Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Pan bloger obdivuje rok 1973 jako "Kopernikovský obrat", tedy pokrok lidstva. Ten měl spočívat ve vědeckém důkazu "genetického, tedy vrozeného, což znamená normálního, přirozeného původu homosexuality"? Problém je ten, že tento důkaz se nekonal a ani dnes není k dispozici žádná dostateční vědecká publikace, která by něco podobného prokázala. Kopernikovský obrat naopak nastal ve zneužívání vědy na objednávku a v manipulaci s lidmi pomocí médií aj. Nějaká dívka v USA nebyla připuštěna k maturitě, protože sdělila, že nemá ráda homosexuály, kteří ji obtěžovali. Jak je to možné? Tak, že tato naše společnost nemá ráda nikoho, kdo uznává konzervativní hodnoty lidstva. Tato společnost je již ve svých zákonech nenávistná, a svou moc nadále potvrzuje mediálním bojem za divné jednání malých skupinek proti všem lidem.

Člověk má dvě možnosti - může uznávat stálou neměnnou pravdu o člověku a jejím poznání, nebo relativní pravdu například podle okamžitého nápadu či cítění. Páni blogeři Horner a Kvapil mě napadají, že jsem nenávistný. Jako jediné řešení k ochraně dětí před jejich "produkcí" a vydáním do rukou homosexuálních dvojic vidím zrušení zákona o registrovaných partnerstvích. Jak je možné, že dnešní "humanitní" doba nedokáže alespoň potvrdit, že děti mají právo na mámu a tátu, jak je to uvedeno aspoň v deklaraci práv dítěte?

0 0
možnosti
Foto

Přijde mi, že nesnášíte lidi kolem sebe, všichni jsou hrozní netolerantní tyrani. Myslím si, že jediný člověk, který u vás došel uznání, by asi byl homosexuální Rom vyznávající islám.

7 0
možnosti
Foto

Ano, také jsem nabyl dojmu, že ten "heterosexuální bílý muž" (který to tady zajisté všechno "rasisticky ovládá", řídí a určuje a kterého je proto třeba minimálně "umravnit" nebo nejlépe úplně zničit a eliminovat a nahradit někým vhodnějším a lepším!) panu Hornerovi notně leží v žaludku.

Obávám se, že se takto může jednat o "naučené chování a světonázor" vštípený jeho Almou mater a že v tomto bohužel v současném světě není pan Horner sám. ;-(

2 0
možnosti
JP

Cituji z materiálu "člověka v tísni": "Homosexualita je geneticky podmíněný celoživotní a neměnný stav, při kterém jedinec za účelem sexuálního a citového kontaktu dává přednost osobám stejného pohlaví. Takto vytvořený vztah se svojí kvalitou plně vyrovná vztahu heterosexuálnímu." Tato jedna lež na druhou je dnes uplatňována v našem naoko svobodném světě. Genetická podmíněnost je dávno vyvrácena na studiích jednovaječných dvojčat. Je třeba trvat na zásadě "žádná tolerance ke špatnému jednání". Tím špatným jednáním těchto dvojic je jejich tlak v právu nejen na děti z dřívějších heterosexuálních životů, ale také jejich "pořizování" pomocí moderních metod a obchodu s bílým masem. Manželka O.Wilde donutila svého manžela podepsat, že si nečiní žádné právo na jejich děti. Protože naše zhoubné právo pokračuje dalšími kroky k dětem, je třeba zrušit registrované partnerství. Hněv na ty, kteří chtějí děti a respekt pro své nešťastné sklony, které vedou k nemocem a společenskému zlu.

3 1
možnosti
ZH

Jsem vám za váš nenávistný výlev vděčný. Až mi tu zase někdo bude tvrdit, jak jsou Češi tolerantní, opřu se o vás. Díky.

0 0
možnosti
JC

Nikdo sice nenutí pana Čunka, jít v čele toho průvodu, ale respekt se nezískává tím, že se člověk vymaškaří, ještě dodá něco erotického a jde do průvodu. Prostě vnučku bych tohoto průvodu ušetřil. A na dítě není právo! Jestliže se narodím s jednou nohou kratší, tak se musím smířit s tím, že nebudu běhat maraton. Nebo narodím-li se slepý, nedostanu řidičák. Nebo jo?

2 0
možnosti
ZH

Jsou maratonci s jednou nohou kratší.:-)

0 1
možnosti
VV

Je zajimave,jak mnohe zdejsi ta Prague Pride drazdi az k nepricetnosti. Kazdorocni Christopher Street Day v Berline nikoho nedrazdi nerozciluje a cela zem ho akceptuje.

Nezda se mi ce ze by to byla jen nenavist vyucovana pres 40 let komunisticke vlady. Nebude to v necem jinem?

1 1
možnosti
DT

;-D Tak to žijete v opravdu zajímavé růžové bublině. Prý "celá zem ho akceptuje a nikoho nedráždí". :-)

6 0
možnosti
DT

Tolerance je vynucená a respekt se vynutit nedá, rozhodně ne takhle. Takže silně kontraproduktivní. Buď jsou tak hloupí, že jim to nedochází, nebo jde spíš o něco jiného.

3 0
možnosti
AR

Homosexualita je defekt jenž popírá reprodukční schopnosti a určení partnerů k trvalému vztahu. Ony nynější pochody homoušů nevypadají jako projev svobody, ale sexistického exhibicionizmu. Jde o návrat do dob pohanských, kdy různí aktivisté i přes média se nyní snaží tuto lidskou odchylku povýšit na ctnost a abnormalitu za normu! Jde o novodobé beranidlo k multikulturnímu ničení instituce rodiny a tím i národa. Úpadek čestnosti a mravnosti je už patrný v celé Evropě, protože Evropa už vymírá. Dobře ji tak!!

6 0
možnosti
Foto

Myslím, že naše společnost do začátků doby pořádání pochodů Prague Pride, nechávala homosexuály bez povšimnutí v klidu žít. To co lidi podráždilo, byl právě pochod holých zadnic a sápání se po rodinných výhodách, které soužití lidí stejného pohlaví nemůže nikdy naplnit. Čunek to řekl naprosto jasně a přesně. Na soužití lidí stejného pohlaví nemůže společnost nikdy stavět, netvoří a nikdy nemohou tvořit plnohodnotnou rodinu, udržují uměle nepřirozený stav, kterého by se příroda, pro jeho neživotnost, sama zbavila.

9 0
možnosti
Foto

Můj názor je asi tento - Monstrózními a ostentativními akcemi, jako je Prague Pride a účastí na nich, sami homosexuálové dělají všechno pro to, aby ztratili veškerý respekt, který v naší společnosti dlouhodobě mají a přesunuli se sami vlastním zapříčiněním někam jinam - tedy maximálně někam do oblasti tolerance (a to ještě mnohdy u hodně lidí důvodně s velkou dávkou jejich sebezapření). Rv

4 0
možnosti
JK

On ten pochod je takový ojedinělý úkaz, který nepostrádá skoro až nechutné scény, já bych spíš zaměřil pozornost na to, jak naše společnost reaguje na úplně běžnou situaci, kdy spolu prostě normálně žijí dva muži. Tam bych si troufl odhadnout, že tolerance bude celkem v normě.

Ale počkejme, až co pan Větvička, ten určitě vydá stanovisko, protože tohle by mu opět mohlo vynést automatické připíchnutí na nástěnku.

0 0
možnosti
  • Počet článků 824
  • Celková karma 22,15
  • Průměrná čtenost 972x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik