Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zajimavy clanek pane Zdenku Hornere. Vas pohled na stav republiky je udan velmi hluboce. Hledate vsak pomoc z funce v politicem systemu, ktera nema moznost tuto pomoc poskytnout.

Neresti byvalich prezidentu je dobre si dnes prednest a pripomenout. To je to skvele na vasem clanku. Reakce ukazi, zda jste se trefil do stredu terce. Melo by to byt povzbuzeni volicu, prozkoumat dulezite chyby kazdeho kandidata a nasledovat potom vlastni postaveni k temto chybam. Tyto chyby dat i s jeho prednostmi v jeho zivote a udelat si celkovou predstavu kvality kandidata.

Vite, mel jsem tu moznost shlednout televizni serial z pera pana Toma Clancyho, jmenem "Jack Ryan" (3 rocnik) pojednavajici o prezidence CR, ktera mela ruskeho otce a ceskou matku. Cele vysilani je mozne nastavit do cestiny, ktera je velmi srozumitelna a byla soucasti vysilani na "Amazonskem" systemu. Dej je o ruskem spiknuti a postojem ceske prezidentky k tomuto spiknuti. Dava i trochu pohled na nutnost brat vse do vinku kvalit kazdeho kandidata, ktery se dnes uchazi o tuto funkci.

Vam, pane Zdenku Hornere, dekuji za clanek.

0 0
možnosti

R^R^R^

Dobré čtení, karma!

0 0
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 22,55
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik