Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Podle vyjádření odborníků na blbosti, mohou podobné náhodné shluky slov připomínat i věty. Že jde o blbosti poznáme podle zásadní vady, nedává to smysl. Třeba někdo říká, že k něčemu možná dojde a tudíž je to nesporný fakt. Evidentní ptákovina že. No a tak podobně, když jako etalon morálky je vyzdviženo hnutí, kde předseda "neodstúpi" nikdy, ani kdyby byl v železech. Navíc prý bylo velkému guru cosi znemožněno, pak znemožněné ukradeno, navíc přešlápnuto i když už mohlo být schváleno a také soudem zrušeno. Neptejte se co, proč a nač, vlastně neptejte se vůbec, otázky neklade lid, ale vůdce, aby bylo jasno.

Naopak kde je jasno je kritika ministra dopravy za to, že přesně neví kolik důchodců si příští rok zakoupí jízdenku za polovic. Teda zase to vypadá na divnotu a blbost, takže žádná změna.

No a nejlepší nakonec, je třeba pochválit náhodu, že pomohla té hloupé vládě, a která (ta náhoda) umí téměř to co vůdce, ale skutečně jen téměř, který (ten vůdce) ve své rozumné celistvosti bdí nad svobodou a hlavně morálkou. Ale pozor tvůrčím záměrem vůdce není extrémní svoboda, aby bylo jasno, ale to co se nepodaří, vymkne, trochu, nebo více, navždy. AMEN.

0 0
možnosti

Nenechte se oklovávat, není důvod, máte to popsáno srozumitelně:-)R^Karma.

2 0
možnosti
Foto

V celku máte pravdu. Toho populismu se u současné vlády brzy dočkáme víc... Velká část občanů, (voličů), si nasadila růžové brýle, (a jiná zase tmavé). Nrní všechno takové, jak se ním předkládá. ;-DRv

2 0
možnosti
Foto

Nebylo-li libo více se rozepsat o té protiústavnosti? Mně by tedy bylo libo zjistit, v čem podle vás spočívá?

Nebylo-li libo dopracovat se k této libosti?

Z mě strany je libo předem děkovati.

1 0
možnosti

Úmyslné porušení zákona ústavními činiteli je protiústavní. ;-D

0 1
možnosti

Vám ta sleva na jízdném leží v žaludku;-D. No, moc vás s tím názorem není.;-)

5 3
možnosti

Tak hlavně že jsi tady vykřikoval, že Babiš kupuje voliče. Teď je vše ok. ;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D

0 2
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 21,58
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik