Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Neuvádíte jediný argument, proč by kdokoli měl respektovat veřejnou exhibici sexuální odchylky, která je většině populace z čistě přírodních důvodů odporná. Jsem ochoten to trpět, ale nikoli respektovat.

0 0
možnosti
ZH

Řeč je o něčem jiném, ale díky za vrcholnou úvahu.

1 0
možnosti
ZH

Šel jste do sebe - mám tomu rozumět tak, že jste se konečně dovzdělal a přečetl si Korán?

Dokud tu budete plkat nesmysly a současně s tím odmítat dovzdělání se, pak na jakýkoliv respekt z mé strany můžete s klidem zapomenout. :-P

2 0
možnosti
ZH

Nic k věci jako obvykle.

0 1
možnosti
JR

J65a38n 76R52á19ž

13. 8. 2017 13:13

Názor, že homosexuálové těmi exhibičními "Pride" kde se producírují s holými zadky, duhovým make upem na tváři, namalovanými rty a okolo stojící zdraví vztyčeným ukazováčkem, získají respekt majority, lze považovat za další nepodařený vtip pana Hornera.

Lidem, kterým byli homosexuálové naprosto lhostejní, neb nikdy neměli potřebu řešit něčí sexuální orientaci, jako například i já, mají k podobným exhibičním promenádám, konaným jen za účelem provokování okolí, naprostý odpor a k jejich účastníkům žádný respekt nemohou mít.

Naštěstí většina homosexuálů potřebu takto získávat respekt nemá, protože ví, že by naopak o respekt, který ve společnosti mají svou "normálností", jakou každodenně žijí svůj život, přišli.

9 0
možnosti
ZH

Pro vás platí totéž, co pro Buriana. Vyhýbáte se odpovědi poukazem na to, za co respekt nezískají. Výstřelky, které ovšem popisujete jsou ojedinělé a vy tam hned zahrnujete všechny. Dokonce použijete slovo provokace. A také jste zapomněl odsoudit pojem "pochod smrti" nebo upřesnit jeho výklad. Je zbytečné, abyste se k věci dál vyjadřoval, když na ni nejste schopen mít ucelený názor. Provokujete a ztrácíte respekt.

0 6
možnosti
PB

P40e23t83r 19B53u64r52i42a70n

13. 8. 2017 12:36

Tento váš blog pouze ukázal, že naprosto netušíte, co je to respekt.

A věta: Jak se mají lidé z menšinové komunity ponížit a obstát ve zkoušce respektu?

Tak ta tomu nastřelila ještě náušnici.

Ne opravdu nebudu mít respekt k člověku, který se úmyslně ponižuje, to sorry jako.

Respekt není duhové tričko, které si navlíknu a mám ho, a večer zase svleču a už ho nemám.

Respekt mám k někomu, koho si vážím, ctím ho pro něco, či obdivuji. Koho uznávám pro něco.

Nemám respekt ani před policajtem, po zkušenostech s nimi. Maximálně se podřizuji jeho autoritě, kterou mu dává zákon.

Respekt mám třebas k Alechinovi, bývalém mistrovi světa v šachu, ač jsem ho nikdy nepotkal.

Divné, že?

Ale vy klidně pokračujte, třeba se jednou problogujete až k respektu k logické argumentaci.

9 0
možnosti
ZH

Jsem rád, že jste se zamyslel a došel alespoň k tomu, že věc je značně osobní. Odmítáte zajisté chápat kolektivní obludnost nedosažitelných společných osobních postojů. Profesionálně nechcete chápat vznesenou otázku, protože na ni neumíte odpovědět. Jak se kolektivně mohou veřejně o respekt zasloužit? Že zůstanou v anonymitě ?? Pak bez konkrétní znalosti jedince o nich obecně řeknete, že si jich všech nemůžete vážit a respektovat je. Proste iracionální hnus.

0 0
možnosti
Foto

Respekt se dá budˇ získat, nebo také ztratit, nikoli si jej vynucovat. Respekt může být jen tam, kde je opravdu k čemu, potažmo ke komu. Tam lze být, ač ne vždy, i na co hrdý. ,,Jinakost" není výjimečná, a tudíž ani k ní nelze vyžadovat respekt. Toliko ve smyslu práva na život! Výjimečnost pak je výsledkem toho, co lze vyjádřit, např., i jako statistic. chybu, též označovanou jako šum, což ovšem platí i v přírodě a jejich zákl. zákonech.

6 0
možnosti
MS

Proč bych měla respektovat toto

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-4726520/Trans-artist-bleeds-periods-not-just-women.html

nebo tuto kanadskou "matku"?

http://www.news.com.au/lifestyle/parenting/canadian-parent-fighting-to-protect-their-baby-from-unnecessary-gender-labels/news-story/0f9ceeec62af07b822cd87232fe69147

Mimochodem, dospělí ať si se sebou dělají co chtějí, je to jejich věc, ale nepřiznat dítěti jeho pohlavní identitu a vychovávat ho jako bezpohlavní stvoření je prachsprosté zneužívání dětí.

10 0
možnosti
ZH

Klidně nerespektujte konkrétní osoby a události a vyjadřujte se k nim. Ale těžko můžete mít respekt za to, že z ojedinělých případů děláte obecnou praxi.

0 0
možnosti
ZJ

Jste vzorovým příkladem Vaší Alma Mater.

Tak šup šup do růžových šatiček. A anál si namažte lubrikačním gelem.

4 0
možnosti
ZH

Co prosím? Vůbec nechápu, co máte na mysli. Upřesněte.

0 0
možnosti
MP

Rozhovor senátora Čunka s tou lebičkou jsem viděla. Sice použil slovní spojení "pochod smrti", ale z kontextu jasně vyplývalo, že je to ve smyslu "pochod smrti této civilizace". Rozhodně to nesměřovalo k jakémukoli spojení s nacismem, to jste vyfabuloval sám. Nebo snad účastníci toho "duhového" pochodu padali vysílením na zem a hynuli jak mouchy pod ranami nenávistných heterosexuálů?

Vy si tady vytváříte lživé konstrukce a točíte se na tom pořád dokola.

13 0
možnosti
MP

oprava ....rozhovor s tou lesbičkou...

2 0
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 22,53
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik