Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Blábol. Orbán nikoho nepronásleduje. Homosexuály v Maďarsku nikdo nezavírá. Pouze děti a mládež do 18 let nemá být vystavována této propagandě. Je to stopka pro věrozvěsty této nauky do škol. A to je dobře.

5 0
možnosti

Extrémismus vašich článků, dokladovaný soustavnými útoky na slušnou část společnosti, prokazatelnými lži, katastrofálně nízkou karmou vůči čtenosti spolu s 95% odsuzujících názorů v diskuzích, jen dokládá naprostý morální rozvrat místních adminů, kteří pod záminkou formální drobnosti vyloučí slušného přispěvovatele, ale evidentního fašistu si hýčkají.

6 0
možnosti

Možná je to proto, že nechodím napadat někoho pod každý příspěvek, nemstím se vytrvale za projevenou křivdu a na požádání se dotyčné osoby zcela přestanu jakkoli dotýkat. Proto jste tam kde jste a já tam kde jsem.

0 1
možnosti
Foto

K20a86r78e80l 58C20a35c89h

22. 7. 2021 0:34

Vaše lži v článku a v diskusi pod ním již nelze číst. Ten zákon přece nekriminalizuje žádnou menšinu, či skupinu obyvatel spoluobčanů. To je tak hrozné překrucování, volající do nebes. Ten zákon má zakázat aktivistům různých nevládních organizací, aby šířili tzv. osvětu o sexuální orientaci ve školském systému výchovy nezletilých. Ponechává osvětu dětí v těchto otázkách na jejich rodičích a jejich vůli. Tím přece není žádná sexuální skupina kriminalizována. Gayům ani lesbám se tím nečiní žádné příkoří. Neziskovým organizacím, zabývajícím se ziskově touto problematikou, se jen zakazuje živit se jí ve školách nezletilců, kde svou činností nadělají více škody, než užitku.

Stejný scénář má ale vždy ostrakizace těch, kteří nejsou ochotni, jako stádo tupých ovcí, následovat hloupou linii nápadů upadající společnosti.

7 0
možnosti

Kdyby to bylo jak říkáte, pak by nebylo nutné jmenovat problém sexuální orientace vedle pedofilie a pornografie. Pokud by šlo skutečně o nevhodný provoz neziskovek proti vůli rodičů, pak by muselo jít o všechny neziskovky bez rozdílu. Proč má být pro osvětu LGBTQ+ výjimka? Klidně na moje lži poukažte zcela přesně. Od toho je otevřená diskuze.

0 1
možnosti

A jak ta otázka, v tom maďarském referendu, má znít?

1 0
možnosti
Foto

Chránit svoje děti před indoktrinací jakéhokoliv původu je nesporným zájmem a přirozeným právem rodičů. Tak demokratická věc, jako je referendum, nemůže logicky zavánět extremismem.

8 0
možnosti

Ochrana dětí je zcela dostatečně zajištěná. Proč by se měly děti chránit před informacemi o homosexualitě? Není k tomu žádný racionální důvod, ale asi je nacionální. ;-D

0 0
možnosti

M76a25r37t25i85n 12L67a18c32o

21. 7. 2021 19:37

Typické pre extrémistu vášho formátu je, že v blogu o nejakom referende nespomeniete, ani nepridáte odkaz na otázky toho referenda. Presne, ako extrémisti z KSČ, ktorí žiadali odsúdenie Charty 77, bez toho, aby uviedli jej znenie. Proste Strana (Horner) rozhodla (ol), že "tak je to spravne, tak to ma být..."

https://www.youtube.com/watch?v=7706VTg_qhk

6 0
možnosti

J20a37n 33R72á19ž

21. 7. 2021 18:28

Považovat za extremismus hlásání názorů, které mají ve společnosti, když už ne většinovou, tak rozhodně masovou podporu, je naprostý nesmysl.

Nazvat Orbána extremistou, jen proto, že se názorově neshoduje s Bruselským establishmentem a autorem blogu, ukazuje na absenci tolerance k názorové rozmanitosti a tím i nepochopení principů fungování demokracie.

Orbán nedávno správně řekl, že západ demokracii zdědil, kdežto národy t.zv. "východu" EU si demokracii musely vybojovat a proto jsou velmi alergičtí na jakékoliv pokusy diktovat jim co smějí a co nesmějí, ze zahraničí.

To není extremistický názor, ale prosté konstatování faktů.

A nesmíme zapomínat na to, že v době, kdy se Merkelová hřála v přízni komunistů v NDR a von der Leyen žila v blahobytu názorové svobody v NSR, tak Orbán proti komunistům za názorovou svobodu aktivně bojoval. A to je hlavní důvod, proč si se současnými bruselskými celebritami nerozumí a ony s ním.

13 0
možnosti

Masovou podporu měl nacismus v Německu, dlužno říci, že řízenou masovou podporu, ne zcela dobrovolnou a neinformovanou. Masovou podporu měl i lidem zvolený komunismus např. u nás. Proto tento vyčpělý argument nemůže působit nikomu žádný užitek a prozření, ale vyhýbá se problému o nějž skutečně jde a to je vzkříšení norimberského zákonodárství.

0 7
možnosti

Podpora a propagace LGBT by měl být trestný čin.

3 0
možnosti

Jste si jist, že píšete o tomto?

"Dotázáni prý budou, zda podporují, aby se ve školách bez souhlasu rodičů učilo o sexuální orientaci, zda by měly být u dětí propagovány postupy při změně pohlaví, zda bez jakéhokoliv omezení by mohl být dětem předkládán obsah, který by mohl ovlivnit jejich sexuální orientaci, a zda by dětem měla být dostupná změna pohlaví, napsala agentura AFP."

https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/madarsko-usporada-referendum-o-ochrane-deti-oznamil-orban-po/r~a0aed5e4ea0011eba824ac1f6b220ee8/

Nebo je článek zas nějakým vaším projevem extremismu?

2 0
možnosti
Foto

"Extremismus je vědomým porušením morálky, který bohužel často vede ke globálním katastrofám typu světové války."

Ale vždyť vy sám jste extremista. Máte hraniční, extremisticky levicové názory, troufám si tvrdit že někdy i velice nebezpečné pro společnost.

Takže dnes vás lze snad ocenit alespoň za určitou míru sebereflexe. Uvědomnění si vlastních chyb je první a zásadní metou k sebezdokonalení. Pomáhej vám v tom všichni svatí, i já beznaboh vám držím palce R^

17 1
možnosti

Však chápu, kdo není fašoun, musí být extrémní levičák. Blahopřeji k zakrývání nedostatku argumentace osobním útokem. Velmi nové a podnětné v tomto nevrlém prostředí. ;-D

1 5
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS