Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J80a68n 83R29á35ž

6. 6. 2017 17:22

Názor pana Hanniga, že beztrestnost obrany lgeálně drženou zbraní použité člověkem majícím potřebné oprávnění zbraň použít, při jakéhokoliv útoku na člověka by měla být samozřejmá, je naprosto správný.

Ad příspěvek pana Hermánka v 5:35: Jestli pane H. nepovažujete útok klackem za smrtící útok, tak to máte ve své mysli nějak popletené.

1 0
možnosti
LM

Jak to rikal Pesek Tregloj ve Skola zaklad zivota?

"Starej popleta" nebo tak nak ne ;-)

1 0
možnosti

Tak pánové přestaňte jančit.

Dobrý a kvalitní umělci z komunistické doby, měli, nebo mají úspěch i dnes.

Platí totiž,

že když někdo něco umí, tak se dokáže prosadit v každém režimu a pokud ho režim

odstaví, tak se na něj stejně nezapomene.(Marta Kubišová)

Pokud se podíváte na program

"Strany zdravého rozumu," tak pokud budete mít ten zdravý rozum, tak jim klidně můžete dát svůj hlas.

Prosazuje totiž to zásadní právo občanů, tedy

závazné Občanské referendum!!!

0 0
možnosti
Foto

J73a11k13u64b 42R75o22t57h

6. 6. 2017 11:02

Pane Hornere, vy se panem Hannigem chyťte za pacičky a odskotačte po rozkvetlé louce vstříc jasným zítřkům. Jeden za osmnáct, druhý za dvacet bez dvou. :-/

0 1
možnosti
MS

Vstanou noví kádrováci, s p. Hornerem v čele.

Petr Hannig nikdy nebyl v KSČ, do rozhlasu se dostal díky odbornosti a občas lezl ideologům krkem. S režimem nijak významně nekolaboroval.

Váš článek patří do oblasti morální pornografie. Náměty k přehodnocení rovnováhy mezi útokem a legitimními prostředky obrany jsou oprávněné.

PH: "Pokud ten, který použije násilí proti někomu, kdo násilí koná a zabrání tak tomu, aby byly zničeny životy nevinných lidí, neměl by být vůbec stíhán." - ZH "...jinak by je tito majitelé pravdy "oprávněně" zastřelili, kdy si zamanou, neboť by se zanedlouho mohli cítit ohroženi na životě tím, jak je kdo oblečen a jak nebezpečně smrdí." Toto a Vaše analogie k holokaustu jsou zcela mimo Hannigovo uvažování. Váš stupeň démonizace oponenta je daleko horší, než co lze případně vytušit u Petra Hanniga.

8 0
možnosti
JR

J78a43n 25R57á55ž

6. 6. 2017 17:26

U pana ZH je projev demagogie v jeho článcích naprostým standardem. Na to nemá smysl reagovat. Hledat u pana Hornera projev logického uvažování je většinou ztráta času.

0 0
možnosti
KT

Jsou země kde se střílí a země, kde se nestřílí. Někde je to legální a jinde zase ne.

Můj tři týdny starý zážitek z newyorského Manhattanu: do trafiky typu pražská vietnamská večerka vlítl chlap s revolverem v ruce a chtěl všechny prachy z kasy. Trafikant, hodně starý a hodně tlustý černoch vytáhl z pod pultu brokovnici s uřezanými hlavněmi a bez řečí střelil lupiče do prsou. Příslušné orgány si prohlédly kamerový záznam a konstatovaly, že je vše v pořádku, že je nevinný, protože bránil svůj život a svůj majetek. V mnoha místních médiích zveřejnili fotku lupiče se žádostí, aby obyvatelé NYC pomohli policii s jeho identifikací. Konec zážitku.

A takhle to tam chodí běžně.

6 0
možnosti
Foto

Když mne tak osočujete, pane Hornere, proč jste vymazal můj příspěvek, který byl hned první. Takže tedy ještě jednou. Nikdy jsem nebyl v Pionýru, ČSM, SSM, KSČ, nebyl jsem ani kandidátem KSČ. V KSČ nebyli ani mí rodiče. Nebyl jsem v žádném seznamu (Cibulkovy atd) Tak jsem zvědav, zda v zájmu vaší jediné pravdy smažete i toto moje ohrazení se Vaším útokům na mou osobu. Do rádia jsem nenastoupil v roce 1970, ale až v roce 1974 jako redaktor na hudební výměnu, vzhledem k mým jazykovým znalostem. 5 řečí prakticky.

10 1
možnosti
Foto

J86a75k58u52b 20R93o50t86h

6. 6. 2017 10:59

Pačdon, to nemělo být plus, ale reakce, nějak jsem se překlikl. Takže - nikdo vás nevymazal, fidlale. A k vašemu tvrzení - nebyl jste členem? Nebyl, možná, ale rozhodně jste byl takový malý, přičinlivý slouha režimu, jen draze placený. Vy "zdravý rozume" na jedné straně s ABB. :-/

2 4
možnosti
DN

Vy jste snad blog pana Hanniga ani pořádně nečetl. Vy si prostě vyberete názorového oponenta, vyberete z článku části, které se Vám pro oponenturu hodí, vynecháte ty, které dovysvětlují zbytek a tradáááá.... Vůbec teď nejde o to zda z jeho názory souhlasím, souhlasím částečně, nebo nesouhlasím. Tady jde o to zde zde nenávistně napadáte názorový protipól. Já myslel, že na dno už jste klesl, ale vy jste se vydal do hlubin Mariánského příkopu.

2 0
možnosti
VK

Vždyť ten článek Hanniga byla jedna velká hloupost.

1 3
možnosti
Foto

Žádný zákon o nepřiměřené obraně podle mě nikdy neexistoval a neexistuje. Je to pouze upřesnění v paragrafech o nutné obraně a krajní nouzi s tím že obrana nesmí být zjevně nepřiměřená útoku.

Pokud vás někdo bude ohrožovat klackem je střelba patrně nepřiměřená, ale pokud vás někdo ohrožuje sekerou pak už je střelba asi přiměřenou obranou.

1 1
možnosti
VM

napsal bych že Petru Hannigovi nesaháte ani po kotníky - ale takovým srovnáním bych Vám přilepšil:-P

12 0
možnosti
MR

ja take nechapu ze za nacistu nebo jinych socanu, komunistu atd. se nekteri lide ohrazovali. Meli drzet hubu a krok a byli by vsechny bytosti na svete stastne

0 0
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 22,54
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik