Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Hornere, na Wikipedii nejsou obvykle primo fakta, ale spise fakta upravena nazory lidi, kteri prispevek vytvorili. Nekdy mene, nekdy vice, ale je to skoro vzdy z pohledu autora prispevku. Hezky den.

1 0
možnosti
Foto

Ty články ale mají jen málokdy jen jednoho autora. Je tam snaha (byť ne vždy dokonale naplněná) popsat více názorů.

0 0
možnosti
Foto

Poznámka k diskusi: Těm z Vás, kdo posmíváte se těm, kdo zavírají diskuse _

Vy, kdo dalekosáhlým ramenem svým objímáte zemi Vám co kolébku i hrob danou, Vy truchlenci rozesmutnivše sebe nad vysnívanou zbabělostí autorů, Vás já bych volil mezi všemi pro tato slova:

Vnímáte trolly , kteří nemajíce argumenty, okamžitě do punkevních řek se noří a s frňákem nad hladinou pravdostřežným se do útokú svým zasopleným ryjem vrhají v osobní rovině? Co činí mnozí v takových chvílích, dojemně "nevinně", když troll je houževnatý a prohnaný tak, že jedním slovem ani větou nelze mu vyprat frak? Činí to, že zdekují se, nechtějíce do křížku se dát. A sledují zda gladiátor zvládne šmejda, a pozorují, zda šmejd je vítěz, nebo jde stlát.

0 0
možnosti

Pane Zdenku Hornere. Zamerujte se na CR a do zapadniho sveta jen nakukujte. I tak jste urcitym zpusobem nemoznym (jine ceske slovo jsem nenasel), takze byste mohl nejakou sliznout.

Jak??

To je podle sily a chuti napadaneho. Je mnoho instituci na zapade (i ja vsechny neznam), ktere se zameruji presne na takove jako jste vy. A mohu vam zdelit, ze to vase klaboseni by vam nestacilo.

Verte, ze chci byt stale vasi pritelem v pomoci vasim narkum.

0 0
možnosti

Uvědomujete si doufám, že otevřeně vyhrožujete násilím. Máte i jiné civilizované ba dokonce i kulturní možnosti. Ale toto je bohužel vaše vizitka.

0 0
možnosti

Schováváte se za záda rockové supertár a co víc vkládáte ji do úst vlastní propagandu. Myslím, že u vědomí vlastní malosti a nicotnosti, a také proto, že vaše názory neprojdou sítem faktů logiky, musíte použít světoznámou osobnost, abyste si dodal sebevědomí.

Prohlašuji, že Tina Turner nemluví vaším jazykem a tutově nemá vaše smýšlení. Je to celosvětová rocková ikona a vy jen srab co se schovává v jejím stínu.

4 2
možnosti
Foto

Pan Trčálek si běžně tyká s celým křesťanským panteonem, několika papeži a prezidenty, v čem je problém?

0 0
možnosti
Foto

Prostě zlý sen. Ostatně proč by se měl bloger v ČR dostat do problémů pro svůj kritický postoj k brutální ruské agresi, když se ani ti, kdo šíří obludnosti ruské militantní propagandy podněcující k nenávisti vůči jinému národu, nemají pocit ohrožení, a vyhnout se postihu zvládnou prostinkým předstíráním hlubokého blbství?

6 0
možnosti
Foto

Pardon - když ani ti (bez se)

0 0
možnosti

S Wikipedií je to těžké.

Ad jedna, na wikipedii může přispívat téměř každý a mnohdy jsou informace nepodložené zdroji.

Ad dva. I když je zdroj uveden, mnohdy jde zase o zdroje, které lze s úspěchem označit jako minimálně kontraverzní.

Já osobně bych Wikipedii nezakazoval. Jen bych opravdu informace z ní bral velmi s nadhledem, kdy je mnohdy zapotřebí ještě si dát práci a vyhledat na internetu další zdroje a podklady.

6 0
možnosti

Ano - informace jsou tam často kontraverzní, ale na druhou stranu, je to alespoň nějaký všeobecný informační zdroj, který je proto nutné brát s rezervou.

;-)

3 0
možnosti

A66d10a20m 41M26a66l93ý

7. 12. 2022 8:52

Wikipedii zakazují na vámi obdivovaném východě

6 1
možnosti

Tak ona je tady pořád jedna volba: Buď zůstane alespoň to Rusko bez nakradeného a putin si to nějak obhájí, na lhaní a propagandu jsou rusáci extra světová špička a nebo to jádro použije a potom už z Ruska nezbyde než spáleniště bez rusáků. Samozřejmě prvořadá věc je, aby měl putin možnost se obhájit, protože teď ho všichni soudí a on se nemůže bránit (to abych udělal perverzní radost autorovi )

0 0
možnosti

to spaleniste by bylo v lepsim pripade na cely severni polokouli

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS