Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Co se vám někteří chudáčci pořád děje? V podstatě si tu žijeme jako nikdy, jsme stále více pohodlnější, psát a říkat si můžeme svobodně co chceme, cestovat kam chceme....Třeba i do Ruska.

0 0
možnosti
JP

Ještě dodatek - také jsem toho názoru, že postup vlády nebyl fér, přišli s tím pozdě. Ale jako důchodce musím uznat, že zvyšování v minulém roce bylo více než dostatečné. Kdyby to pokračovalo, asi bychom hodně odskočili. Mne spíše děsí chování opozice, blokují práci parlamentu, dělají obstrukce i pro nevýznamné zákony. Nebuďte zhrzený a choďte volit.

1 0
možnosti
JL

Snad vam mohu doporucit k odstehovani nekam na zapad, pane Zdenku Hornere. Zde v Evrope je namackano a v CR jeste se obevuje nova strana, ktera chce vladnout a tim dokoncit tem smer zpatky. Ona chce uskutecnit novou koncepsy strany a vlady v modernim svete. Velitele te sily jsou dva cizinci,. kteri podle ceske minulosti vstoupili do popredi a hlasaji ten novy poradek. Vase arogance k teto sile neni spravna, tak vam nabizim krasne misto zde, v zapadnim cipu toho kapitalistickeho USA.

Vite, zde v Arizone, v tom meste ve vysce ceske Snezky, vam prijdou mistni jeleni (zde maji jmeno elk) poprat dobre rano a tim zadaji kousek mrkve kterou maji tak rady. Je to druzina nekolik samcu, protoze ty samice maji davnoveky respek k muzskemu pohlavi, zustavaji v pozadi. Oni vi jak nerozhazet ten rad a nestaraji se o Marxovo uceni, protoze vzdy neco na ne zbude.

Zadni umelci na tom vrchu statu, se nesnazi ten rad zmenit. Organizace statu nemenna po 240 let. Ti ostatni jsou svobodni a prakticky ziji svym zivotem bez velkych vykyvu svetoveho deni.

To by snad pro vas dusevni klid bylo tim balzamem ktery hledate. Jen jedna vec vas muze primet zustat tam, kde zijete dnes. Ti protivnici na iDnes vam budou chybet. Zde kavarny nejsou a bary jsou moc hlucne. Nekde se take strili. Vsak neni to jako pred sto lety, kdy nekdy nebylo pro mrtvoly kam plivnou. Z toho Arizona jiz vyrostla.

Prijedte a mnoho Cechu vas privita. Whisky bude vychlazene a steak bude nalozen a pripraven. Tak na co cekate???!!.

0 0
možnosti
Foto

Underground - je myslíte jako pod drnem nebo pod obraz?

0 0
možnosti
Foto

Pane Hornere, já bych Vám pro uklidnění duše doporučil četbu parlamentních tisků s projevy Tomio Okamury. Určitě si pročistíte hlavu a naladíte se na pozitivnější strunu.

3 1
možnosti
Foto

A teď k vašemu tvrzení: "Proto se nyní máme tak dobře a důchody našich vnuků jsou zachráněny, o čemž se bohužel nebudeme moci přesvědčit.

Zdroj: https://horner.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=812189";

Můžete se přesvědčit. Koukněte na statistiky, jak se mají Čeští důchodci ve srovnání s celým světem...

1 0
možnosti
Foto

Považuji vás, kvůli vašim názorům, za minimálně "pomýleného" a nejspíš i ublíženého (což je vcelku váš problém), ale určitě vás nepovažuju za dezoláta.

3 0
možnosti
JB

J93i80r42i 41B55o18r

26. 1. 2024 12:23

Víš co Sašo?

1 1
možnosti
JK

Fakt odcházíte pryč? Byli tu takoví, kteří prostě odešli bez teatrálního a ublíženého papapapapapapa, to byli formáti. No a pak jsou tady ti druzí.

2 6
možnosti
ZH

Nepřekvapuje mne, že nerozumíte slovu underground. Takže trochu po lopatě, jde o vnitřní exil, kdy vy neuznáváte a priori moje postoje a já neuznávám a priori vaše postoje. Underground opouští diskurz, tedy diskutujeme naposledy.

10 1
možnosti
JK

J15a62n 43K15y96š45k51a

26. 1. 2024 7:19

Jemine, to je ale pláče...

Jak to přijde, že většinu soudců ústavního soudu najmenoval ještě váš miláček Zeman? Čím to, že se jeho soudci takhle zmehli? Inu, nechali se zkorumpovat !! Už to tu máme njako v Russku.

6 4
možnosti
Foto

Ale to zdůvodnění bylo jasné a srozumitelné. Bylo řečeno, že Ústavní soud tu není proto, aby posuzoval rozhodnutí Parlamentu. Tleskám. Bylo řečeno, že opozice měla dost času se vyjádřit, ale čas použila na obstrukce. Tleskám. A bylo řečeno, že legislativní nouze nemusela být, že vláda mohla vývoj ekonomiky předjímat už dříve. Ale to je, jako bych vynadal pomocnému kuchaři, že nedal vařit tu zeleninu včas, protože přeci měl předpokládat, že plno v hospodě bude už 11 a nikoliv až ve 12. A teď musíme kromě sporáku nasadit i rychlovarné konvice.

5 5
možnosti
Foto

Napsal jste, že jste přední dezolát. To Vám sdělila v duchu Vašeho článku vláda, nebo jste se tak pasoval sám? Ale to by bylo poněkud divné. Pak by ten blog bylo jen takové plácnutí o ničem.

2 5
možnosti
ZH

Kdybyste se podíval na moje první blogy zde, zjistil bystte, že jsem začínal jako sluníčkář, takže vývoj k dezolacii je zcela nasnadě. Ostatně třeba v Dánsku se také rozhodli Dánové nosit hvězdu, když Němci po okupaci začali pronásledovat Židy. Tak si představuji protest.

6 0
možnosti
  • Počet článků 826
  • Celková karma 21,34
  • Průměrná čtenost 970x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik