Diskuse

Nejsme jako oni

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P73e66t67r 87B90u86r79i75a60n

13. 3. 2022 22:58

Panebože....pseudohumanista a filozof amatér z přesvědčení.

Ti jsou nejhorší. Ti mají na rukou krev z masakrů v Hue a podobně.

Typicky Jane Fondová, plnou hubu keců o míru, ničemu nerozumí a stále se ptá, kolik za to dostala lajků. Ovšem aktivita to jo. Ta je potřeba. Pro své vlastní ego.

0 1
možnosti
Foto

Takže neschvalujete ani atentát na Heydricha. Ani 44 připravených atentátů na Hitlera (11 uskutečněných).

Jestli jste si všiml, je válka - a je to agrese. A ve válce umírají lidé. Vy byste nebyl schopen vyměnit jeden lidský život zlého člověka za statisíce jiných? ;-(

1 0
možnosti

Vy možná ve válce jste, to je vaše věc, ale ČR ani já ve válce nejsme. Ani NATO není ve válce.

0 0
možnosti

J59a27n 44R13á72ž

13. 3. 2022 14:53

Ne, že bych souhlasil s každým slovem, ale na co jste napsal nutí k důkladnému zamyšlení.

3 0
možnosti

Pane Hornere, Salman Rushdie (prý) svými verši smrtelně urazil islámskou víru, alespoň to je oficiální důvod té fatvy. Nikoho ale nezavraždil! Putinova soldateska - jak by psalo Rudé Právo - dnes už nezdvořilí mužíci vraždí děti, ženy, starce, kteří se provinili jen tím, že jsou občany Ukrajiny. A vraždí dokonce i ty ruskojazyčné, kterým přišel na pomoc, protože ti ho nevítají květinami, jak očekával, ale Molotovovými koktejly. Je to nelidský paranoidní vrah, V.rah V.rahovič Putin, a je morálně naprosto nezávadné svolávat na něj opovržení a smrt, aby se nejrychleji zařadil ke svým opovrženíhodným vzorům - Uljanovovovi, Džugašvilimu a Hitlerovi. Tak se mějte ... ;-):-)

3 1
možnosti

J30a31n 50P21a62v47l56í18k

13. 3. 2022 11:08

Ke kompromisu jsou zapotřebí dva. Putin už překročil řeku Styx i řeku Léthé. Pro něj není návratu. Kdyby byla vypsána odměna k likvidaci Putina, rád bych přispěl.

4 0
možnosti

Pane Hornere, zde si dovolím polemizovat s Vámi o historce s písmenem Z i s chronickými odpůrci.

Z je obecně písmeno, tedy znak s definovaným použitím jako prostředek ke komunikaci. Pokud mu ovšem společnost udělí nějaký symbolický význam, přestává ten znak plnit úlohu prostého znaku a stává se symbolem nějakého názoru. Pokud je názor ilegální, je i symbol nelegální a nemá to nic společného s jeho obecným použitím.

Teď jednoduše - pokud se cítíte jako Z deněk ohrožen ve svém okolí kvůli Z, vzkazujete nám, že jsme úplní pitomci. Z jako symbol ruské agrese s Vámi nemá nic společného, tak neskákejte do střel, které na Vás nemíří, abyste nám to mohl pak vyčítat.

U těch vypnutých serverů to není o cenzuře názoru ten je nebo není i bez nich, to je trest za publikování názorů postavených na neexistujících faktech, záměrných lžích, které slouží manipulaci veřejnosti v zájmové sféře vlivu.

Nikomu z nás není brán názor, jen několika lidem bylo odepřeno lhát a desinformovat . Nikdo z autorů publikujících na těch stránkách nebyl trestně stíhán ani šikanován, ostatně několik z autorů z Protiproudu často a vesele publikuje zdě. Potrestán byl jen ten počítač, ze kterého to vysílali.

Mám pocit, že tu vidím takové to fotbalové bolavé kolínko, to aby rozhodčí z dálky viděl, že budete faulován -)

2 0
možnosti
Foto

A co ZELÍ? Typický nástroj ruských agresorů. Pan autor by se měl zamyslet i nad písmenem H, jímž začíná jeho příjmení. A myslím tím nejen znak pro vodíkovou bombu! :-)

0 0
možnosti

A právě likvidace Liliputina a jeho poskoků by mohla pomoci.Třeba by se odněkud vynořil nový Gorbačov, nebo alespoň Jelcin.

V rámci objektivity - možná by se vynořil někdo ještě horší.ale to už by musela být esence Hitlera, Stalina, Čingischána a Pol-Pota dohromady.

3 0
možnosti

Dejte pokoj s Jelcinem, vy nevite jak se zde o nem ti co porad jeste tu rudou stranickou legitimaci ukryvaji vyjadruji?

1 1
možnosti

Děj se vůle Alláhova. To říkají věřící (někteří říkají Bůh čili Hospodin čili JHV). Něco na tom je. Momentálně Rusové zabíjejí "opici". Existuje nějaké čínské přísloví, že když chcete odstrašit větší zvíře, je lepší nebojovat s ním, ale zabít menší zvíře. Koukáme na to, povzbuzujeme a posíláme munici, někteří zbraně. My-členové NATO. Války se pořád opakují, většinou jsou nesmyslné. Když s e podíváme na velmi úspěšný militantní stát USA - pořád s někým válčili, vždycky s opicí. Ale mezitím jim tu vyrostla gorila Čína. Inšaláh.

1 1
možnosti

Domluvte se na jaderném klidu. Pak se můžete Zdeňce podívat do očí a říct jí, že jste zachránil její život za cenu vyhlazení národa.

Vy jste tu léta bojoval za to, že zlu se ustupovat nemá a teď svůj názor přehodnocujete s ohledem na vlastnictví jaderné rakety?

Jestli lidstvo chce stavět civilizaci na tomhle základě, pak si nezasluhuje místo na planetě.

1 0
možnosti

J55a48n 45D11o18u83š50e68k

13. 3. 2022 8:57

Hirošima byla srovnána se zemí reakcí jaderného materiálu asi o velikosti bankovky. Dnešní jaderné bomby jsou neporovnatelně výkonnější. To si dnes jen málokdo umí představit.

1 0
možnosti

J57a80n 96D11o26u73š68e41k

13. 3. 2022 8:31

Dobrým příkladem a pověstnou pochodní ve tmě. Zní to hezky.

1 0
možnosti
  • Počet článků 824
  • Celková karma 22,15
  • Průměrná čtenost 972x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik