Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je mně jasné, že pan autor to myslel úplně jinak (Rv), ale já mám tento názor:

Tato účelová publikace představuje vynikající důvod a je dalším přesvědčivým dokladem toho, proč je naprosto nezbytné postavit nenávistnou a s naším právem naprosto neslučitelnou islámskou fašistickou ideologii mimo zákon a její šíření (bez jakékoli zcela zbytečné nenávisti) tvrdě trestat podobně jako u jiných ideologií namířených proti lidskosti, svobodě, demokracii a základním lidským právům.

Vybírám z článku část citace této knihy v jejím článku Zhodnocení právních opatření proti protiislámským projevům:

"Stát by si měl uvědomit, z čeho nenávistné ideje vycházejí a v co největší míře působit na tuto jejich podstatu."

Přesně tak!

Stát by si měl konečně uvědomit, že hlásání a šíření islámské ideologie obsahující nerovnoprávnost žen a jejich ponižování a šovinistický útlak je středověkým svinstvem, které v našich zemích západních demokracií nemůže a nesmí mít žádné místo!

Pokud toto bude jasně pojmenováno a postaveno mimo zákon, žádné "nenávisti" proti tomuto svinstvu nebude vůbec třeba (protože šíření tohoto svinstva bude pod zákonem) a její důvody i určité projevy pak nepochybně samovolně vymizí.

15 1
možnosti
ZH

Nic vám nebrání se o to zasloužit, kdy jste podal nebo se chystáte podat žalobu na registraci islámské obce? Kde je váš návrh na zákaz islámu a příslušné změny v trestním zákoníku? Máte přece masovou i politickou podporu a vy nic. Kde sakra máte ten zákaz, který podle vaší rétoriky už musí být na spadnutí?

1 12
možnosti

Tenhle spolek měl údajně bojovat proti nenávisti. Ne proti neopodstatněné nenávisti. To pokládáte za rozumnou představu?

3 0
možnosti
ZH

Těžko vám něco dokazovat, domnívám se, že žádné argumenty a důkazy neberete v potaz. Konkretizujte, co je důkaz a pak ho třeba budu i snášet. V mém článku důkazy jsou.

1 1
možnosti

P82e55t54r 43Č62e27j47k75a

6. 2. 2017 20:22

Pane Hornere, žádám vás o to, abyste nám popsal, jak si představujete adekvátní a v souladu s vašimi představami dovolenou kritiku islámu..... Já vycházím z toho, že kritizovatelné (a to i velmi tvrdě kritizovatelné) musí být cokoliv a pokud se někdo oprávněně popouzel nad návrhem ochraňovat prezidenta republiky a jeho úřad, tak je stejně adekvátní popouzet se nad návrhem omezování svobody projevu vůči náboženství. Pří vší úctě k jakékoliv víře (a to i křesťanství) - úřad prezidenta by měl mít vzhledem k svému postavení v rámci státu v ateistické zemi vyšší ochranu než jakékoliv náboženství.... proč žádáte opak?

10 1
možnosti
ZH

Nikde nežádám opak, buďte úplně konkrétní, žádnou kritiku zakazovat nechci.

1 3
možnosti
MK

Pane Hornere, mě jste pod články vyhrožoval, že mám smazat článek do té, či oné doby, což by mě nikdy pod někým s kým nesouhlasím nenapadlo, ale to je jedno..... Je zajímavé, že se sám řadíte mezi tolerantní občany, zatímco ostatní obviňujete z nenávisti. Mluvíte o sobě, že jste teolog, dokonce historik a genealog.

Znáte katolickou a protestantskou teologii? Znáte teologii islámu a všech hlavních sunnitských škol? Jste schopen islám pochopit teologicky, filozoficky a prakticky? A z čeho vycházíte?

Co Vám říká historie ne ve smyslu něco se stalo, ale dějinných událostí a návazností?

37 0
možnosti
JR

J79a97r14a 35R33a37n45k

6. 2. 2017 23:08

A k cemu Vam veskera studia religionistiky pomahaji, kdyz se jich nedrzite a hlavni Jezisovo uceni ignorujete?

2 12
možnosti
JR

J75a46n 71R74á94ž

6. 2. 2017 18:39

Celá kampaň vedená pod heslem "Proti násilí z nenávisti", jejíž součástí je i HateFree Culture byla postavena na utopistické představě, že nějakými propagandistickými akcemi nevládních organizací je možno zabránit projevům údajné náboženské intolerance a negativním postojům české veřejnosti proti ilegální migraci. Bylo přece jasné, že se tématu uchopí hned lidé, jejichž chápání demokracie je na úrovni bolševiků. Důkazem je to, že ze svobodného veřejného dialogu na uvedená témata, se stal monotónní monolog zaměstnanců neziskovek a organizací začleněných do tohoto projektu, jehož výslednicí byla společenská dehonestace každého, kdo projevil, byť i náznakem odlišný názor.

Takže je jen dobře, když se tento projekt dostane ze sféry zájmu státu do sféry zájmu privátního. Alespoň bude jasno, kdo tyto projekty financuje, tedy v čich zájmu vykonávají svou činnost.

17 1
možnosti
MD

HateFree je jen jedna kostka ze stavebnice. A Lego to neni.

10 0
možnosti
MD

ZOTROCIT svobodneho cloveka pomoci viry, ISLAMU, se VAM zachtelo.

Nanestesti pro VAS, nastesti pro svobodne, jsou tu ti nestastni radikalni vyznavaci, kteri vam to v zarodku kazi. Coz.

12 1
možnosti
JR

J36a22r14a 27R22a33n42k

6. 2. 2017 23:10

Dusane, skvele! Jedinecny prispevek....co mi to jen pripomina???

"ZOTROCIT svobodneho cloveka pomoci viry, ISLAMU, se VAM zachtelo."

8-o

0 3
možnosti
OK

Tak "spoluvina vyspělého světa", pravil člověk, co pořád křičí o kolektivní vině. A teče mu do bot, jeho milovaná názorová výchovy občanů k jediné pravdě je ohrožena.

17 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
22 0
možnosti
MV

myslim, ze lide proti organizacim podobneho razeni apriory nejsou - chovani nekterych clenu HF a zpusob jeho financovani - to vyvolava silne kontroverze

3 0
možnosti
Foto

Nevěřím svým očím - "lidé, kteří pronášejí své výroky proti islámu ví, že je nebude nikdo stíhat"....není tohle základ demokracie?

Nebo byste nám tady rovnou zavedl právo Šaría abychom tak nějak měli jasno....

Můj Ty Bože....

41 0
možnosti
RH

Některé proti islámské výroky jsou skutečně za hranicí zákona - vyhrožovat koncentráky nebo mletím lidí do masokostní moučky nemá nic společného s demokracií.

4 21
možnosti
  • Počet článků 827
  • Celková karma 21,68
  • Průměrná čtenost 969x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik