Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J64a48n 91R74á54ž

17. 10. 2021 12:33

"Jsme obklopeni vnitřním nepřítelem" se píše v článku. To samé vykřikovali i komunisté a pak ty "vnitřní nepřátel" zavírali do koncentračních táborů, eufemisticky nazvané Tábory nucených prací nebo do vězení, jako mého tátu.

0 0
možnosti

Mého taky, tak se nepovyšujte nad každého na potkání.

0 0
možnosti

Vcelku výstižné pojmenování jak vypadá současná situace. Snad jen, že jsou vypíchnuty jen záporné momenty. Ono to současně vypadá, že se ani pozitivní najít nedají. V našem malém rybníčku se toho - s ohledem na vnější podmínky - opravdu samostatně moc dělat nedá, než strčit hlavu do toho nebo jiného .... zadele. Otázkou je hloubka zasunutí.

Čekání na data je jen líbivý výraz na dodatečné seznámení se se skutečnostmi, které nejdou ani při dobré vůli vlády obejít. Od armády lobbistů a různých skupin, které nakonec každému "vládci" ukáží kudy může chodit podle sebe a kde je to jejich území. První je vyučí rozsáhlý státní aparát. Takže bude alespoň trochu srandy ze sledování, jak se v tom hrdinové budou motat stylem nudlí v bandě a vymýšlet omluvy, proč to či ono z jejich velkoústých slibů nejde uskutečnit. Je to ale málo - uznávám.

1 0
možnosti

Takhle to dopadá, když komunistovi rozšlapete jeho ideologické bábovičky. Zejména když jeho milovaná strana vypadne z parlamentu postranním vchodem.

5 1
možnosti

To je skutečně věcné. Váš jediný argument je o někom koho vůbec neznáte a jemuž názoru nerozumíte. ;-D

1 0
možnosti

J22a84n 23K41y27š96k29a

16. 10. 2021 19:33

Hezkého nepřítele jste si namaloval, to zas jo.

4 1
možnosti

Autor ke svému životu nutně nějakého nepřítele potřebuje, jinak by neusnul.

7 1
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 21,59
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik