Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PT

Neodpověděl jste, přesto se vás zeptám ještě jednou. Kolik muslimských a kolik nevzdělaných migrantů Evropa zvládne, aniž by přišla o svoje základní hodnoty. Humanisté totiž taky musí myslet na své potomky a jestli to tak necítíte, nejste humanista.

10 0
možnosti
DN

Obávám se, že na slušnou a smysluplnou odpověď čekáte marně. Brzy budte mít klávesnici potaženou pavučinou. ;-)

4 0
možnosti

Takže ta vaše vysněná krvelačná "pravice" má prý heslo, ovšem vymyslel ho Horner. A když so miliony přijdou pro sociální dávky, srovnává to Horner s kapitalistickou volnou soutěží. Co takhle poslat mu soutěžit domů pár bezdomovců, ať uplatní své humánní teorie v praxi?

8 0
možnosti
DN

Kvóty nejsou volným pohybem. Navíc v rámci EU zde volný pohyb existuje a nikdo z V4 se mu nebrání. My bereme nějaké dotace od států blízkého východu? Úzce s nimi spolupracujeme? Jsme v EU a musíme respektovat volný pohyb občanů EU. Ne migrantů. Vy dokážete překroutit i naprosto nepřekroutitelná fakta. Na to jste opravdu mistr. Rv

13 1
možnosti
MB

Každá doba něco přináší - nyní to vypadá na zmatení pomoci. Macron včera mluvil o nutnosti silné Evropy - aby tuto doposud oslaboval. Na podzim chce ve Francii zrušit vyjímečný stav, aby další uprchlíky přijímal. Opravdu - nevím ... Státy. které si chtějí udržet svou bezpečnost - chce sankcionovat ... Hora otázek ! Islamské hnutí se blíží své porážce, co bude dále - lidé půjdou domů ? Jak je možné, že od kolonizace uběhlo tolik času, vynakládají se prostředky na rozvojové země - jaký je pokrok, kde ty prachy jsou ? Multi - kulti, nefunguje - nicméně stálá snaha o opak ... Dopady pak všeho druhu, u nás jednotlivci - strany s % preferencí, další problém pak už morální - Vnucování pohledu, že nejlepší pomoc je ta žádná - opět vylévání vaničky i s dítětem ... Chaos ! :-)

4 0
možnosti
PV

Radikalni Cesi nechteji volny pohyb migrantu. A co teprve demokraticti nemecti politici! To by bylo z jejich strany revu, kdybychom prijali kvotovane migranty a oni by se do tydne volne odpohybovali do Nemecka ;-D.

5 0
možnosti
ZH

Známý případ "křesťanské" rodiny, která zde moc dlouho nepobyla a ještě měli kecy ke kvalitě ubytování. Čímž dokázali, že jsou to čistě ekonomičtí migranti a že jim žádné vážné nebezpečí v jejich domovině nehrozilo. A to jsem se před tímto případem naivně domníval, že křesťané jsou mezi muslimy obecně v ohrožení života. No, podle zpráv z jiných oblastí jsou, ale zjevně ne všichni a už vůbec ne všude...

5 0
možnosti
ZS

Těšil jsem se konečně na blog, kde budou vyvráceny iracionální obavy tzv. odmítačů a oslavena humanita a vzájemná pomoc. Bohužel toto je však blábol bez hlavy a paty, pouhá snůška dokola omílaných frází bez strukturya pointy. Škoda.

8 0
možnosti
JM

Další ukázka salonního žvanění, ve kterém pan Horner tentokrát posílá radikální flašinetisty pomáhat Lybii. Proboha svatého, proč by to dělali. Proč autor neustále napadá a poučuje všechny kolem sebe, nezvedne zadek a nevyrazí jakýmkoliv způsobem pomáhat on? Zkuste se na to pana Hornera zeptat - ve většině případů se z jeho strany místo přímé odpovědi ano/ne dočkáte jen rozebírání vašich nevhodně položených otázek. Já už na to ale přišel - pan Horner je na některé činnosti příliš velký intelektuál. A tak nezbývá než se těšit, s čím zase přijde příště.

15 1
možnosti
ZH

To, že se vesele vypořádáte s osobou pana Hornera nás nikam v debatě neposunulo. Samozřejmě pláču, jak jste mi to nandal, jenom myšlenka žádná. ;-D

1 7
možnosti
PT

P58e60t69r 88T19o19m68e68k

3. 7. 2017 23:34

Umíte počítat? Víte kolik žije v Africe potencionálních cestovatelů do Evropy? Víte kolik takových žije na Blízkém východě? Víte kolik takových, z velké většiny nepřizpůsobivých a Evropu ničím neobohacujících lidí Evropa může přijmout aniž by přestala být Evropou se svými tradicemi? Máte děti, vnoučata? Umíte si pro ně představit život v muslimské Evropě? Kolik z těch Evropu případně "obohacujících" turistů jste ochoten ubytovat? Kolik z nich jste ochoten živit? Myslíte si, že máte nějakou představivost? Myslíte si, že máte pud sebezáchovy? Jste spokojen s tím, že si Evropa vůbec nechrání své hranice? Jste spokojen s tím, že na tom všem vydělávají miliardy jakési "cestovky"? Domníváte se, že šéfové EU jsou lidé na svých místech? Připouštíte, že právě oni z toho všeho mají obrovský zisk? ................

27 0
možnosti
ZH

Odpovídáte otázkami. To není slušné, protože tím se vyhýbáte mým odpovědím. Vedete si svůj monolog. Odpovězte na moje otázky, pak já odpovím na vaše.

0 12
možnosti
  • Počet článků 826
  • Celková karma 21,60
  • Průměrná čtenost 970x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik