Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Perfektní parodie dnešní připitomělé doby... ne doby, ale připitomělých lidí.

0 0
možnosti

I rád bych minusoval... a nemůžu.

0 0
možnosti

J50i59r56i 63T59i12c15h36y

22. 5. 2022 16:46

Jen bych zduraznil, ze jakekoli prirovnavani k "sudetum" a vyjadrovani o "nezakonnych" Benesovych dekretech je zcela scestne.

1 0
možnosti

Parodie si nečiní právo být historickým dokumentem a proto nemůže být scestná. Možná nepovedená, ale tato o tomto konfliktu je docela na místě. Také se operuje/operovalo/bude operovat s národností. Navíc na Ukrajině nejde jen o Rusy a jejich jazykový zákon a osm let jejich operací najednou nejsou - to vám jako scestné nepřipadá?

0 0
možnosti

My budeme chránit Rusy všude, kde budou ohroženi, pravil Vladimir Putin a nechal rozstřílet Mariupol, protože tam bylo údajně 40% Rusů. Jak to, že tam byli nějací Rusové a nebyli zlikvidováni nacisty?? Rusko je plné mysteriozních otázek.

2 0
možnosti

Informační situace začíná být tak nepřehledná, že asi počkám, jak to dopadne, protože pravdu má jednom bouchačka.....Pak vynesu závěrečné stanovisko.

1 0
možnosti
Foto

Ukrajinská vláda prý nikdy nebrala vážně požadavky "sudetských Rusů" na federalizaci Ukrajiny a tak si vlastně sama zavinila dnešní válečný stav.

A kdyby kdysi československá vláda vycházela vstříc stupňujícím se požadavkům sudetských Němců, zabránila by odtržení pohraničí? Nikoliv, naši Němci tehdy chtěli připojení k Říši a Hitler je k tomu povzbuzoval.

Podobná situace je dnes i u Rusů na Ukrajině. Rusko nevtrhlo na Ukrajinu proto, aby "osvobodilo Donbas". Plán A byl bleskové připojení celé Ukrajiny k Rusku. Ten se nezdařil a tak dnes Rusové hovoří o "osvobození ruského obyvatelstva na východní Ukrajině". Nějaká větší vstřícnost ukrajinských úřadů k ruskojazyčnému obyvatelstvu by dnešní válce nezabránila.

5 1
možnosti

To o čem píšete je opravdu jen část celého problému, nicméně ani Ukrajina nežije ve vakuu a okolní státy konaly. Jenže přišel mocnější strýček, který nařídil bobtnání konfliktu. A nařizuje dál a najednou je včerejší tmavá barva zcela světlá a co bylo vlevo je na druhé straně. Nelze nevzpomenout na smutný povzdech HISTORIE, jako učitelky budoucnosti: "To je fuška učit každou chvíli podle jiných osnov"

0 0
možnosti
Foto

Ty jo, tady je to nějaký hustý. Kde je pan Burian? A kde je ten FB odkaz pana Dvořáka? Kéž by takový systém fungoval i na AB, MZ nebo třeba pana Volného

0 0
možnosti
Foto

například doba hájení ruských generálů na ukrajinském území definitivně skončila a ta zvířata by si to měla uvědomit

Zdroj: https://horner.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=787493

Pane Hornere, a co by měli Ukrajinci dělat? Prosit je, aby odešli?

1 0
možnosti

P74e14t21r 25B67u65r15i56a60n

22. 5. 2022 13:54

Pan Horner je zvláštní úkaz dialektiky.

Např. se domnívá, že by bylo vhodné, aby naše vláda udělala mezi naší vietnamskou menšinou referendum o tom, která naše města a jejich části by se měla připojit k Vietnamské socialistické republice.

Anebo, že na okupovaných územích je vždy nutné vyhlásit hlasování o připsání území pod správu okupanta.

Takovou pozoruhodnou myšlenku si nedovolili prosadit ani nacisté za druhé světové války.

1 0
možnosti
Foto

Pan autor naťuknul pravdu a pro tu se vždycky její odpůrci nejvíc vztekají. Rusku po léta nevadila samostatná neutrální Ukrajina, zejména když k němu byla přátelsky nakloněná. Tak to také mělo vydržet do doby, než si Rusko odbyde vývoj, který mu chybí a začne uvažovat podobně jako západní svět.

4 2
možnosti

Ruský vývoj jednoznačně směřoval a dosáhl k principu fašistického státu a nikdy, pokud to nezvrátí samotní Rusové, nezačne uvažovat jako západní svět.

3 2
možnosti
Foto

Zkusil jste naladit blog na Trčálkovu tóninu. :-)

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS