Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Souhlasím, je třeba ukončit zabíjení a proto je třeba zničit Hamás.

4 0
možnosti
MK

Doufám, že to IDF vyřeší konečně jednou provždy.

3 0
možnosti
HH

Opět dostanete co proto. Oni totiž milují zabíjení. Vždyť nemluvně je podle nich jasný podporovatel Hamásu. A je správné jej zabít.

1 7
možnosti
JK

A toto si dovolí napsat rusácký přisluhovač, který podporuje rusácké vraždění na Ukrajině. Toto by se vážně nemělo volně pohybovat mezi lidmi.

8 0
možnosti
JL

Pane Zdenku Hornere. Vase rozjimani nedava smysl. Prirovnavate zniceni Hamasu Izraelity jako neco hrozneho. Specialne ti ubozi obyvatele palestinskeho uzemi, ti take budou bombardovani jako ti teroristi z Hamasu.

Ten vas clanek ukazuje neznalost dejin naseho statu. Take jsme stali proti sile nas znicit. Ta sila mela take normalni obyvatele. Mnoho ceskych osob bylo nasazeno pri pomoci temto obyvatelum vyhrat valku a tim znicit i nas.

Vas se ptam?? Prozil jste nejake bombardovani okoli kde jste se schovaval?? Osobne jsem sedel ve sklepe kdy bomby padaly asi 400 metru od domu, kde ten sklep byl. Nechci zazit dalsi bombardovani. Nechci ani, aby to bombardovani muselo byt v Gaze. Jenze....??!!

38 rok byl duvodem toho bombardovani co jsem zazil. Jako obyvatelstvo jsme nic neudelaly, aby to bombardovani nebylo. Tak take obcane palestinskeho uzemi maji moznost poznat jak reaguje narod ktereho chcete znicit a on se brani. Take meli moznost tomu zabranit. To je ta podstata celeho problemu.

Nebudu vas kritizovat. Vas mozek nezna tu zbesilost lidi kteri vas chteji znicit. Proto pisete ty nesmysly zde na iDnes.

To je vse, co jsem vam chtel zdelit.

14 1
možnosti
HH

Zdá se, že Vám zabíjení bezbranných dělá dobře. Opravdu hnus.

2 5
možnosti
RC

...krycí název pro genocidní konečné řešení obyvatel Gazy...

Pokud my v Izraeli "genocidníí konečné řešení", proč naše IDF čekala až se Palestinci přesunou na jih Gazy(a s nimi samozřejmě i vrazi Hamásu a Islámskému džihádu).

Ale proč naše IDF vlastně jde i do 160.000 Rafahu :

Je tam tzn."Filadelfský koridor",tj.podzemní tunelový komplex, kudy proudí ze Sinaje do Gazy nejen zbraně, rakety i lidé

Část se před lety podařilo zatopit Egyptu, ale zdaleka ne všechny.

"...jistě se najde řada pokračovatelů pod novým jménem hnutí či organizace..."

Proč si stříhat nehty, stejně znovu vyrostou.

"Dosud neznám konflikt, kde by se dosáhlo porážky partyzánské diverze jinak než jednáním, ústupky a uznáním politické reprezentace.."

A proč neznáte? Neboť jakákoliv teror.organizace na světě neměly jako jediný cíl vyloženě zničit nějaký stát.

Jak máme tady v Izraeli jednat s někým, kdo vás chce nic menšího než vyloženě zničit. V Izraeli chápeme, že nemůžeme dohnat všechny jednotlivé teroristy, ale jako celek tyto teror.entity vojensky rozpustit.

13 1
možnosti
HH

Fuj. Hnus. Vy opravdu milujete zabíjení bezbranných.

1 6
možnosti
JP

Z mého vnějšího pohledu si Palestinci podporou Hamasu s možností vybudovat neuvěřitelnou síť tunelů napsali rozsudek sami nad sebou. "Čím kdo zachází, tím také schází". Jsou jen zfanatizovaní nenávistí k Izraeli, nechtějí připustit jeho existenci. Jsou nevzdělaní, nemají na to bez "válčení" spravovat vlastní stát. Za této situace jsou jakákoliv jednání bez šance na trvalý mír.

15 0
možnosti
Foto

Vy ve svém článku vyvracíte sám sebe. Němci také nevítali Američany a Rusy jako osvoboditele, ale nacisté museli být zničeni.

Citát z Norimberského procesu: "Všichni Němci jsou vinni za zločiny Německa na stejné úrovni jako vedení země, protože si vybrali a nezastavili svou moc, když páchalo zločiny proti lidskosti!"

16 0
možnosti
Foto

Stejně jako u války na Ukrajině, tak i u letitého rozbroje Izrael - Hamas jsme informováni podobně jako tomu bývá v totalitách. Média jednoho přehnaně vychvalují a druhého přehnaně špiní. Příčiny konfliktů, vyvolané tím "dobrým" se zatajují. zatímco u "zlého" se zveličují. Chybí nestranný, objektivní pohled. Co to způsobuje u jednodušších jedinců vidíme v diskuzích. Žádná strana není nikdy bez viny.

6 12
možnosti
LF

L41u22k55a52s 33F30i87k66r

10. 2. 2024 7:04

Jo tohle presne rikali prislusnici Vlajky o nemeckem Protektoratu ...

8 1
možnosti
PB

Četl jsem už od vás dost hnusu, ale tohle je asi zatím TOP.

I když jak vidím, léty nepolevujete, takže můžeme kdykoliv čekat, že příště prolomíte i svůj kterýkoliv osobák.

22 0
možnosti
FL

Přečetl jsem první řádek... Ten člověk by potřeboval odbornou pomoc

7 0
možnosti
Foto

Typické bolševické myšlení, kdo nejde s námi, jde proti nám.

0 5
možnosti
  • Počet článků 826
  • Celková karma 21,16
  • Průměrná čtenost 970x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik