Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^ ... no naši drazí furianti 24 - tedy pardon fóristi 24 ;-D ... ale zdá se, že jim to tu docela i svědčí, ostatně jsou zde opět také na svém ... opět na stráži a v první linii !! - tentokrát obrany liberalni demokracie a opět před demokracií ;-D

1 0
možnosti

Dobré, pobavilo. Většina jmenovaných krmí diskuse, ale nediskutuje. O jejich pravdě není třeba uvažovat.

Oni sem chodí upouštět páru. Mnozí, kteří by se rvali v ulicích mají oficiálně box. Nejen vámi jmenovaní plní zase blogy svými přebytky páry. O těch se nediskutuje... stejně se za vteřinu rozplynou.

4 0
možnosti

Kdysi jsem Vaše blogy občas četl a neměl nic proti Vašim názorům. Nechápu Vaši proměnu, jak jste mohl tak poklesnout. Tento článek je ubohost sama. Zcela respektuji práva menšin, v tomto případě Rusů na Ukrajině. Ale to, co se dnes děje ze strany Ruska je neobhajitelné. Od dob Hitlera nikdo v Evropě nezabíral území jiného státu a nestrašil válkou.

4 1
možnosti

Evropa není svět. Někdy není na škody se rozhlédnout.

1 1
možnosti
Foto

Dnes jste mě naštval. Jestlipak víte proč...;-€;-O;-D

1 0
možnosti

Zapomenout na tak významného blogera musí štvát. Zvlášť toho opravdu významného. ;-) Podle stupně naštvanosti se pozná význam.

1 0
možnosti
Foto

Také jsem docela pyšný, že jsem na seznamu, díky, pane Hornere.

7 0
možnosti
Foto

J64a18n 83Š14i89k

30. 9. 2022 10:31

Nevím o tom, že by kdokoliv z vašeho seznamu tvrdil, že na demonstrace chodí kremrofilové. Ti pouze podobné srazy organizují, stačí, když se podíváte na jejich stránky. Účastníci posledních demonstrací jsou lidé, kteří jsou buďto zmanipulovatelní nebo mají strach z budoucnosti. Věřím tomu, že kremrofilů moc není, náladu ve společnosti však ovlivňují, viz. příklad Slovenska, kde 50% obyvatel podle posledních výzkumů podporuje Rusko. Pro mě je to nepochopitelné v jednom ohledu. Pokud budu obdivovat nějaký cizí stát a budu propagovat a šířit jeho myšlenky, tak Českou republiku, která je součástí proklínané EU a nenáviděné NATO a ve které by se mi tak zle žilo, opustím ji a odstěhuji se do toho státu, kde budu šťastně a spokojeně žít až do smrti. Někteří se odstěhovali do Karibiku, Španělska nebo dalších zemí. Není to tak finančně náročné a zjistili, že je jim tam dobře. Tak proč, panenko skákavá, do toho zbožňovaného Ruska stále nikdo neemigruje. Nad tím zůstává rozum stát. Hezký den

10 3
možnosti
Foto

To jsou dětinská doporučení, emigrovat do "zbožňovaného Ruska". Jakmile někdo vysloví svůj názor na Rusko, EU, NATO apod., který je proti ideologickému zaměření pana Šika, tak pan Šik doporučí emigraci...

10 1
možnosti
Foto

Kdo chce si lízat mermomocí rány bičem v rukou moci, tomu je bič ten virtuální ze slov spleten k dispozici.

Nechť odkazem pro další generace bude nová píseň: "Chrabrý muž pod bičem rusobijce žil, to bloger Horner zřel..."

1 1
možnosti
Foto

Nesedí mi p. Stejskalovo srovnání Putina s Hitlerem, kdy k přepadení státu Hitler využil německé obyvatelstvo v Sudetech a Putin využívá ruské obyvatelstvo na Ukrajině. Proč? Protože Ukrajinci byli a jsou mnohem větší nacionalisté, než byli Češi. Také prý nemáme podle pana Stejskala argumentovat válkami USA. USA prý ke svojí zemi žádnou cizí nepřipojily, neukradly. Možná nepřipojily, přes oceán to totiž jde blbě. To ale neznamená, že se USA nevměšovaly do politiky cizích států a nevedly po světě války, které jsou hodné odsouzení jako každá útočná válka. Už jsem tady četla od jednoho "bdělého", že USA války jsou jen obranné. Pokud jsou jen obranné, pak válka Ruska je dvojnásobně obranná :-)

2 9
možnosti

Jarmilko, - Proboha, proč ta Rozvojová země neustále obtěžuje ? ... :-)

4 0
možnosti
Foto

Když už si tvoříte seznamy nepohodlných lidí (asi jednou určených k likvidaci), tak si dovoluji vyjádřit své potěšení, že se na Vašem seznamu nacházím. V opačném případě bych si musel říkat, že dělám něco špatně. Děkuji.

8 0
možnosti

To, že přeháníte je jedna věc, další pak v tom, že druhá strana vytváří opravdu skutečné seznamy a zveřejňuje je. To Vám však nevadí, to přeci k demokracii patří.

4 1
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 22,53
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik