Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Proč by měl neočkovaný zůstat dobrovolně doma? Co je to za nesmysl?

Kdo je očkován, ten se přece neočkovaného nemusí bát. Pokud tedy to očkování opravdu funguje. A kdo očkován není, je sám svého štěstí strůjcem. Je to jeho volba a já ji respektuji. Jakékoliv restrikce neočkovaných samozřejmě jsou diskriminací. K těm žlutým hvězdám opravdu nemáme moc daleko.

Pro vaší informaci, já sám jsem očkován.

7 0
možnosti
Foto

I75v21o 39C43i87l29i58c72h

25. 10. 2021 19:26

Přijde mi, že autor dává jakési rovnítko mezi neočkovaný a infekční. Infekční (prakticky s jakoukoli nemocí) by opravdu měl být v nějaké izolaci, neočkovaný zdravý jistě ne.

3 0
možnosti
Foto

I30v88o 98C32i27l39i22c56h

25. 10. 2021 18:41

A jde o filozofii bacilonosiče očkovaného anebo neočkovaného? ;-)

0 0
možnosti

Na tuto otazku by asi odbornik odpovedel jinak, ale otazka je ponekud zmatena na zmateny clanek.

Bacilonosici podle mne nemohou byt ockovani, protoze na bacily mame uz od vaplky antibiotika.

Aby byl ockovyny, musel by to tedy byt vironosic. Pokud jsem se mylil. prosim o opravu. Ale ne prosim o takovou jako na wiener kurier pisi, ze jak to pise jedna velice aktivni blogerka zde.

0 0
možnosti

Po více než roce a půl víme, že v Evropě se na covid umíralo v průměru ve 2 %, na mnoho jiných nemocí se umírá víc. V některých evropských zemích se na covid umíralo jen v necelém jednom procentu. Odebrat Evropanům, kteří mají k vakcínám výhrady, základní práva při 2% úmrtnosti a kdy se navíc dá tlumit nákaza i ne-farmakologic. opatřeními? Stačí držet mírný odstup, nechodit do práce s příznaky, mýt si ruce - tak prožilo Švédsko celou pandemii a má lepší výsledky než ČR.

3 0
možnosti

Není infekce jako infekce: loni na jaře západ. civilizace byla koronavirem zaskočena, při velké vědec. nejistotě je na místě striktní opatření k tlumení šíření nákazy. Na podzim už ale fungoval výzkum: část západ. populace je imunní proti různým koronavirům, navíc část už měla covid-19 za sebou, takže rozumní odborníci nabízeli, že vedle pokračujícího výzkumu vakcín (aby se ověřovaly radši déle) lze spoléhat na přirozenou imunitu (stačilo nabídnout populaci testy na protilátky) a doplnit to přiměřenými dalšími opatřeními. Na konci loňska se už vědělo, že uzdraveným z nákazy trvá většinou imunita nejméně 9 měsíců, dnes se ví (mnoho západ. zemí má seriózní studie, viz můj blog), že většině uzdravených trvá imunita i déle než 1,6 roku. Podle některých odborníků se spustilo plošné očkování příliš brzy, jiní ho hájí, ale nikdo z nich nemůže potvrdit spolehlivou ochranu vakcínami, převážně počítají jen s 6 měsíci ochrany. Za cenu rizika širokého okruhu potenciál. nežádoucích účinků. V lednu bylo očkování deklarováno jako dobrovolné, nyní se vynucuje totalit. praktikami. Záměrně se v řadě zemí neumožňuje testování na protilátky po prodělání nákazy (proč?). Naštěstí se z toho vymanila Skandinávie a UK - aby v západ. civilizaci zůstaly aspoň zčásti zachovány principy demokratic. a právního státu.

2 0
možnosti

I my ockovani jsme bacilonosici a je to naprosto normalni. Viry a bakterie si predavavme denne, takze predat si u Covid jennaprosto v poradku.

0 0
možnosti

Ohledně covidu byly různé studie. U očkovaných zřejmě vir na nosní sliznici přežívá kratší dobu a méně se množí, méně je schopen infikovat další buňky.

Nechci ohrožovat zdraví mých starých příbuzných a jak mi teď uplynulo 6 měsíců, okamžitě jsem šel na třetí dávku.

0 0
možnosti

Karma za rozumný názor.R^

Jsou zde skutečně jedinci, kteří požadavek na očkování považují za fašismus a apartheid, nevědí o čem je řeč. K naprosté dokonalosti to dovedl blogař pan Šimek, který ve svém článku stanovil voliče SPD,ANO a CSSD jako tu skupinu, která odmítá vakcinaci, skvělá ukázka logického myšlení resp. nenávisti......;-D

0 0
možnosti
Foto

Máte můj souhlas a dík za korektní obsah.

2 0
možnosti

Autor nedokáže zklamat :-) Jako obvykle si vybírá jen to co se mu hodí. Kašle na fakta, že potitivně testovaný NENÍ nemocný ani infekční i na to, že očkování NEBRÁNÍ přenosu nákazy ani onemocnění...

Prostě klasika...

3 1
možnosti
Foto

Vy jste to evidentně nečetl a jen se potřebujete vykřičet ze své nelogické zloby.

3 1
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 22,55
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik