Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Průzkumy veřejného mínění hovoří jasně. 87% Čechů stojí na straně Ukrajiny a stejný počet považuje za viníka konfliktu Rusko. Ve stranické buňce Jarmily Černé je tomu možná jinak, ale to je tak všechno, co se s tím dá dělat. Slava Ukrajiny. [UA]

9 0
možnosti
ZZ

Věřím jen takovým výsledkům průzkumů veřejného mínění, které sám osobně upravím.

;-D

0 0
možnosti

Mohl byste (kromě toho plácání o výrokové logice) uvést příklad, kde pan Stejskal lže? A proč jako argument obhajoby agrese Ruska používáte (možná některé i sporné) vojenské zásahy USA v jiných zemích, které ale, na rozdíl od Ruska, nebyly nikdy motivovány územními zisky? A i kdyby, byl by to důvod relativizovat současnou agresi Ruska na Ukrajině? A jak se díváte na to, že původní "speciální vojenskou operaci" Putin proklamoval jako denacifikaci Ukrajiny a útok vedl nejen na východní část Ukrajiny, ale přímo na Kyjev? A když s tahem na hlavní město pohořel, mluví dnes jen o obraně Luhanska a Doněcka, které Rusku ale stejně nepatří? Je mi z vás nanic.:-/

6 0
možnosti

P.S. A můžete si podat ruku s panem Petříkem, který pod blogem pana Stejskala bohatě diskutuje.:-P

1 0
možnosti
JZ

Kdo chce poznat opravdové Rusko, tomu doporučuji skvělé knihy Zima přichází od Garryho Kasparova a Rudý zákon od Billa Browdera. :-)

2 0
možnosti
JZ

Tyto publikace skvěle analyzují válečného zločince Putina a opravdu stojí za to. .

1 0
možnosti
Foto

Vrahův názor na obět neospravedlňuje jeho počínání.

15 0
možnosti
Foto

Doufán, že byste Vy sám, Matuško při případné mobilizaci bez výhrad

narukoval proti Rusům, anebo Vaši potomci mužského rodu (máte-li jaké).). Jinak jsou to jen silácké řeči. (Uvidíme jak ta válečná tragedie na Ukrajině dopadne). Prohrají v ní všichni, včetně nás. Rv

9 7
možnosti
Foto

Je vážně velmi vážná otázka, zdali si může tzv. spravedlivý demokratický svět dovolit nejednat s jednou desetinou lidstva o jejím názorovém hledisku.

Zdroj: https://horner.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=792172

Ruská federace má 145 911 570 obyvatel a to není jedna desetina obyvatel Země.

3 0
možnosti
Foto

J36a13n 48Š58i68k

22. 9. 2022 8:38

Dle vaší stejné matematické logiky vtrhl Hitler do Sudet oprávněně. To je vaše pravda a vidění světa, v které země jako tehdejší Československo, zůstávají proti zlu sami. Naštěstí je dnes více těch, kteri uvažuji jinak. Jakou férovost hledáte na maniakovi který chrastí jadernými zbraněmi? Vy patříte k těm, kteří pro vlastní pohodlí blahobyt a bezpečnost budou vyjednávat i s teroristy. Jenže ďábel je pořád ďábel a vezme vás sebou do pekla. Férových a spravedlivých smluv s ním můžete mít kolik chcete.

13 1
možnosti
Foto

Ne, matematická logika pana Hornera neříká, že Hitler vtrhl do Sudet oprávněně. To jste si Vy špatně, nelogicky, vydedukoval.

1 13
možnosti
JK

Dříve jsem četl rád Vaše články a i když ne se vším souhlasil, vážil si Vašeho názoru. Říkal jsem si, že jste asi dobrý člověk. Poslední dobou jsou však Vaše výplody pro mě velké zklamání. S panem Stejskalem též nemusím vždy na 100% souhlasit, ale jeho zpracování a argumentace je perfektní.

16 0
možnosti
RC

Přesně s vámi souhlasím R^

8 0
možnosti
Foto

Jenže vy ignorujete právě onen axiom, který zmiňujete v článku. Rusko je agresor. Rusko napadlo Ukrajinu. Rusko nechce jednat.

19 0
možnosti
MB

Dobře to vystihl p. Stejskal. Podobně - R. Deskartes. Cogito ergo sum. "Myslím - tedy jsem". Protože jsem,- pak si myslím. Na kolaboraci s Putinem, Paroubkem? Moc spoluobčanů nemyslí.Pravda, Jiřímu to i docela myslí. Zhrzenost a neukojené ambice, v sobě syslí. Pomýšlí a vymýšlí - Nabízí křivou páteř. Praví, není to zrada. Sexy mozek?, záhada. Gubernátor jakékoliv oblasti. To je cesta pravá. Zdeňku dotaz. Rovněž lezete, Vladimiroviči do pasti? Zkušenosti r. 1968. Nic Vám to nevěstí? Myslím, mějme rozum, Dbejme důstojněji - své pověsti ... :-)

14 0
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 22,53
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik