Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vidíte to. Kdybyste celý svůj článek shrnul do jedné věty o tom, že milujete Šichtařovou, vyznělo by to méně křečovitě.

5 0
možnosti
ČP
JV

Vy jste etalon čiré nenávisti.

22 0
možnosti
JV

J59i17r40i 77V22r72a92b69e10c

12. 3. 2017 19:46

Já tu pseudofinanční odborníci už taky nemůžu. Je ovšem oblíbená na PL a jiných proruských plátcích. Tam ji slaví.

1 25
možnosti
Foto

Copak vona. Ale Vy ste taky jasnej;-D

6 2
možnosti
MC

To jsou nevkusné záplaty.Rv

6 1
možnosti
RT

Svým článkem ukazujete autore článku svou ubohost a nízký charakter, když píšete:

"..........než bigótní katolík, nepřítel vlastního papeže, Kavka."

Nic jiného než urážet, nálepkovat a nenávidět neumíte, jednou nálepkujete sociopatka jindy zase bigotní katolík. Argumentace přesně ve stylu militantních sluníčkářských neomarxistů, vašich kamarádů!

A příště již budete panu Kavkovi a paní Šichtařové vyhrožovat fyzickým násilím, třeba pálením na hranici?

32 0
možnosti
TT

K tomu se připojím a jako militantní ateista prohlašuji, že se pan Kavka jako bigotní neprojevil dle mých vědomostí ani jedinkrát.

6 0
možnosti
OK

"neuzná žádné důkazy a odkazy na dokumenty organizací; takže se přesvědčte sami na stránkách http://www.hatefree.cz"; aha, když o sobě hejtfrý něco tvrdí, tak je to prostě důkaz, jasně. "kulturní rasismus" - další vtipný pojem - do je to "kulturní rasa", pane "autore" a čím se liší od rasy nekulturní? Není rasistické takto rasy dělit? "odporuje principům svobody" - tupá a prázdná fráze. "že levice rozdává ze společného bla bla bla" - ať žije vysoce intelektuální úroveň vyjadřování člověka, co se tak ohání argumenty. "peníze měly už dávno jít na platy lidí" - jak jako, navrhujete dotace, pane humanitní neekonome? A argument, proč bychom si ze svých daní měli platit propagandu, která nás vychovává pořváváním "všichni jste rasisti a islám je super", ten pánovi taky jako vždy chybí.

21 0
možnosti
II

Já si netroufám tvrdit, že paní Šichtařová je sociopat. Narcistní porucha osobnosti, tomu bych dle jejích projevů věřil. Proto ona píše, jak píše. Uvědomuje si, za co se tady nejvíc dává tzv. karma.

A ta karma, to je vlastně pouze potrava pro narcise. Pro ego. Nemá to žádnou skutečnou hodnotu. Nic si za to člověk nekoupí. Ani to nemůže prezentovat ve svém životopise: napsal/a jsem blog, a ten měl maximální karmu!

Ono vlastně i pravidelné blogování je možná dobrý základ pro diagnózu. Spousta lidí nepíše blogy proto, že mají něco doopravdy na srdci. Nějakou myšlenku. Ale aby psali blog. Aby o sobě dali vědět, aby dostali karmu.

Přesně takovým stylem píše paní Šichtařová. Splácá páté přes deváté, jenom aby to zahrálo na strunu její fanklubu.

6 18
možnosti
OK

To je fakt skandální, že se někdo opovažuje psát články, s nimiž většina čtenářů souhlasí. Takové demokratické přežitky je třeba zakázat, co? A k obsahu jejích článků nemáte samozřejmě nic, tak vymýšlíte osobní útoky..

22 3
možnosti
TT

Žel je i nebezpečný. Svazák v roce 1950 plivající na kostel mohl taky působit trapně, leč ani jeho cílem nebylo komediální vystoupení.

6 1
možnosti
  • Počet článků 827
  • Celková karma 22,02
  • Průměrná čtenost 969x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik