními muslimskými rodinami kvůli porušení rodinné cti. Ale to je jen špička ledovce – pouhé nejkřiklavější případy. Další stovky tisíc žen jsou v evropských islámských komunitách zotročovány, mláceny a mrzačeny. V Evropě žije přes půl milionu žen, které jsou zmrzačeny takzvanou "islámskou ženskou obřízkou". To není žádná ironie, ale realita, která navíc vykazuje vytrvalý nárůst. V uprchlickém táboře v Calais bylo před jeho zrušením během pouhých šesti měsíců spácháno neuvěřitelných osmdesát vražd, a to v komunitě pouhých sedmi tisíc lidí. Denně tam hořelo, takže francouzští hasiči tam museli zřídit trvalou základnu. Jen v německé spolkové zemi Sasko se v uprchlických táborech odehraje kolem třiceti vražd měsíčně, tedy mnohem více, než v celém okolním Sasku za celý rok. Ano, máme dost svých vlastních závažných problémů, ale to, co do Evropy přinášejí muslimové, je proti tomu procházka růžovou zahradou.

Zde je odkaz na zpravodajský web ČT24 s článkem "Vraždy ze cti jsou v Německu celkem běžné":

http://www.ceskatelevize.cz/ct24/svet/1341657-vrazdy-ze-cti-jsou-v-nemecku-celkem-bezne

11 0
možnosti

Ty první dva řádky vám podepisuji. Myslím, že by se daly aplikovat prakticky na celou tvorbu pana Hornera.

3 0
možnosti

Žádná náboženská svoboda neexistuje.

0 0
možnosti

Já se rozhodně cítím být obohacen. Například dnes už díky uprchlíkům najisto vím, že ve veřejném bazénu se dá i kálet a onanovat.

http://www.bild.de/regional/chemnitz/fluechtling/fluechtling-onaniert-in-schwimmhalle-44254848.bild.html

12 0
možnosti

P78e65t65r 20T21o75m31e29k

1. 9. 2017 11:36

A ještě jedna věc. Argumenty pana Hornera jsou argumenty typu: Když je povoleno ničit zdraví zplodinami z výfuků automobilů, proč by nemohlo být zdraví ničeno taky cigaretovým kouřem. Ubohé, ubohé ubohé pane Hornere.

9 0
možnosti

P84e67t27r 25T41o38m22e35k

1. 9. 2017 11:31

Nesmyslné a provokativní prohlášení, že Islám obohacuje české veřejné mínění, mě nenechává klidným. Jsou lidé, kteří vidí dopředu. Někteří mlčí, jiní ne. Jednou z těch, kteří nemlčeli byla Italská novinářka Oriana Fallaci. Už po muslimském útoku na Dvojčata, při kterém muslimští teroristé zavraždili 3000 lidí, reagovala knížkou Hněv a hrdost. Ona už před 16 roky věděla kam to povede a skutečnost jí dává za pravdu. Je jen otázka množství muslimů v Evropě, kdy tady bude vládnout šarija. Jsou mezi námi tací, kterým to nevadí a jsou i tací, kteří v Evropě působí jako pátá kolona.Tady je výňatek z její knihy.

9 0
možnosti

P71e26t39r 26T11o24m86e89k

1. 9. 2017 11:31

Jedno je však jisté. Když svou knížečku publikuji, cítím se jako Salvemini, když 7.května 1933 řeční na Irving Plaza proti Hitlerovi a Mussolinimu, zoufale volá na posluchače, kteří nic nechápou, ale pochopí 7.prosince 1941(když Japonci spojení s Hitlerem a Mussolinim přepadnou Pearl Harbor) a naléhavě vykřikuje: "Když zůstanete v nečinnosti, když nám nepomůžete, dříve či později na vás taky zaútočí". Mezi mou malou knížečkou a Salveminiho projevem z roku 1933 je ale přece jen rozdíl. Američané ve skutečnosti tehdy nevěděli o Hitlerovi a Musollinim, to, co o nich věděli a co od nich vytrpěli Evropané. Mám na mysli vznik nacismu a fašismu. A tak si mohli dovolit ten přepych nevěřit politickým uprchlíkům, když zoufalými výkřiky prorokovali neštěstí, která měla potkat i Ameriku. O islámském fundamentalismu však my, Evropané naopak víme všecko. Vzpomeňte si, že ani ne dva měsíce po newyorské apokalypse sám Usáma bin Ládin potvrdil, že mám pravdu, když křičím: "Nechápete, nechcete pochopit, že začala obrácená křižácká výprava. Náboženská válka, které říkají svatá válka, džihád. Nechápete, nechcete pochopit, že pro tyto obrácené křižáky je Západ územím, které má být dobyto a podrobeno islámem." Potvrdil to videonahrávkou, v níž vyhrožoval Francouzům, Britům, Italům a v níž chyběly jen hysterické hlasy Hitlera a Mussoliniho. Řekl: "Ve své podstatě je to náboženská válka a ti kdo to popírají jsou lháři. Všichni Arabové, všichni muslimové se musí shromáždit a bojovat, ti kdo zůstávají neutrální se zříkají Allaha. Arabští a muslimští předáci,kteří sedí ve spojených národech a přijímají jejich politiku, se vyřazují z islámu. Jsou to nevěřící, neuznávají poselství Prorokovo." A dále: "ti, kdo se odvolávají na legitimitu mezinárodních institucí, se zříkají jediné opravdové legitimity, té, která vychází z Koránu." A konečně:" Naprostá většina muslimů se zaradovala z útoků na Dvojčata. Naše průzkumy veřejného mínění to potvrzují."

10 0
možnosti
Foto

Dal jsem vám karmu. Přesto, že ne se vším souhlasím. To ani zdaleka ne, ale zaujal mne váš pohled na věc. Ale v diskuzi to schytáte, resp. jak jsem četl, už jste to schytal. Mimochodem, někteří diskutující to evidentně ani nečetli, případně nejsou schopni interpretace psaného textu...;-)

0 4
možnosti

Kteří? Konkretizujte a dokažte.

0 0
možnosti