Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^ Tenhle článek jste napsal hezky. Jen dodám další argument - vrácení Čagoských ostrovů zpět Mauriciu. Jestli OSN projde reformou už ale moc nevěřím.

Ohledně důchodové reformy zase chápu kritiku ve světle lednového ukončení zmrazení platů ústavních činitelů. V takovém prostředí je pak těžké vysvětlit důchodcům proč se mají uskromnit a jejich penze má být valorizována méně.

Novelizovat zákon a valorizaci penzí šlo v pohodě. Novelizovat zákon o valorizaci platů ústavních činitelů nešlo, protože ve vzduchu visela ústavní žaloba.

2 1
možnosti

Přitom v parametrech se to ani nedá srovnat.

0 0
možnosti
Foto

Vláda by měla zahájit kroky, které by v budoucnu oddělily stát od zajišťování sociální pomoci a od zajišťování důchodů.

0 1
možnosti

Nesmysl, zpátky na stromy. :-/

1 0
možnosti

Pyramidová hra je založená na tom, že neustále se rozšiřující základna platí těm výš, a nefunguje, protože dojdou lidi, základna se nedá rozšiřovat donekonečna. Pyramidové hry jsou zakázány a vyšetřuje je policie.

Jediná legální pyramidová hra se jmenuje důchodové pojištění: základna mizí a už celé roky to jede z dluhu. A každá vláda, která s tím zkusí něco udělat si vyslouží nenávist těch, co jsou v pyramidě nad základnou a kterých furt přibývá.

Bejt mladej je dneska fakt za trest. Ale ten, kdo kňučí, jsou důchodci.

3 2
možnosti
Foto

Je třeba jim to vysvětlit a motivovat je tak, aby podpořili postupné oddělení státu od zajišťování důchodů.

1 1
možnosti

Připadá mi, že ze společnosti cosi zmizelo. Nazval bych to "Instinktivní svědomí odpovědnosti". Přes všechny reálné peripetie, žijeme v blahobytu. Podporován je pouze ten, kdo více slibuje. Jsem přesvědčen - vedení Hnutí ANO, SPD si je toho vědomo. Nabízené cesty dalších dluhů, vystupování z NATO, EU? Přesto tam nějaká podpora je. Vítězí nová hesla - "Žijeme teď a ihned. Rychle a zběsile". Jaká budoucnost, odpovědnost? Úplně se vytratil strach z následků. To již ti přiblblí komunisté jej měli. Stejně sranda, dnešní Churchill? S programem slibu krve a potu? Úctyhodný Winston by ani neatakoval 3% volebních prererencí ! Bude líp =30% ... :-)

4 0
možnosti
Foto

Proti připravované důchodové reformě bude opozice brojit jen do té doby, než se dostane k moci. Pak za ni bude ráda.

8 0
možnosti

Nebude, opozice, neboli ANO, zas vše rozdá důchodcům klidně na dluh. Babišovi je případný bankrot úplně u zadele, on má tryskáč a zámek ve Francii...jeho voličům je to také jedno, těch se ta budoucnost moc netýká a chtějí se mít dobře teď hned...

3 5
možnosti
Foto

Světové usmíření by odrovnalo zbrojní průmysl a proto je v současném uspořádání světa naprosto vyloučené. Pokud nastane situace, že by se mohly znesvářené strany dohodnout, vyvolá to u zbrojařů zděšení. S jejich bohatstvím a vlivem, není problém příznivý vývoj zhatit.

6 2
možnosti

Zatracený Putin,nechal se celým světem uplatit,aby začal válku a kapitalisté vydělávali.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS