Češi požadují zákaz všech náboženství

Češi na stále rozvaleném a očekávajícím zasedání OSN navrhli zakázat přípisem do charty všechna světová náboženství. Protože se již celosvětově lidstvo konečně přesvědčilo, že multikulturalismus selhal a funguje jenom dehumanizace

Lidé jsou natolik různí, že spolu při veškeré snaze nemohou společně žít. Chceme-li ovšem s čínskou pragmatickou pomocí expandovat do vesmíru, musíme již nadobro skoncovat s náboženstvím. Naši kosmonauti nám na Zemi přivezli zejména jistotu, že na nebesích žádné božstvo žádného náboženství nesedí. Viděli to, vyfotili to, publikovali to.

V naší pozitivisticky osvícené malé zemi se jediné z celé Země podařilo téměř zcela a dobrovolně vysvětlit vědecky všechny náboženské bludy. Pokud jsme po kopernikánském obratu byli v Česku schopni hostit Einsteina a podpořit tím Obecnou teorii relativity, navíc jsme se odvážili dál, nám je jasné, že ani Slunce (natož sluníčkáři) nejsou pevnými body ve vesmíru. Máme na to celý racionalistický aparát s anti-racionalistickou cenou pro nejhorší bludaře. Vivat Grygar & spol. Všechna slunce se bez rozmyslu jenom někam řítí vesmírem, navíc jsou odsouzena k zániku a soudného dne se zbortí do nicoty černé díry. S pokrokem české kosmologie a ultra-racionální pozitivistické logiky v americkém behaviorálním smyslu jsme odvrhli veškeré cancy o jistotách a pevných bodech ve vesmíru typu „bůh“.

Jsme si po zkušenostech s husitstvím vědomi, že nejde dosáhnout pravdy jen v jedné zemi. Důkazem toho jsou pády křesťansko-socialistického Sovětského Svazu nebo albánského ateismu po rozbití komunismu Envera Hodži. Náboženství se musí zakázat v jednom stejném okamžiku na celém světě, aby bylo všude možno poukázat: vždyť v cizině to zakázali také, tak jaképak copak. Máme již dost vymlouvání se na to, že kdosi jako „bůh“ přikázal nějaké vraždění. Osoba, kterou nelze dohnat k pozemské odpovědnosti ani k morálnímu soudu, patří do propadliště dějin.

Multikulturalismus vychází podle většinového vnímání z toho, že lidé jsou stejní a proto prý spolu mohou žít. My říkáme: Nikoliv! Podle našich vědecky ověřených zkušeností musí lidé být jednotní. Stejní jsou jen roboti. Důležitá je jednota pod jedním národním ideálem a vedením. Zrušením náboženství bychom dosáhli značného uvolnění napětí mezi národy. Vědecky si uvědomujeme, že jenom na nějaký čas než si lidé najdou další záminku k dehumanizaci. Jediným východiskem je expanze do vesmíru. Té ovšem národy bržděné náboženstvím nebudou schopny.

Obáváme se, že se národy, které na zrušení náboženství spolu s námi nepřistoupí, se ve vesmíru nesetkáme. Češi ovšem musí jít dál. Nemohou se nechat zastavit nějakými dehumanizačními riziky. Kdo nevydrží s námi, zůstane navždy za námi. V tomto případě nemusíme ničím hrozit. V případě nesouhlasu a nespolupráce se státy a národy z vesmíru vyřadí samy.

 

 

Autor: Zdenek Horner | neděle 25.6.2017 23:27 | karma článku: 19,44 | přečteno: 3030x
  • Další články autora

Zdenek Horner

Pořádek v dezinterpretaci

3.3.2024 v 8:57 | Karma: 17,66

Zdenek Horner

Co dělá Izrael dobře

18.2.2024 v 1:08 | Karma: 17,15

Zdenek Horner

Neantisemitská kritika Izraele

17.2.2024 v 0:32 | Karma: 14,84

Zdenek Horner

Židovský extremismus

13.2.2024 v 15:25 | Karma: 28,09

Zdenek Horner

Izraelský plán zničení Hamásu

9.2.2024 v 20:20 | Karma: 22,82

Zdenek Horner

A opět, humanoidi na scéně

8.2.2024 v 19:33 | Karma: 22,04
  • Počet článků 825
  • Celková karma 22,55
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik