Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jedna paní, co znám, tam byla. Nevěděl jsem to předem. Říkala, že hrozný, že tam šla kvůli tomu, že vláda neřeší drahotu, ale že tam mleli strášný hovadiny.

1 1
možnosti

Jedna paní, co znám tam šle, protože není spokojená s vládou. Poté říkala, že byla nadšená!!!

Co teď?;-D;-D;-D

0 3
možnosti

Pane Hornere, nedělejte si z naší vlády srandu. Ona neví kudy kam.

Silácké řeči a její protiruská ideologie ji dovedly tam, kde dnes je.

Pětikoalice má dodnes dostatek stoupenců, ale ti už nejsou tak přesvědčení o schopnostech své vlády, že by mohli veřejně demonstrovat její sílu. Byly sice snahy o svolání manifestace na podporu vlády, ale předběžné odhady účasti, neskončily dobře a navíc bylo zjištěno, že účast by podpořili převážně jen extremističtí fanatikové - a to by byla špatná reklama pro Pětikolku.

:-/

0 2
možnosti
Foto

Pane Hornere, žádná panika není na místě. Koalice není od opozice tak daleko, jak se mnozí domnívají. V.I.P. šiřitelé ruských lží jsou přece pod ochranou státu.

Ten deklarovaný boj proti lžím a desinformacím byl přece pouhým vládním fejkem.

Koalici s opozicí možná sbližuje i vztah k justičním podvodům. Bylo by zajímavé vědět, kolik politiků na obou stranách boje o moc věřilo, že pan Redl se ze samého soucitu s potřebnými zbláznil. Myslím, že nikdo. Taže věděli, jak se vyhnul stíhání - podvodem. Ale penízky cinkaly do stranických pokladniček libozvučně. Demokrat přece musí vědět, že pilířem demokracie je právní stát.

Zdá se, že posilování demokracie a právního státu není prioritou jedněch ani druhých.

Pravdou ovšem zůstává, že Rusko se už demokracie vzdalo a že jeho způsob vládnutí je už absolutní bizár , krajně nevhodný následování.

1 0
možnosti
Foto

Organizátoři a mluvčí na Václaváku nejsou v žádném případě osoby, jež mají výsostný zájem na občanstvu a Středula to zneužívá ve své "hradní" kampani. Většiny účastníků je mi spíš líto, protože je tam dohnal strach, ale pomoci se jim od nich určitě nedostane. Pokud pro toto máte pochopení....

2 0
možnosti

To je teda chaotický blog. Dneska pustila ČT ve zprávách unikátní, velmi krátký rozhovor s nějakým ruským vojákem neznámé šarže, ten řekl: "Cherson byl, je a bude ruský, i kdbych vás měl uškrtit vlastníma rukama." Skvělý! Televize nám zprostředkovala, co je to reálná válka - nenávist, kumulovaná, vášně planou. Češi jsou daleko od fronty, tak přemýšlejí o tom, co to bude stát a jak to udělat s těma svetrama. Ale někde zuří vášně a to může být problém. Chodil jsem na PŠM v 70.letech, myslím, že to nikdo nebral vážně.

0 0
možnosti

A to jste si nevšiml, že se tato kombinovana kumulovaná nenávist k vlastním občanům odehrává u nás?

1 0
možnosti

Jura vám dává palečky. Tak to bych se nad sebou zamyslelRv

2 0
možnosti

Dyť sem to říkal!R^R^R^

0 0
možnosti

To nedopadne dobře pane Hornere! R^R^R^

0 1
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 22,54
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik