Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J26a70n 46K96a72z48d70a

25. 1. 2023 13:20

Zajímavý blog, dočetl jsem až do konce. Válku na UA ale nerozpoutal nikdo jiný, než Putin, který dal přednost před diplomacií, po které voláte, vpádu svých vojsk na území svrchovaného jiného státu, jehož hranice a územní celistvost se Rusko zavázalo ctít. Tímto jste tak devalvoval hodnotu svého příspěvku na úroveň dezinformačních webů.

A co se týče údajných "cenzurních zákonů", pak pokud nebude vláda bojovat s dezinformacemi, pak to bude dopadat tak, že se lidé budou bát volit Pavla, protože by pak přece poslal všechny mladé chlapy na frontu (a toto je reálný případ kolegyně a trvalo chvíli, než jsem jí to vysvětlil, že na to nemá žádnou pravomoc).

2 2
možnosti

Tak válku rozpoutal Biden,jak píšete. Řekněte nám o tom více, vy nejchytřejší.

3 0
možnosti

Teda vy máte dost. Válku na Ukrajině spolu rozpoutal Biden (abych citovala včetně vaší gramatiky) a s Babišem coby prezidentem bude legrace. Tak jo, prima, vy smíšku.

4 0
možnosti

Dočetl jsem to do místa " ale válku na Ukrajině spolu rozpoutal Biden" a jen vám přišel napsat do diskuze, že se už u vašich článků nepotkáme. Rv

7 0
možnosti

Zakony proti dezinformacim jsou opravdu k nicemu, proste by jen chtelo tvrde trestat lzi.

2 0
možnosti

J96i30r44i 86P36r44a53j35z

24. 1. 2023 17:41

Kdo nelže ať hodí kamenem. Abychom pak za těmi mřížemi neskončili všichni. Já nepotřebuji nikoho k tomu aby mi říkal co je pravda. Pravda toto nepotřebuje jen lži.

5 3
možnosti

Píšete, že válku na Ukrajině rozpoutal Biden. To vážně považujete Putina za takového slabocha, že je jenom loutkou v rukách Američanů?

13 0
možnosti

Ano, autor se dopustil určité nepřesnosti.

Začal to pan Barack. Biden junior se tehdy na tom všem jen přiživoval.

Senior se ale rozhodl, že už nebude příštipkařit, když se mladému tak zadařilo - a rozjel to ve velkém. Nicméně pro USA to není špatný kšeft, protože vše dodává na úvěr, za který ručí jiné státy - mimochodem i ČR.

;-(

2 3
možnosti
Foto

J65a11n 79Š62i58k

24. 1. 2023 13:43

Ano, s Babišem je plno legrace. Hlavně v Pobaltí a Polsku se teď smáli, až se za břicha popadali ;-D. Hezký den

11 1
možnosti
Foto

R^ Už včera jsem Vám chtěla popřát k svátku, ale nevím, jestli jste tady byl. Tohle jméno je pro mě jedno z nejhezčích, mám k tomu svoje důvody. Takže všechno nejlepší a hodně srandy s volební komisí!

3 1
možnosti
Foto

Přesně tak. Zatímco lidi virtuálně blbnou v prezidentské šaškárně, v této pseudodemokracii se plíživě připravuje další závažné utažení šroubečků na základě vylhaných záminek, aniž by u toho většinová veřejnost téměř hnula brvou. Asi to opravu chce rýt tou hubou v blátě úplně, než si lidi začnou uvědomovat, v čem žijí...

12 4
možnosti

Pořád melu, že běžný občan žádného prezidenta nepotřebuje. K čemu? Přímá volba to otočila.Kandidát potřebuje občana. Tedy o něj usiluje. Aniž by chtěl, musí štěpit. To je ten nedomyšlený efekt ...

Štěpit se dá různě. Navrátit Hradu jeho ztracenou důstojnost. Nebo neuvěřitelně žvanit a napadat. Za Burešem stojí jeho reklamní oddělení, tak jedou. Z občanského protivníka, už je vládní. Ze stranického, je zase všelidový. Z agenta Stb - jezule křesťan. Putin je mírostrůjce, Pavel válečný štváč. Babiš by pomohl lidu. Vše zastopoval. Jinými slovy, ještě více vyrobil dluhu. Maďarsko jako vzor.

Skutečnost? Máme jeden z nejlevněsích PHM - benzin. V celé Evropě! (Levnější Polsko,o 2 Kč). Cena plynu a elektřiny klesá. Zima zajištěna, výhledy reálné i bez Ruska. Kde jsme mohli být, kdyby Andrej více konal a méně žvanil ? Diverzifjkoval energie, udělal Důchodovou reformu a podobné užitky. Chaos man a žvanil na Hrad ? ... :-)

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS