Pan Hatem Berrezouga má můj obdiv a veřejnou podporu

Po oslabení vládní politiky sociálního začleňování, prostřednictvím ponižujícího zesměšnění HateFree ze strany ministra pro lidská práva, se nemůžeme divit okamžitým důsledkům.

Po zklamání všech nadějí na nějakou efektivitu veřejných výchovných intervencí, nutně musí nyní docházet k právnímu řešení konfliktů s extrémisty. Obdivuji odvahu pana Berrezougy, že se dokáže postavit extrémnímu bulvárnímu myšlení. Právní případ je sice nepředvídatelný, ale doufám ve spravedlnost, které se, bohužel, v této zemi také často nelze dovolat. Uvidíme první významný test nezávislého soudnictví v oblasti veřejné náboženské diskriminace, která ukáže pravý stav naší demokracie.

Trestní oznámení je, zřejmě a bohužel, nezbytným řešením. Přál bych si, aby pan Berrezouga věděl, že v této zemi je spousta normálních, milých a pohostinných lidí, kteří se sice nebudou mít odvahu veřejně vyjádřit, neboť jsme nyní i v naší zemi konfrontováni s vyhrožováním a zastrašováním, jež je podporováno populistickými postoji jednotlivých politiků napříč většinou vládních i nevládních politických stran. Přesto nejde o většinový názor. Poslední krajské volby ukázaly, že většina voličů této země nepodpořila zjevné extrémistická politická uskupení ani na místní úrovni.

Vážený pane Berrezougo, nejste v tom sám, vytrvejte.

http://berrezouga.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=586704

 

Autor: Zdenek Horner | pondělí 13.2.2017 5:21 | karma článku: 15,78 | přečteno: 715x