Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Mlčeti zlato, autore. Každodenní nové informace ohledně OSN a tzv. Palestiny z vás dělají komickou figurku.

0 0
možnosti
Foto

No, Tomovi se dá ofc vytknout v jeho názorech ledacos, ne že ne. Ale tenhle článek je jedna velká manipulace a lež, Hornere, kdy mu vkládáte do myšlenek něco, co nenapsal a pak to vítězoslavně vyvracíte - přičemž vyvracíte jen vlastní vymyšlenou konstrukci ...

4 1
možnosti
Foto

Vážený pane Boháčku,

nastudujte si něco o velké manipulaci a lži, snad ještě Wikipedie na toto téma není úplně zcenzurovaná...

0 3
možnosti
JP

Myslel jsem, že už jste tu skončil.....Všichni Palestinci podporují Hamás a to přímo fanaticky. Možná by se tam našlo pár vzdělanějších, kteří jsou zdrženlivější. Výsledkem štědré mezinárodní pomoci je vybudování neskutečné sítě podzemních tunelů a získání zbraní. Palestinci včetně dětí fanaticky oslavují smrt každého Izraelce. Vybrali si Hamás, musí pykat. Pokud se nechá Hamás přežít, bude se násilí opakovat.

19 0
možnosti
ZK

Zaznamenal jsem svědectví jedné z propuštěných rukojmí, že když byli vedeni Gazou "statečnými" palestinskými bojovníky po "úspěšné" bojové akci (7.10.), řadoví obyvatelé Gazy včetně žen a dětí, po ponížených, zraněných a krvácejících Izraelcích plivali, nadávali, někteří se i pro kámen shýbli.

11 0
možnosti
Foto

J13a30n 35Š34i70k

28. 1. 2024 20:12

Myslím, že je to pan Vodvářka, pane Hornere...

13 0
možnosti
LP

to je teda legrace, že tohle plusují hlavně ti, pro které jsem já vždycky jen a pouze petrzalka.

1 1
možnosti
Foto

Myslím si, že se tu nikdo neraduje z toho co se děje v Gaze. Na druhou stranu, dělat se to ale musí. Nakonec je to Hamas, který to všechno rozpoutal a je to opět Hamas, který to může okamžitě ukončit. Jenže to by mu muselo jít alespoň o ty jeho vlastní lidi.

14 0
možnosti
Foto

Hamás je tvořen obyvateli Palestiny Je podporován obyvateli Palestiny. Útoku 7 října se zúčastnili mimo vycvičených členů Hamasů i civilní obyvatelé Gazy a děti ve věku 13 až 16 let a byli stejně krutí jako členové Hamasu.

18 0
možnosti
FL

Hlavně není jasná hranice, kdo je ještě civil a kdo bojovník Hamásu

13 0
možnosti

Máme jedno trefné přísloví: "Kdo seje vítr, sklízí bouři". V případě Hamásu to platí jednoznačně. Pokud by Hamás neměl podporu obyvatelstva, nemohl by se v Gaze tak zabydlet a opevnit.

23 0
možnosti
Foto

V84í25t 73H69a96s16s57a37n

28. 1. 2024 17:40

Velmi rád sem ještě jednou napíši FAKTA.

FAKT číslo 1: Teroristé z palestinské teroristické organizace Hamás dne 7. října 2023 vtrhli do Izraele, kde na taneční zábavě otřesným způsobem zavraždili 1400 izraelských civilistů a přes 250 jich unesli do Palestiny.

- Každý normální člověk tento zavrženíhodný čin musel hluboce odsoudit.

FAKT číslo 2: Izrael několik dní poté začal (pod záminkou zničení teroristické organizace Hamás) s bombardováním (nejen) pásma Gazy. Toto bombardování si do dnešních dnů vyžádalo přes 25 000 mrtvých civilistů, z toho přes 14 000 mrtvých dětí - (zabitých palestinských dětí je 10 x tolik kolik zabil Hamás 7.10. Izraelců.) Způsob jejich smrti je v některých případech mnohem horší než způsob při kterém zabíjel v Izraeli Hamás.

- Každý normální člověk musí takový čin odvety odsoudit.

1.) Opravdu někdo souhlasí s mrtvými civilisty, ať už je to na izraelské, či na palestinské straně???

2.) Opravdu někomu přijde odveta v počtu desetinásobku zabitých civilistů v pořádku???

Mě osobně se zdá tato forma odvety poněkud nešťastnou již jen z důvodu, že za 15 let vyroste nová generace teroristů a Ti budou Izrael nenávidět mnohem více než jakékoliv předchozí generace Palestinců. Je to jak to řekl Elon Musk, cituji: "S každým zabitým Palestincem získal Hamás o jednoho podporovatele navíc!"

Omlouvám se, ale v diskusi s již předem přesvědčenými pokryteckými fanatiky, kterým sice vadí mrtví civilisté na jedné straně, ale zcela záměrně zavírají oči před mrtvými civilisty na druhé straně, již nemíním dále pokračovat.

6 23
možnosti
MB

Fakt číslo 1 je lež

4 4
možnosti
AT

Pak je to tedy velmi jednoduché. Stačí počkat, až sami Palestinci odsoudí zvěrstva ze 7.10. a bude klid.

4 0
možnosti
Foto

Možná. Až budou všichni bez očí a bez zubů .Všichni. Pak možná přestane platit i ono ,,oko za oko, zub za zub. TAK JETO ,,JEDNODUCHÉ"

0 0
možnosti
  • Počet článků 826
  • Celková karma 21,57
  • Průměrná čtenost 970x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik