Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AM

Sluníčkový folklor - opět islamofobie a blablablabla, ale žádné kloudné řešení, jak teda s tím terorizmem zatočit. Ve středověku také všichni neupalovali čarodejnice, spousta lidí si jen v potu tváře dobývala svůj chléb, a to platí i o dnešním konzervativním a fundamentalistickém islámu. Většina lidí si také žije své normální životy, ale to není omluva, stejně jako to není omluva pro středověkou katolickou církev a její inkvizici. Nejde o to zakázat islám, jde o to se odpoutat od fanatického lidskoprávizmu a dostat jej pod kontrolu, tj. zakázat propagaci těch prvků islámu, které jsou neslučitelné s našimi zákony (kamenování, dětské sňatky, bití manželek...), a ty, kteří tohle budou hlásat v mešitách, nekompromisně trestat, a naopak státem podporovat ty směry v islámu, které neberou Korán až zas tak doslova. Zákaz islámu by jen muslimy zahnal do podzemí, stejně jako minulý režim značnou část křesťanů. A ani 70 let bolševizmu v Sovětském svazu neodislámštilo Čečence. Ale zastavit masovou imigraci, to je pro naši bezpečnost opravdu nezbytné, čím dříve, tím lépe.

10 2
možnosti
MR

M14i28l84a60n 27R12a82d36e27k

24. 5. 2017 17:15

a take vsichni Nemci nebyli naciste, a i naciste nebyli vsichni valecni zlocinci, a ne vsichni Rusove byli bolsevici, a ne vsichni bolsevici byli vrazi, atd.

To ovsem neznamenalo ze se proti tomu nemelo bojovat

11 0
možnosti
VV

Vy prostě máte jasného nepřítele a touto optikou měříte všeckoRv

6 0
možnosti
JJ

J20i85ř80í 17J61o94n34á98š

24. 5. 2017 16:55

Pane Bože,co Vy jste to za člověka??!! Chce se mi z Vás zvracet...;-€

18 1
možnosti
Foto

Kdybyste byl radeji zticha, vase dite tam nezabili.

14 1
možnosti
EH

Co byste vlastně chtěl? Terorismus v médiích ignorovat nebo dokonce ho velebit jako projev multikulturalismu? Pojítko islám a terorismus bylo už dlouho zlehčováno, ale útoků neubývá.

Muslimští věřící mají možnost jít do ulic a protestovat proti radikálům. Ale proč by to dělali, když nás vlastně nenávidí?

26 1
možnosti
DK

Dalsi demagogicky clanek jako vzdycky...kolik ti nasi radikalove odpalili bomb? A ano, islam je radikalni ideologie...ne jeho cast, ne jen nektere jeho odnoze. Islam je radikalni v samotne podstate. Kterakoliv verze Islamu pohrda bezverci a povazuje muslimy za jedine vyvolene. Staci prehodit jedine slovo a misto uprednostnovani jedine vyvolene viry uprednostnovat jedinou vyvolenou rasu a uz je situace zcela jina. Najednou ti, co byli plni tolerance, ze jim az strikala z usi, maji najednou uplne opacny nazor. A pritom jsou tyto dva priklady tak stejne. Nic nez pokrytectvi!

18 1
možnosti
MD

Clovece jeden nestastna, i kdyby tomu tak bylo, tak je to jen fyzika pro zaky ZS. Akce a reakce. I kdyz rekneme spolecenska. Zasedl jste vy vubec kdy do skolni lavice?

10 1
možnosti

J44a58n 57Č76e64k70a64l

24. 5. 2017 16:19

Asi jste sledoval jiné ČT24. Já ho znechuceně vypnul, když se poněkolikáté vychvalovala "barevnost" Británie, a jak je třeba bojovat s teroristy pomocí ještě větší barevnosti...

24 0
možnosti
MP

Náboženskou scvobodu a toleranci nelze zakázat, je nutno ji ovšem PŘEHODNOTIT Jako něco co může být odejmuto třeba za trest. http://prasek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=442771

0 0
možnosti
Foto

Víte, pane Hornere, že neuvěřitelně lžete? Rv

Citace z článku: "Pojďme se vyřádit se svými vzteky a fobiemi na dalších nevinných. To je skvělá zpráva pro islámské teroristy. Přesně o to jim jde. Pokud by výsledkem měl být pogrom na komunitu neškodných muslimů....."

Víte, že onen mladý vrah z Manchesteru také byl takovým "nevinným a neškodným muslimem" - dokud nespáchal to obrovské vražedné svinstvo?!

A víte na základě čeho tak učinil? Na základě nenávistné islámské ideologie, která z "neškodných muslimů" dokáže udělat odporné lidské bestie! Rv

Nelžete tady o nějaké islamofobii, žádná totiž ve skutečnosti v nějakém masovém měřítku vůbec neexistuje. Jde v drtivé většině jen o oprávněný a důvodný odpor svobodymyslných lidí právě vůči dobře poznané vražedné islámské nenávisti ke všemu neislámskému.

A nelžete tady o jakýchsi vymyšlených snahách o "pogromy na komunitu neškodných muslimů". Jestli tady někdo prokazatelně bestiálně vraždí, jsou to právě jen a pouze muslimové, což vám zřejmě jaksi nevadí! Rv

Pokud by se ti vaši "neškodní muslimové" věnovali namísto přijímání nenávistné islámské ideologie a následného šíření nenávisti a masového vraždění jen a pouze svému skutečnému náboženství, nikdo by proti nim ani slůvkem nevystoupil (natož nějaké "pogromy"!). Proč tedy ti "neškodní muslimové" neodvrhnou světské islámské středověké učení nenávisti a namísto toho trvají na věcech neslučitelných se svobodou a demokracií?!

Snažíte se tady být "ďáblovým advokátem", ale výsledkem je jen a pouze naprostá snůška lží, demagogie a ubohosti! Rv

53 1
možnosti
  • Počet článků 826
  • Celková karma 21,66
  • Průměrná čtenost 970x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik