Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Proč píšete o zbrojním arsenálu Saudské Arábie a Pákistánu, když pí Šichtařová se vyslovovala pouze k bezpečnostní situaci v Evropě ?

1 0
možnosti

Je třeba rozlišovat mezi podřizováním se islámu a dialogem. Islám do evropy nepatří, není to kultura slučitelná s našimi hodnotami. Ovšem jestli ještě nějaké hodnoty máme. Proč vlastně toužíte pane autore po silné přítomnosti islámu v naší zemi? Chcete si jen tak na našich dětech vyzkoušet, jestli mají pravdu ti, kteří nás před touto možností varují? Zajeďte si raději do Libanonu nebo přímo k Saudům, pokusného králíka můžete udělat ze sebe, ale ne ze svobodných obyvatel ČR!

1 0
možnosti

Nevím, co jste četl, můj článek asi ne. Ten je totiž proti válce s muslimy a ne pro muslimy. Váš komentář toto slovo vůbec neobsahuje, je to vůbec komentář?

1 1
možnosti
Foto

Je srandovní, že se tady diskutuje o kontroverzích v článku, které tam jsou jenom proto, že autorka má nové vlasy a ráda ae vidí.

2 3
možnosti
Foto

Problém je v tom, že to, čemu vy říkáte "islámské mučednictví" není nic jiného, než nelidské vražedné svinstvo prováděné na základě fašistické islámské ideologie.

Jakýkoli appeasement vůči něčemu takovému je mi doslova odporný! Rv

A nakonec, nemusíme vůbec chodit až do takových vražedných extrémů. Úplně stačí, že muslimové považují ženy za méněcenné bytosti podřízené mužům, že se masově nadřazují nad jakékoli jinověrce a bezvěrce, že praktikují a požadují nejvyšší tresty (vč. trestů smrti) za takové věci, jako je odpadlictví od islámu nebo prostě a jednoduše za vrozenou homosexualitu, že připouštějí zoofilii, a spousta dalších věcí, které u nás nemají co pohledávat!

A v takovém případě vůbec nemusí být s muslimy žádná "horká válka či jaderné ničení" a podobné hrůzy - úplně stačí, pokud tato středověká muslimská šovinistická svinstva, která jsou v rozporu s naší svobodou a demokracií budou v demokratické a svobodné Evropě postavena mimo zákon a jejich propagace a šíření po zásluze trestány podobně, jako u jiných nelidských ideologií (fašismu, nacismu či komunismu).

Pokud si tedy chceme v Evropě uchovat naši těžce nabytou svobodu a demokracii, taková "válka" s importovaným muslimským středověkým svinstvem je naprosto nezbytná.

Já tedy nejsem a nikdy nebudu připravený "dobrovolně povinně" konvertovat k islámu, nadřazovat se nad ženy, považovat je za méněcenné, atd.. Vy jste na něco takového zjevně připraven již dnes! Rv

17 0
možnosti
Foto

Ach jo, kde začít...? Tak předně by se slušelo, kdybyste alespoň jednou jedenkrát před jméno Šichtářová použil slůvko - paní. Nic by vás to nestálo a mělo by to o nejméně jeden level slušnější formu. Za další - oháníte se údajnou neznalostí kolegyně paní Šichtářové v mnoha ohledech a přitom sám dáváte na obdiv slušnou porci vlastní nevědomosti a neznalosti. Jaderná bomba se jen stěží dá "sestřelit", když už, tak se dá sestřelit raketa s jadernou hlavicí. K iniciaci jaderné reakce je však třeba určitý proces, který opravdu nezačne sestřelením. Hrajete si na chytrého, na slušného, ale chováte se jako hulvát a chytrosti je třeba také větší porce, než byla podle všeho nadělena vám. Paní Šichtařová je vzdělaná žena, na rozdíl od vás, který pokud se nemýlím, pracujete jako "zdravotní bratr". Pokud je tato moje informace chybná, tak se omlouvám.

8 0
možnosti

Uznávám vaši připomínku o jaderné hlavici, samozřejmě jsem to měl na mysli, ale nebylo to pro mne nejpodstatnější. Nicméně srozumitelnosti by to pomohlo. Jinak nepracuji jako zdravotní bratr, i když by to pro mne neznamenalo žádnou potupu, každá práce je dobrá. Na mé blogerské stránce jste se mohl informovat. Takže s těmi raketkami jsme si kvit.

2 2
možnosti

Nepřijímání uprchlíků není násilí, p Hornere. Co se dialogu týče, viz. níže další příspěvky.

11 0
možnosti

Řešení jakéhokoliv problému lze dialogem, ovšem pouze za předpokladu, že je k dialogu a tím k řešení problému ochotná i druhá strana.

9 0
možnosti
Foto

Příklad a ukázku toho, že jakýkoli dialog s muslimy v podstatě není vůbec možný, je možné najít i na zdejších blozích.

Třeba muslimský bloger pan Berrezouga tady v minulých měsících zveřejnil svůj poučně-naučný seriál článků s názvem "Dialog s nevěřícím psem".

Těmi nevěřícími psy jsme samozřejmě my a onen údajný "dialog" těmi svými články s námi takto vedl on. Ovšem zcela vědomě jaksi "pozapomněl" pod těmito svými články zapnout možnost diskuze (přestože ji ponejprv sliboval), takže namísto "Dialogu s nevěřícími psy" se ve skutečnosti jednalo o jeho "Monology s nevěřícími psy"!

A tak je to u muslimů bohužel vždy a všude! Rv

4 0
možnosti

"Dialogem a vyjednáváním najít a upevnit i v evropské kultuře to dobré z islámu a na tom vystavět bratrství a přátelství mezi miliardovými kulturami."

K dialogu musí být dva. Jistá část muslimů je k němu do určité míry přístupná, ale další ne a považují se za nadřazenou kulturu. S těmi prvními je vhodné dialog vést, ale ignorovat ty druhé, jak to do velké míry dlouhodobě dělala Západní Evropa, je kulturní sebevražda.

2 0
možnosti

Jsem dost starý na to, abych si pamatoval politruky minulého režimu. Po přečtení článku se ptám: "V čem je rozdíl?" S jinými názory lze diskutovat, ale jaký smysl má diskuze s člověkem, který o slučitelnosti evropské civilizace a islámu tvrdí, že tato otázka není uzavřená, že odpověď se teprve hledá. Svého času nás propaganda z médii přesvědčovala, že chyby se na socialismu sice najít dají, ale že s jeho prohloubením přestanou. Takže, vyčkejte, občané, sice sem-tam se objevil nějaký ten atentátíček a soudruzi musulmani se také k tomu stavějí laxně, ale však ono se to naladí a zářivá budoucnost, kdy evropská kultura bude obohacena tím dobrým z islámu, ta nás nemine! Autor je novodobým "Pavkou Korčaginem", samozřejmě v novém jakoby civilizovaném obalu.

21 0
možnosti

Měl byste se nad sebou zamyslet. Nerespektujete zásadní myšlenku tohoto článku, vaše vyjádření k tématu války žádné. Nejspíš tedy souhlasíte s válkou a kdo není s vámi je proti vám. Já myslím, že byste na frontě vystřízlivěl už první den, jako vystřízlivěli mnozí nadšenci na po začátku první světové války.

0 2
možnosti

Problem je, ze autor ma problem s normalni cinnosti sede kury mozkove, jez je schopna provest analyzou dat a dojit k pracovnimu nazvu 'dnesni svet a islam jako zbran'. A s timto pojmem pak dal pracovat. Napriklad jako pani Sichtarova.

15 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS