Diskuse

Češi požadují zákaz všech náboženství

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Sluníčkář v posledním tažení v přímém přenosu.;-D

8 0
možnosti
JS

Pokusil jste se napsat určitou parodii, ale tou parodií jaksi střílíte terčem na šíp.

Pokud vím, tak Vy jste zastáncem multikulturalismu. Podle Vás jsou všechny kultury a náboženství vpodstatě rovnocenné, všichni jejich vyznavači se mohou libovolně promíchat a nic se nestane. A nejenže jste zastáncem multikulturalismu, je zřejmé, že jste ochoten ho prosazovat.

Právě stoupenci multikulturalismu mají svůj sen o společnosti, kde se všichni vyznavači všech náboženství a ideologií nacházejí "pod jedním ideálem a vedením". Představují si nádherně barevnou společnost, která směřuje "vpřed zpátky ni krok" k nádherně barevné budoucnosti pod jednobarevným praporem. Myslejí si, že to bude fungovat. Ani fakt, že nikde ve světě takovou funčnost nepozorujeme, je nepřesvědčí, že se mýlí.

Je vyloučeno, aby vedle sebe v míru žili sršni a včely. Je naprosto zcestné považovat islám a křesťanství za rovnocenná náboženství. Jako teolog byste měl vědět, že hodnotové systémy křesťanství a islámu směřují přímo proti sobě. Není možné tvrdit, že Kristus, který se i na kříži modlil za své katy, se bude vhodně doplňovat s Muhammadem, který pořádal hromadné popravy a proklínal i nepřátele, které nikdy neviděl.

Proto Vaše parodie postrádají vtip. Jsou to jen křečovité úšklebky. Nenabízíte nic ani věřícím, ani ateistům.

11 0
možnosti
Foto

Verim, ze mnoho lidi bude souhlasit. Urcite vsak chapete nerealnost Vaseho navrhu. Pokud ma nekdo Allaha v krvi od detstvi a je s nim stastny, stejne jako jiny s Buddhou a navic se muze i Buddhou stat (coz navic nema nic spolecneho s Bohem)... S nejsrdecnejsimi a nejvelkorysejsimi lidmi jsem se setkal V Malajsii. Vase vira je nazajima, maji tu svou a nevnucuji ji. Tito lide nikde nebroji. Nechteji s vami valcit. Nemaji nachystane zbrane, protoze je nepotrebuji. Dobri lide nemaji zbrane stejne tak jako dobro samo. Dobro se zlem bojovat nemuze. Prohrava. Zlo se znici zase jinym zlem. Vy navrujete spravne jine zlo. Ale to Vam asi neprojde. Miliardove vetsiny by byly asi proti:-) Osobne bych se asi zameril na nasi zemi. Kdysi jsme Japonsku pomohli my. Mozna je cas na obraceno strategii a nechat si od nich poradit jak a proc na Islam.

2 0
možnosti
MS

Těžko soudit co vás vede k podobným článkům.

Na jednu stranu chcete pohnout s nehybností v myšlení,na druhou stranu používáte tytéž prostředky a rétoriku,které odsuzujete u svých oponentů.

Vám to možná přijde normální a logické,ale nedivte se,když ostatní s vámi už nehledají společnou řeč.

Máte stejné rozlišovací schopnosti u posuzování Čechů,jako vaši oponenti u rozlišování uprchlíků a přesto oni se povyšují nad vás a vy nad ně. Nepřijde vám to jako uzavřený kruh?

2 0
možnosti
OK

O69t47a 58K23i70n58c

26. 6. 2017 0:47

Jako ironie by to jakž takž šlo, ale jako realita je to fakt trochu ujeté.

2 0
možnosti
MZ

Vašimi slovy pane Hornere, co na to Váš rypák? Vrchol tolerance, napsat na jiný názor rypák, tak vracím stejnou mincí. K obsahu blogu snad jen jedno, omezit přísun drog.

10 1
možnosti
ZH

Tam v tom příspěvku se autor nenávistně zmiňoval o rypáku polského politika Tuska. Ano, v diskuzi jsem dal autorovi pocítit jaké to je být rypák. Proč to taháte sem není zcela racionální, v mém článku se ono slovo nevyskytuje. Přišel jste si zařádit? :-P

0 0
možnosti
DB

lidé jsou různí jen na povrchu a jen pro to, že je jejich vládnoucí třída pomocí propagandy různými udělala.......

normální lidé chtějí to samé, studovat, co nejvíce, pak mít rodinu a děti ,pak udělat něco pořádného v práci, dobře se bavit neustále se vzdělávat, mít kamarády a žít spokojený život bez větších osobních katastrof.........těch několik kdo jsou jiní můžete roztřídit na zločince, nemocné a pomocí tajných služeb vydírané, a zdeptané jedince....a je jedno v jakém náboženství to je........

A já jsem ateista a pro informovanější agnostik..........a nesmyslnost náboženské víry jsem již několikrát vysvětlil...........a na mém zdejším blogu najdete článek o víře a věření, který vysvětluje nesmyslnost náboženské víry........

1 5
možnosti
ZH

Normální lidi nechtějí studovat. Studovat chce jen pár exotů (vy byste nejspíš řekl výjimečných lidí). Normální lidi se chtějí mít co nejlépe s vynaložením co nejmenší námahy. Je to v naší živočišné povaze. To, že lidi hromadně studují, je výsledek tlaku společnosti a kultury. Ale i tak se najdou skupiny, které jakékoliv studování zcela programově odmítají a na ostatních jen parazitují.

1 0
možnosti
JM

J86a77n 76M91a12c82e64k

25. 6. 2017 23:49

To snad nemohl psát střízlivý člověk.

19 1
možnosti
ZH

Jaká to kolektivní hypnóza, všichni jste byli u mě doma, když jsem to psal? ;-D

0 2
možnosti