Potřebujeme úřad viceprezidenta?

Kdybychom takový úřad měli, více bychom se přiblížili našim americkým přátelům a nikdy jinak. Prostřednictvím tohoto úřadu bychom snáze prosadili pozitivní diskriminaci v tomto úřadu, kde se asi nedožijeme nikdy zvolení ženy.

Předem mých převratných myšlenek VÍTÁM vás v textu mého blogu. Ale k věci. Aby bylo dobro nejen na věčné časy, ale nejméně o hodinu déle, odhodlal jsem se k této dobroštváčské kampani za nové uspořádání společné evropské vlasti. Evropa tím konečně svrhne veškerou monarchii a vytvoří dokonalý republikánsko - prezidentský systém jemuž na planetě nebude rovno.

Aby vše plynule a nekonfliktně zafungovalo, každý prezidentský kandidát/ka by si musel sehnat jako svého viceprezidenta/tku osobu opačného pohlaví. Pokud by kandidát byl z komunity LGBT pak by si zvolil osobu opačného pohlaví z hlediska LGBT příslušnosti. Značně by to zvýšilo naši toleranci a v budoucnu bychom se dokázali vyrovnat s budoucí vládou mimozemšťanů v koalici s roboty.

Ze všech stran nám hrozí technologie 4.0. Viceprezident by zajišťoval okamžitou náhradu za odvolaného prezidenta, čímž bychom mohli tento úřad podrobit jednou ročně všelidovému hlasování, kdy by lidé přímo rozhodli, že si prezident a viceprezident vymění posty. Pěkně bychom tím demaskovali charakterové vlastnosti zvoleného prezidenta či prezidentky i viceprezidenta či viceprezidentky.

Každé páté prezidentské volební období by bylo vyhrazeno národnostním menšinám, kdy by povinností například romského kandidáta či kandidátky byla povinnost zajistitit si viceprezidenta či viceprezidentku z majoritní společnosti. Schválně nepíšu české majoritní většiny, protože musíme předvídat, že budeme přečísleni arabskoafrickým islámským etnikem a pak by byla naše demokratická pravidla porušena předběžnou definicí majoritního češství.

Demokracie nemůže ustupovat ani před národem. Mírové, demokratické předání území novým osadníkům odpovídá naší tradici mírového rozdělování země na více států. V nové Evropě národy zaniknou. Vždycky byly zdrojem válek a nic pěkného nepřinesly. Naše mládež podivnou a obtížnou češtinu nenávidí. Raději si prozpěvuje angličtinu, tak buďme moderní! Patriotismus staročešství může být na některých územích zachován. Předpokládám, že určité oddělení vietnamsko islámských regionů by zpočátku usnadnilo trvalé zakořenění v této zemi, již nenazývám naší, neboť většina obyvatel nevlastní žádný pozemek, takže jde o logický protimluv. Nějaké abstraktní národovecké vlastnictví země je vějička radikálních národovců.

Řešení pro národovce mám rovněž. Obdrželi by svůj region, kde by si bez zákonných omezení mohli uctívat jakékoli symboly a čísla i sebeodpornější osoby. Nesměli by s tím překračovat hranice svého regionu. Pak by si šťastně mohli mezi sebou užívat neufňukaně různých diskriminačních opatření. Jejich hranice by ovšem byly střeženy neomarxisty. Tím bychom odpoutali jejich pozornost od intervence do problémů normálních lidí. Stali bychom se tak evropskou normální velmocí. Volte Evropský svaz nezávislých regionů! Volte samostatnou Evropu svévolných regionů, daleko od Moskvy, daleko od Washingtonu!

Tuším, že budete moje modernizační sluníčkovské reformy zpochybňovat. Nevadí. Slibuji, že se nad každou námitkou zamyslím a zavrhnu ji bez rozčilování v tichosti svého nocí blikajícího monitoru. :-)

Autor: Zdenek Horner | sobota 29.7.2017 18:50 | karma článku: 8,19 | přečteno: 457x
  • Další články autora

Zdenek Horner

Pořádek v dezinterpretaci

3.3.2024 v 8:57 | Karma: 17,66

Zdenek Horner

Co dělá Izrael dobře

18.2.2024 v 1:08 | Karma: 17,15

Zdenek Horner

Neantisemitská kritika Izraele

17.2.2024 v 0:32 | Karma: 14,84

Zdenek Horner

Židovský extremismus

13.2.2024 v 15:25 | Karma: 28,09

Zdenek Horner

Izraelský plán zničení Hamásu

9.2.2024 v 20:20 | Karma: 22,81

Zdenek Horner

A opět, humanoidi na scéně

8.2.2024 v 19:33 | Karma: 22,04
  • Počet článků 825
  • Celková karma 22,53
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik