Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Já jsem ve finále rád za článek pana Mazurka. Krásně jste ukázal, že nějaké Hovorkové z fóra24 nemá cenu vyčítat její článek a "demokrati", kteří se nad jejím vyjadřováním "morálně" pohoršili vám dali karmu, nebo palec nahoru. A tak je to správné, tak to má být.

Čili zjednodušeně, tak jak to napsala Hovorková - zapamatujte si tváře Zieglera, Stejskala, Červenky, Szabóa. Ještě že tu jsou ti správní bojovníci, kteří stojí proti fóru24.

0 0
možnosti
JK

Ale no jo, ulevil jste si a o to jde. Já říkám, že nejdřív musí Ukrajinci vyhnat vrahy a teprve potom se mohou řešit jejich (těch Ukrajinců) nedostatky.

3 0
možnosti
MB

Zdeňku, zřejmě jako každý muž. I já se zajímám o vojenskou historii. Z Vladimiroviče jsem pak doslova nadšen. Směle tvrdím - Pro obnovení památky Adolfa, žádný muž planety toho více nevykonal! Je úžasné, že není opomenut žádný znak, kdysi berlínského činění !

Namátkou - Od pasování se na národ vyvolený, hledání Lebensraumu, po odstraňování překážek- podlidí. Vyhrožování zázračnými zbraněmi, podobně zatýkání odpůrců, umisťování do všelikých táborů. Prohry a ztráty Goebbelsovsky - pasovat na veliké vítězství konečného řešení. K tomu osvědčená Adolfova lživost - již nebude vznášet nároky. I tento prvek Putin dodržel, viz Smlouvy o nedotknutelnosti území Ukrajiny, výměnou za odevzdání atom zbraní ap. Prostě, Adolf jako vyšitý. A tak se vyhlásí Totální válka ...

21.9 je "Mezinárodní den míru" = Vyhlášení Mobilizace. 30.9 (dnes), je osudové datum "Dnů zrady Mnichova" = Tedy se zaberou Sudety opět. Pochopitelně to k ničemu nevede, hrůz a ostud je kopec. Tak se prostě konat nedá a zápasit s celým světem už vůbec ne. Německo rozvráceno, Adolf s revolverem a kapslí kyanidu. Sedí ve svém zatuchlém bunkru a sepisuje Závěť. S největší pravděpodobností Vladimirovič již dlí ve betonu rovněž. Příklad jeho bratrance Ády- jej evidentně táhne. Skutečně,zajímavá rodina. Doufám, že je slušně vychován a tradice dotáhne. Do svého konce. Za sebe říkám - nechť již táhne!

Adolf 77 let nežije. Neuvěřitelné, je jako Lenin - U mužika v paláci Kremlu - Oblíben a evidentně stále živý :-) Proboha, proč ta Rozvojová země neustále obtěžuje ? ...

7 1
možnosti
LV
PD

s výše jmenovanými pány většinou (u některých skoro vždy) nesouhlasím a o jejich zanícenosti hraničící s fanatismem si myslím svoje. ovšem s jednou výjímkou, a to je právě současná rusko ukrajinská válka. o tom, kdo za ni nese 100% odpovědnost není sebemenších pochyb. každý, kdo toto relativizuje, omlouvá, snáší pseudoargumenty...je osoba hodná opovržení

9 0
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 22,53
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik