Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Perfektni, pane Zdenku Hornere. Konecne jednou jste napsal clanek, ktery se mi osobne libi. Snad jen specificky neni na vysi, ale mate snahu se tam dostat. Hlavne se drzite zasady, kdyz vylucujete stat jako organizatora. To je krasny krok se zbavit byrokracie a mit vice uzitku za nase penize.

Jsem obcan (22 let v duchodu), ktery ma 1/4 duchodoveho prijmu presne podle vas. Investoval jsem a ted sbiram tu smetanku. Plnych 22 let. Zacal jsem investovat az 45 letech a to je pozde. Podle ekonomu, 35 rok obcana je presne doba o premysleni a zacatku, jak si ten duchod zaridit. Zacne-li obcan jeste driveji, tim lepe.

Dnes vam dokonce podekuji za clanek. Ukazka vyuziti trzni ekonomie.

0 0
možnosti
Foto

A takhle nějak začínají sociální revoluce.

2 0
možnosti

Nedělejte si prču z naší důchodové komise !

;-D

0 0
možnosti
Foto

Skvělé, ovšem dlužno dodat, že do "xxx švábství" se počítá i jakákoli kritika stávající konfigurace (tedy i navrhování jiných variant), čímž pádem jste se z nároku automaticky vyřadil, a zažádáte-li si, dosáhnete toliko na sociální minimum – přičemž samozřejmě i na něj ještě budete muset nasbírat příslušný počet bodů, který se mimo jiné vypočítává i z digitální stopy, a je tedy nutno dávat si pozor na to, co člověk publikuje. Obávám se, že bude třeba nechat se inspirovat tímto obrázkem:

https://nyx.cz/files/000/025/2596519_5b9ddc1ffc189a961475/original.png?name=image.png

Máte co dohánět!

0 0
možnosti

Mnozí s vámi budou souhlasit aniž by pochopili co jste napsal.:-)

0 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS