Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Hornere, Vy jste ten problém jaksi obešel. Jde o to, co můžeme exaktně pozorovat v celé Evropě, a to v reálném čase. Zákonodáci napříč Evropou příliš neřeší, jak podpořit domácí obyvatelstvo, jak podpořit klasickou rodinu, místo toho se zabývají tím, jak legislativně vystihnout a někam zařadit nějakou další menšinu, další kulturu, sexuální orientaci, způsob chování nebo ideovou koncepci. Jen se podívejte, kolik energie věnují zákonodárci v západní Evropě legislativnímu ošetření toho, aby homosexuální páry mohly nejen vychovávat, ale dokonce adoptovat děti. A to se děje v situaci, kdy porodnost domácího obyvatelstva dlouhodobě klesá. Není vhodnější nejprve řešit problémy zásadního charakteru a teprve poté se zabývat okrajovými tématy? Právě proto vzniká v celé Evropě dojem, že je široce uplatňována takzvaná pozitivní diskriminace.

0 0
možnosti

No, ale vy jste chytrý a nedáte na dojmy, ne?

0 0
možnosti

J18a85n 64P54a95l41l19a98s

19. 7. 2017 23:46

Dobrý večer, cituji:

Ono je to pěkné, do všeho mluvit a za nic nezodpovídat.

Zdroj: http://horner.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=614573

Na to jste přišel při pohledu do zrcadla?

3 0
možnosti
Foto

;-Dkritizovat kojící bohyni místního blogu, to jste si teda troufl;-DR^

máte přímo sebezničující tendence

3 1
možnosti
Foto

To si nemyslím. Pan Horner, na rozdíl ode mě, má ty "správné" názory.

1 1
možnosti
Foto

Muslimští (ne islámští) voliči paní Šichtařové k umožnění institutu mnohomužství opravdu, ale opravdu nepomohou a umožnění institutu muž-muž-muž a zároveň neumožnění muž-žena-žena nebo žena-žena-muž nebo žena-žena-muž-nespecifikovaný-trans nebo .... je preferencí. To by pak manželský zákoník mohl vypadat jako příklad z kombinatoriky.

0 0
možnosti

Toto umožnění "sňatku" tří mužů může mít zajímavou konsekvenci. Pokud ho totiž připustíme, pak bychom měli povolit i sňatek dvou mužů a ženy, příp dvou žen a muže. To je ovšem bigamie, kterou zákon nepovoluje. Tento rozpor se dá tedy vyřešit buď jen povolením bigamie (což se nebude líbit feministkám), nebo povolení tříčlenných manželství pouze skupince muž-muž-muž nebo žena-žena-žena. To je ale pro změnu sexismus. Každopádně protisexisticky založená feministka to nebude mít jednoduché.:-)

0 0
možnosti
Foto

Jsou to, s prominutím, nesmysly. To byla jen hříčka paní Šichtařová. Ale, hlavně mezi umělci na Západě se soužití jednoho muže a více žen objevuje často. Ovšem, nikoli sňatkem.

2 0
možnosti
Foto

To musela bejt fuška, než jste text http://sichtarova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=613780 překroutil tak, abyste mohl sám své vlastní konstrukci oponovat ;-D

Tož klobouk dolů, kdo umí, ten je ..... Kašpárek

16 0
možnosti

Nějaký konkrétní argument jako, v čem je u mne co pokrouceno by nebyl? Asi ne. Pokud chodíte pod blogy jenom nadávat a osočovat, pak vás napříště budu systematicky mazat.

1 2
možnosti
Foto

Pokud se někdo domnívá, že jistá menšina je u nás preferována, tak má nejpozději od dob "teletníku Václava Havla" pravdu.

A to že "žádoucí normálnost", tedy heterosexuální svazek plodící děti, je na chvostu zájmu je bohužel údělem této, prapodivnými lidskoprávními konstrukty poznamenané společnosti.

8 0
možnosti

Pane Hrmánku, co je teletník Václava Havla, to mi uniklo?

0 0
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 22,54
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik