Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Setkání s teroristou z Hamásu nebo jeho přívržencem je stejné jako setkání s medvědem - buď zabijete Vy jeho nebo on Vás.

0 0
možnosti

"Nenazývá humanoidy (jakýmisi podlidmi) nejen teroristy ze 7.10., ale i současný celý Hamás a všechny Palestince bez ohledu na postoje jednotlivců a jejich reálnou situaci."

Pan Vodvářka označuje za humanoidy pouze ony zrůdy, které masakrovaly ženy a děti, nikoliv všechny Palestince. Lžete.

1 1
možnosti

J87a20n 61R30á59ž

8. 12. 2023 10:43

Mí rodiče říkali, že na pocity druhé strany, při informacích o desetitisících obětí spojeneckých náletu na německá města, byli přístupni myslet až po květnu 1945.

Přiznávám, že jsem na tom obdobně s Palestinci v Gaze. Na pocity Palestinských Arabů z Gazy, kteří na tom v průběhu dnešních bojů rozhodně dobře nejsou, začnu myslet až když Hamás bude kapitulovat, na území Gazy bude zavedena okupační správa s garancí USA, EU a např. Saúdské Arábie, vůdcům Hamásu, kteří přežijí, se dostane spravedlivého trestu a Palestinci se zavážou, že nebudou vůči sousedům používat násilí.

2 1
možnosti
Foto

Hamas je odnoží Muslimského bratrstva. Všechny muslimské teroristické skupiny prošly Islámskou školou v Medině. Egypt uzavřel Gazu z důvodu, že z Gazy přišlo několik teroristických útoků na letoviska v Egyptě. Podle tajné služby Egypta a Izraele Gaza slouží jako výcvikové středisko muslimských teroristických skupin. Je zde obdobná škola jako v Medině. Bylo zjištěno a vedení Palestinců na Západní břehu potvrdilo, že Hamas udržoval styky s Al Kaidou a její členové byli v Gaze .Heslo muslimských teroristických skupin je Jeruzalém a Káhira, bude odrazovým můstkem na Řím a mečem k ovládnutí Evropy

1 0
možnosti
Foto

Mimo tak zvaných Palestinců na území státu Izrael žije 20% arabského obyvatelstva (zhruba 1,5 milionu), kteří mají stejná práva s izraelskými Židy. Arabové v Izraeli mají stejná práva, včetně hlasovacího. Stát Izrael je jednou z mála zemí, kde mohou volit i arabské ženy, Arabové mají stejné možnosti získat vedoucí pozice v zemědělských, průmyslových podnicích či ve službách Mají možnost si kupovat půdu. Arabští studenti mají volný přístup na střední a vysoké školy. Někteří dobrovolně slouží v jejich armádě. Ve Finku zastupuje stát Izrael Arab-muslim. V Turecku zastupuje stát Izrael Arabka- muslimka. Tisíce Arabů tak zvaných Palestinců jsou zaměstnány v Izraeli. Kdo však společně s Izraelci žít nechce, tomu je k dispozici rovnocenná, dokonce třikrát větší země na druhém břehu Jordánu

5 0
možnosti

Izrael zdaleka není jednou z mála zemí, kde mohou hlasovat i arabské ženy. Jednou takovou zemí je dokonce i takzvaná česká republika.

Vy jste ale asi chtěl říci, že ženy v arabských zemích hlasovat nemohou, což je ovšem lež.

0 0
možnosti
Foto

Jedním slovem podprahový antisemitismus.

3 0
možnosti

Navíc je zajímavé, jak mají komunisti blízko k náckům na toto téma a některé další (koncentráky, napadání sousedních zemí apod...)

3 1
možnosti

To jsou zas kecy...proč mají někteří jedinci potřebu neustále omlouvat teror, války a další zločince...odsuzuju tento čin, ale můžou si za to sami...

Vy taky určitě, když vidíte ve zprávách nějakou znásilněnou žen, tak první co si řeknete je, že si za to může sama, protože chodí po ulici, nebo protože má sukni a jiné kecy že? Jste morální odpad společnosti a lituji vaše okolí, které Vás musí trpět...

6 1
možnosti
Foto

J35a42n 55Š81i80k

8. 12. 2023 7:40

Někteří Palestinci a mnozí Izraelci, hezky to umíte podsouvat. Takže těch zlých Palestinců je několik, zato zlých Izraelců hafo. Vy vůbec nechápete význam slov, která používáte. Pomsta znamená, že útok na protivníka vedete v hněvu, bez rozmyslu a zběsile s touhou jej ponížit. Naproti tomu odveta vedená v hněvu není. Ta slouží k odstrašení a nikoliv zastrašení. Bez odvety napadený národ prohraje. Jejím smyslem je vrátit úder s rozmyslem, aby protivník již znovu nezaútočil. Kdyby Izrael nepoužíval odvetu, jako nástroj své existence, dávno by zanikl.

10 2
možnosti

Hezky kouzlíte se slovíčky. To se musí nechat.

1 3
možnosti

Můj názor je, že k udržitelnému míru by se Izrael musel k lídrům Ocma Jehudit zachovat stejně jako k lídrům Hamásu, ale to by cca 15% Izraelců - voličů nepřeneslo přes srdce. Čili tomu útoku 7.10. 23 šlo předejít.

0 3
možnosti

"...že k udržitelnému míru by se Izrael musel k lídrům Ocma Jehudit zachovat stejně jako k lídrům Hamásu, ale to by cca 15% Izraelců"

Uveďte příklad, kdy lídři Ocma Jehudit provedla teror.útok, prosím.

2 0
možnosti

"Nevím, co bude říkat pan Vodvářka, až se na veřejnosti zjeví nějaký izraelský Breivik..."

Jenom to ne. Je ovšem rozdíl v Izraeli, když naposledy v r.1994 Baruch Golštejn zavraždil 29 Muslimů v Hebronu, všichni izr.činitelé jako jeden muž odsoudili tento teror.útok a hlavně v Izraeli obecně se nevychovává k nenávisti k druhým. Nikdo v Izraeli nepodává sladkosti jako symbol jásotu nad mrtvými, netančí se v ulicích nad např.úspěšnou akcí naší IDF proti teroristům, nebijou se zajatci atd., atd..

To je přímo kosmický rozdíl mezi námi v Izraeli a Palestinci.

Obecně opakovaně vsouváte vaše negativní myšlenky do toho blogu T.Vodvářka, který to takhle nenapsal.

2 0
možnosti

Abychom byli přesní, Breivik zavraždil kvůli demonstraci názorové ideologie příslušníky vlastního národa. Příklad, který uvádíte není jediný. Možná, že výchova ke vědomí kosmického rozdílu mezi Izraelci a Palestinci není tou správnou cestou. Nadřazenost je jen jiná nenávist, která se neprojevuje tancem. Ale rozumím. Přesto nechci nic podsouvat, nicméně přirovnání k "podprasatům" od pana V. zde padlo. Pokud máte pravdu a důkazy o té výchově, pak by bylo vhodné dostat do médií v Evropě učebnici, která děti k nenávisti vychovává. Nepopírám to, ale nikdo nic takového neviděl a zrovna to by byl velký argument proti ideologii Hamásu.

0 1
možnosti
  • Počet článků 826
  • Celková karma 21,70
  • Průměrná čtenost 970x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik