Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A proč jste ve svých textech opatrný? Myslíte si, že když ne, n ě c o se stane?:-)

0 0
možnosti
Foto

Na místo činu se dostavil nadporučík Horner se služebním psem Azorem a nevěřícně kroutil hlavou při pohledu na tratoliště krve pod vraty. Po chvíli řekl: "No toto, jak se tohle mohlo...?"

"To je vražda", řekla uplakaná čerstvá vdova.

Horner si ji změřil dotčeným pohledem experta, upřel svůj pronikavý zrak do vyhaslých očí oběti a zvolal: "Okamžitě odhoďte ty vidle a řekněte, co se tady stalo!"

Oběť opřená o vrata stodoly neuposlechla. Stále tvrdošíjně svírala jednou rukou vidle, jejichž hroty jí proťaly krk a na zadní straně vrat odštíply třísky.

"Copak nevidíte, že už Vám manžel nic neřekne? Je to vražda", řekla vdova Hornerovi a pohlédla oknem k nedalekým olším, za nimž před půl hodinou zmizel lupič a vrah. I Azor větřil a snažil se Hornera vléci k oknu.

Ten Azora okřikl, vztyčil vysoko ukazovák své levé ruky (neb v pravé držel vodítko neklidného Azora), pomalu se otočil ke vdově a zvolal:

"Tak opatrně, vážená! O tom, jestli je to vražda nebo sebevražda, rozhoduje soud, ne vy!"

0 0
možnosti
Foto

Popírání holokaustu by mělo být legální, abychom měli svobodu slova. Máme spoustu jiných prokázaných faktů a jejich popírání není trestné, tak nevím proč by zrovna holokaust měl být nedotknutelné téma.

0 1
možnosti
Foto

Legalizací popírání holokaustu ke svobodě křivého slova a povýšeného blbství arogantních barbarů, kteří se budou svobodně vysmívat potomkům obětí, a budou jim vykládat, že jejich předkové byli v takzvaných koncentračních táborech na ozdravném pobytu placeném Říší.

1 0
možnosti
PK

Připojuji se s palečkem k vámR^

0 0
možnosti
JL

čekal jsem to dřív, Rushdie pookřál a vyrazil na turné do USA, liberálních USA, kde se vesele vraždí vším možným. Tak tentokrát nůž. Knížku o Indii bych si i přečetl, díky za tip.

0 0
možnosti
OD

Ale fuj, Hornere.

Salman Rushdie je odvážný člověk, který převyprávěl světu totalitu islámu a od té doby žije jako uprchlík. Je mi líto, že ho po třiceti letech dostal Alláhův biorobot a srdečně mu přeji zotavení, i když to vypadá, že následky jsou hrozné a trvalé.

S Vámi to ovšem nemá nic společného, Vy si koledujete leda o výsměch z konstrukce, které jsou tak chatrné, že se hroutí pod prvním tlakem argumentu.

Vozit se na Rushdiem jako Budulínek lišce na ocásku, to chce velké ego a kachní žaludek.

Pokud máte pocit, že jste našim výsměchem ohrožen jako Rushdie, vyhledejte pomoc specialisty. Nejtrapnější stádium chlapa je sebelítost. A levicový liberál, který lehá s Putinovými výklady agrese, to je schizofrenie první třídy.

5 0
možnosti
Foto

To je jako když se Rath přirovnal k Miladě Horákové. Chucpe.:-)

0 2
možnosti
Foto

Zdravím Zdeňku, snad každému z nás je něco podsouváno. Mě třeba pořád , že si přeju válku. Jen proto, že nevěřím kouzlu které obětováním Ukrajiny přinese Mír...

3 0
možnosti
JL

Lidská mysl je kreativní, hravá, takže každý jedince může zase ostatním miliardám něco podsouvat. Takové jsou lidské legrácky.

0 0
možnosti
Foto

To by mě zajímalo, co má kodex blogera společného s tím, že Putinovy hordy vraždí na Ukrajině. Ale je fakt, že to nemám ověřeno, takže tam možná vraždí někdo jiný.:-/

1 1
možnosti
Foto

Tak například pan Vitiska s Vámi nesouhlasí. Možná proto, že má informace o tom, kdo tam vraždí. Snad se nikdo neurazí, když zde zmíním, co je snad většině čtenářů známo - že ruští Vagnerovci nemají nic společného například s naším hudebníkem Karlem Vágnerem nebo dokonce s Hanou Zagorovou.

1 0
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 22,22
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik