Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Obdivuji tohoto statečného blogera, stojí tady tak sám s tím svým broukem.;-D

Pořád mi ale chybí nějaký důkaz, jak on osobně uvádí svá slova v činy.Pokud si p.Horner hodlá snižovat životní úroveň, pošlapávat vlastní kulturu, případně riskovat život, je to jeho věc, ale nutit k tomu ostatní je projev renegátství.Na nějakou "humanitu" mu z vysoka...nereflektuji.Sebevraždu páchat nehodlám.

2 0
možnosti
KB

Já osobně radší tu, podle vás, hnědou společnost, než tu Vaší.

12 0
možnosti
KM

To je fuk: vaše hnědá společnost nemá a nikdy nebude mít žádnou moc.

1 5
možnosti
Foto

Já myslím, že ne, pane Hornere.

3 0
možnosti
MS

Nemělo cenu číst celou diskuzi,ale ta výměna názorů mezi panem Cvrčkem a Ulrychem je podstatná.

Pan Ulrych přesně popsal celou situaci,ale pan Cvrček také napsal nezanedbatelný argument,ačkoli je zdrojově nepodložený.

Je fakt,že nejde dopředu rozlišit kdo je kdo,kdo je uprchlík,který utíká z války,nebo diktatury a kdo utíká pouze zneužívat dobrotu hostitelské země. Tohle prostě ani nejde předvídat! Takže jak správně píšete vy i pan Ulrych zastávka v první zemi je absurdita z obyčejných kapacitních důvodů první hostitelské země.

Na druhou stranu to,co pan Cvrček naznačil mezi řádky také nelze ignorovat,ačkoli nikdo nemůže potvrdit ani vyvrátit skutečný poměr uprchlík,který utíká vs. ekonomický migrant,který jde zneužívat pravidla.

Tohle je otázka selhání obranných a represívních složek hostitelských států a následné obyčejné nedůvěry veřejnosti, která to selhání vidí. Jestliže je uprchlík(migrant) zařazen(má status azylu) a nerespektuje zákony hostitelské země,pak logicky musí přijít trest za porušení zákona a v tom je ten problém. Přece není možné,aby vyšlo v médiích najevo,že například teroristé,kteří spáchali teroristický čin byli několik měsíců sledováni tajnými službami hostitelského státu. Pak se veřejnost logicky zeptá-Co ta tajná služba sledovala?

Nebo přece není možné,aby v médiích vycházelo najevo jak policie tajila trestné činy. Jak tajila? Kolik lidí již bylo deportováno?A kam,pokud nemají doklady se zemí původu? Jaká pak může být reakce veřejnosti? Je to obyčejný zákon akce a reakce.

Migrační vlna je také reakce na akci surovinového vykořisťování, na které stojí blahobyt vyspělých zemí.

Xenofobie je reakce na akci těch konkrétních evropských azylantů,kteří se v hostitelské zemi chovají jako "zlatá mládež" nemají respekt k zákonům,k policii,k lidem... Takže ti slušní uprchlíci můžou poděkovat jim.

3 0
možnosti
PT

P13e17t46r 40T36o81m28e97k

6. 7. 2017 18:29

Jestli někdo dává rovnítko mezi nácky a lidi, kteří s ním nesouhlasí v jeho sluníčkářském nadšení, tak je sprosťák.

25 0
možnosti
Foto

Máte moji podporu, pane Tomku.

Zapijeme to v hotelu Four Seasons? To bychom se asi nedoplatili, že?

Takže jinde...

0 0
možnosti
JK

Přijdou mi víc hloupí než nahnědlí.

0 2
možnosti
KM

Ano, hloupí a zbabělí.

1 11
možnosti
Foto

Víc, než nesmysle, Martine. Nesmyslné nesmysle.

3 0
možnosti
TV

Pane Hornere, ta první část komentářů, až tedy na opice, mi přijde výstižná a často vtipná. Já tam moc hnednuti nevidím. Ale chápu, ze byste je demokraticky nejraději vymazal:). Mimochodem, udělal jste dobře, že jste svá těžko čitelná slohová cvičení nahradil komentáři jiných. Váš volný radikál :).

19 1
možnosti
ZH

Vida, tak opice už ne, ale tohle ano: Jan Dobeš 82645, Uprchlíkům pomáhat maximálně na onen svět +5/−1,5.7.2017 17:20

1 1
možnosti
KM

Ano, zní to hrozně, pane Hornere, ale tohle je jen pár internetových křiklounů. Tisíckrát jsou důležitější volební výsledky Vandase a Konvičky a Sládka a podobných rozdmychávačů nesnášenlivosti a nenávisti. Vám R^

2 20
možnosti
AP

Chlapče, když nedokážeš ani logicky pochopit proč Vandas, Konvička a další nemají volební výsledky v ČR (záměrně nechceš vidět oficiální postoj ČR a V4 k řešení islámské invaze, který je zcela opačný od postoje zemí Blízkého západu) a asociuješ si to s jakousi "podporou" obyvatel ČR tragické imigrační politiky zemí Blízkého západu jsi ještě hloupější, než jsme si mysleli.;-D

3 1
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 22,51
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik