Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P30e30t87r 96B54u51r22i90a12n

7. 11. 2021 19:13

Dobře napsáno, karma.

0 0
možnosti

Vazeny pane Zdenku Hornere. Vas clanek je obsahly, ale vecny ve vsech detailech. Jenze....!!

Moje mysleni mi rika o rozdeleni pohledu na cloveka a jeho dnesni funkci. Tato funkce je vepsana v zakladnim zakone a ma nejake kroky pro obdobi nemohoucnosti nositele teto funkce. Tento vypis je nedostatecny a tim i ten drzitel je postaven vykrikum publika. I lekarska diagnosa drzitele teto funkce je nedostatecna pro rozhodnuti. To je dnesni stav veci.

Vas nadpis rika urcity zaver. Privrzenci nositele teto funkce rikaji presne opacne ohodnoceni. A lekarska diagnoza je tak uprostred. Prave ceske dilema a ji tim dalsim v prubehu nasi cinnosti jako CR.

Chci timto poukazat na nedoresene nebo vagne resene zakladni veci statu. Nekritizuji dnesniho nositele teto funkce. Kritika je hodnotna az po skonceni jeho mandatu. Ale i po skonceni mandatu dnesniho nositele, nedoreseny problem zustava do budoucna. Stoji nas mnoho diskuzi, rozdeleni statu na nekolik skupin a co vice, stoji nas i mnoho penez.

Muj zaver jen na lehkou notu. Nas Kocourkov ma dalsi ukazku nasi neschopnosti dotahnout vec do spravneho konce. Maji vsak urcitou hodnotu pro vtikovani obcanu. To umime dokonale.

0 0
možnosti

Omlouvám se autorovi tohoto blogu a ostatním, že na blog Veroniky Valíkové reaguji v této diskuzi, když už mi Veronika Valíková znemožnila jí to napsat přímo

Paní Veroniko Valíková,

svůj blog jste naprosto dokonale pošpinila svojí LŽÍ. Ve svém blogu "O jedné údajné prezidentově lži" zcela nepochybně a prokazatelně LŽIVĚ píšete:

"Prezident ve svém včerejším projevu řekl, že hodlá zažalovat profesora Halíka" Použiji citát z vašeho blogu: "Nechci se v té špíně brodit dlouho. Každý ať si udělá obrázek sám."

O tom, že Veroniko Valíková, ve své zaujatosti proti prezidentovi Zemanovi vysloveně a jednoznačně LŽETE, se může přesvědčit každý soudný normálně myslící člověk z následujícího doslovného přepisu části rozhovoru týkající se Halíka:

“Já si myslím, že pánové Fischerové a další jsou nyní hluboce zklamáni stavem ve kterém se nacházím. Ale víte ona lidská nenávist, Karel Kryl kdysi říkal, že Česko by se mělo jmenovat země závisti. Lidská nenávist je téměř nekonečná, alespoň u některých osob. Tak například veřejně prohlásil katolický kněz páter Halík, Tomáš Halík, že bych neměl žít, že by bylo lépe, kdybych nežil. Inu typický katolický kněz."

https://www.frekvence1.cz/radio/zaznamy-poradu/zpravy/milos-zeman-ze-sve-strany-udelam-vsechno-proto-aby-nova-vlada-vznikla-co-nejrychleji.shtml

Je naprostý paradox, že Veronika Valíková, která moralizuje o údajné lži prezidenta, k tomu používá svoji vlastní LEŽ a je k tomu natolik zbabělá, že ke své jasné LŽI radši neotevřela diskuzi se zcela stupidní omluvou. Proto využívám její výzvy "Diskutovat můžete pod jiným článkem o stejném tématu"

PS: Za jiných okolností obviňuji někoho ze lži zcela vyjímečně

2 0
možnosti

Pletete si nekorektnost a hulvátství. Což se týká jak výroků Miloše Zemana, tak těch jeho oponentů, kteří neskrývají smutek z toho, že ještě žije...

9 5
možnosti
Foto

!!Děkuji, paní Kateřino. Zbytek na mém blogu. Pěkný den.

0 7
možnosti
Foto

O79t61a35k43a28r 87S77e40k39l

7. 11. 2021 10:33

Karma a souhlas takřka se vším. Až na jednu maličkost. Mluvit v souvislosti s MZ o NOBLESE je úplný ...no , řekněme tomu kulantně nonsens.:-(

6 3
možnosti

Ale aspoň trochu změkl. Chtěl přece mermomocí držet Babiše a ..... :-)

1 1
možnosti
Foto

Na funkci prezidenta, jak bylo zřejmé z kandidátů, si troufá kdekdo. Zřejmě se nejedná o nic mimořádně náročného na fyzický a duševní stav. Za socialismu tuhle funkci zvládal jako vedlejšák generální tajemník KSČ. K tomu by se dalo vrátit a Filip či teď Konečná by coby prezident vypadali rozhodně líp než Zeman.;-)

1 3
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 22,55
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik