Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Naprosto jste nic nepochopil, ostatně jako vždy. Zbytek jste jen sprostě zalhal, ostatně jako vždy.

Nejde o to, zda je někdo Židem dle zbytkové DNA a zda může, nebo nemůže tíhnout k nacismu. Takový o tom ani totiž neví.

Jde o to, zda je onen rodově a sociálně Židem, a potom o tom ví.

Obhajujete nehoráznost pomocí ještě větší nehoráznosti.

0 0
možnosti
Foto

Vážil jsem si Vás.

Dříve jste měl názory, které v jistém obecném a humanitním chápání daných situací měli smysl a byly důležité v širším komplexu chápání práva a spravedlnosti.

Jenže to co teď předvádíte je exhibicionismus Vašeho vzdoru.

Ztratil jste téměř úplně mé Veškeré pochopení pro Váš pacifistický pohled na svět a stal se z Vás jen militantní zastánce Vašeho a jen a jen Vašeho pohledu na válku na Ukrajině. Vlastně jste se stal tím, kým ve svém vnímání světa "opovrhujete".

Nedokázal jste se přenést přes ten svůj interní (niterní) svět a pochopit, že existují situace, které se vymykají "škatulkám", které máte předpřipravené.

A bohužel jste se dostal na úroveň lhářů, kteří jen proto aby obhájili svůj názor, ignorují informace, které jim nevyhovují.

Na jednu stranu - Švejka citovat nemůžu - dostal bych ban

Na druhou stranu - Je mi líto Vaší ztracené víry v dobro.

STAL JSTE SE JEN NEUŽITEČNÝM ... A DĚKUJTE JEN SÁM SOBĚ

P.S. Sedněte si a přemýšlejte jak by Vám bylo jako jednomu z Ukrajinců

5 1
možnosti

J68i98r90i 42T23i93c37h15y

6. 5. 2022 17:38

Pane Hornere, vas problem neni, jestli jste se mylil a nebo jestli mate do jiste casti pravdu. Vy jste se odchylil od toho soucasneho cernobileho nazoru a proto musite byt pranyrovan.

2 4
možnosti
Foto

Tak tak, 50 odstínů šedi.

Např. když zakopnete a prásknete sebou o zem, můžete se také na to dívat ze dvou opačných zorných úhlů. Např.: Stojíte, pak se ocitnete v poloviční vzdálenosti od země, pak zase v poloviční vzdálenosti té poloviny, atd. Takže na zem vlastně nikdy nemůžete dopadnout.

A ten chlap, co tam leží, tam ležet nemá a basta. ;-D

1 1
možnosti

Vnímat pokus Kremlu o vysvětlení... Na takové kremelské pokusy po tom všem, co Kreml předvádí - víte co...

9 0
možnosti

Byli to především rusáci, kteří kolaborovali s nacistickým Německem. Viz

Hned v září 1939 poskytli Sověti Němcům rozhlasovou stanici v Minsku k navigování bombardérů Luftwaffe při útocích na polská města. Velkou hanebnosti ze strany Stalina a spol. bylo poskytnutí tajné námořní základny v Barentsově moři německé Kriegsmarine. Z ní pak vyplouvaly za aktivní podpory sovětských ledoborců německé ponorky, které napadaly britské obchodní trasy a potopily přitom deset britských lodí o celkovém výtlaku 64 tisíc tun. Velitel německého námořnictva admirál Raeder osobně za tuto pomoc sovětským soudruhům ve zbrani opakovaně děkoval. V tomto případě se tedy jednalo o aktivní sovětskou účast na nacistické agresi vůči Velké Británii.

Až do poslední chvíle dodával SSSR Německu důležité suroviny, jako ropu, plyn, železnou rudu a další a umožnil mu tak vést agresivní válku. To činil opravdu důsledně a poslední nákladní vlak projel do Hitlerovy říše 22. června 1941 ráno asi jen dvě hodiny před zahájením německého útoku. Čilé kontakty mezi sebou měly i politické tajné policie obou zemí – německé Gestapo a sovětská NKVD. Sověti dokonce zavírali do gulagů československé občany, kteří v jejich zemi hledali útočiště před nacistickým terorem. Rusáci dokonce vydávali hitlerovskému Německu německé antifašisty, kteří se v SSSR ukrývali před nacisty.

A aby toho nebylo málo, tak v roce 1940 sovětský komunistický vůdce Josif Stalin odmítl návrh britského premiéra Winstona Churchilla, aby Sovětský svaz vypověděl smlouvu o neútočení s Německem a přidal se k zemím protihitlerovské koalice. Černá nacistická diktatura si s rudou komunistickou hrůzovládou dokonale rozuměly.

Takže Lavrov by si měl nejdříve zamést před vlastním prahem.

6 0
možnosti

Hitlerův židovský původ je v úrovni nepodložených spekulací. Nejde jej stoprocentně doložit. Navíc daleko horší a skandální byl Lavrovův výrok, že největšími antisemity jsou sami Židé.

Jenomže, co čekat do Zdeňka Hornera, který na tomto blogu dává opakovaně najevo sympatie palestinským teroristům a nenávist k Izraeli. Takové jednání vykazuje jasné antisemitské rysy.

9 0
možnosti

Jsem zcela přesvědčen, že nemůžete svou pomluvu o opakované podpoře palestinských teroristů ničím podložit. Očekávám vaši veřejnou omluvu.

0 0
možnosti

Vy jste zřejmě nepochopil ten Lavrovův oslí můstek - když měl Hitler židovské předky a byl nacista, tak je nacista i Zelenskyj.:-/

7 0
možnosti

Máte pravdu, zdá se, že autor vazbu nepochopil. Ovšem těžko tomu uvěřit, neb autor vyjádření Putina a jeho poskoků vnímá jasně a přesně, takže jde spíše o zastření pravé podstaty a odvedení pozornosti.

5 0
možnosti
Foto

Reakce na diskusní příspěvky doporučuji začínat odkazem na čí názor se reaguje. Jak jsem si všimnul, jsou umístěny ne jako reakce, ale na začátek Diskuse a ztrácejí opodstatnění.

0 0
možnosti

Nejde o židy, ale o neonacismus. Chtěl bych slyšet nějaké zdůvodnění, proč si Rusové myslí, že Ukrajinci jsou nacisti - což jim podle nich asi dává právo vpadnout na cizí území, zabíjet všechny, koho potkají, mučit je, unášet na své území, ničit materiální hodnoty - což jsou všechno válečné zločiny. Zatím jsem jen četl o jakémsi praporu Azov, kde prý bylo pár lidí, kterým se líbily německé vojenské symboly. To je opravdu uhozené na hlavu, jako argument. Není důvod psát slovo "rusofobie" s velkým písmenem na začátku - nebo se změnila pravidla pravopisu?

10 0
možnosti
Foto

V Rusku jsou nacistické strany jako je Ruská národní jednota , Liberálně-demokratická strana, která má zastoupení v parlamentu, Ruská národní socialistická strana, V roce 2008 bylo až 85 000 aktivních ruských neonacistů, což je polovina odhadovaných neonacistů na celém světě. Celkově působí v Rusku kolem 35 až 40 extrémistických a neonacistických organizací. Tohle Ruské noky nezajímá. Stále jim leží na srdci AZOV, který nenávidí Rusko a to jenom proto, že dokázala dokazuje se bránit ruské armádě a účinně ji napadat. Dokázala to v roce 2014 a dokazuje to i dnes.

4 0
možnosti
Foto

O čem to proboha plácáte? Fakt nechápete, že to je hlavně o tom, PROČ to Lavrov vůbec vypustil z té své nevymáchané ... pusy? Rusové každý den dokazují, že ulhanější a proradnější národ na světě snad není, denně si dovolují zapírat nos mezi očima a vy chcete s někým takovým jednat o míru? Jeden den Putin vydá rozkaz, aby ruské jednotky nedobývali dále areál v Mariupolu, další den se ukáže, že ně něj útočit nepřestali. Rusáci lžou, kudy chodí, bez uzardění tvrdí, že na území (Buča), které sami okupovali, někdo jiný zinscenoval vraždy civilistů. Oni nic, oni svatí... Modlím se denně za Putinovu smrt, protože vražda na tyranu není z hlediska vyššího principu mravního zločinem...

21 0
možnosti

Dobré také bylo cvičení ruské armády u hranic s Ukrajinou s tím, že už odjíždějí.

Když rozvědky varovali před ruskou agresí, to se tady nekritičtí kremloboti předháněli v ujišťování, že rusáci války nezačínají ale ukončují.

10 0
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 22,53
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik