Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

Palestinské a mírové? Bohužel stále protimluv! :-/

5 0
možnosti
ZH

Když jsem před několika lety jasně popsal problém přímo související s tímto tématem, označil mě autor za neonácka. Tak jsem teď zvědav, kam se za tu dobu autor posunul. :-)

0 0
možnosti
Foto

Palestinské (muslimské) mírové návrhy existují. Mají ale podstatnou vadu na kráse: nejsou mírové. Nicméně: 1./ Návrh umírněný – návrat Izraele do hranic k 4. červnu 1967, odchod všech Židů z Judeje a Samaří, taktéž z východního Jeruzaléma. 2./ Návrh neumírněný – nulová varianta. Arabizace a islamizace celé historické Palestiny, odchod Židů z jejího teritoria. Nejnovější varianta: Židé, odejděte z Palestiny do Evropy a zámoří dřív, než vám tam zdraží nemovitosti a proděláte na tom.

3 0
možnosti
Foto

Vy čtete nějaké Palestinské tiskoviny ?

0 0
možnosti
PK

Dnes šprýmujete?

Proč hledat opozici v současné arabské společnosti, kde jsou vyznávány hodnoty, jejichž původ sahá do doby pouštních kmenů, z nichž pocházel zakladatel islámu. Arabský svět je jako cesta v čase zpět do doby Mohameda. Pozor, né vše je ale špatné, třeba důraz na soudržnost rodiny, tam by jsme se mohli přiučit.

Je všeobecně známo, že jejich svět je politickou pouští, kde neexistují skutečné politické strany, svobodný tisk nebo osoby s odlišnými názory. Mešita se stala jediným místem, kde se diskutuje o politice. Je to jediná instituce, kterou nelze v muslimské zemi zakázat.

A změna, no za sto let zopakujte svůj dotaz k opozici, třeba se v nějakém arabském státě stane , že víra a politika budou odděleny, víra se stane individuální věcí každého člověka, islám nebude statický a právo šaría bude pouze historickým reliktem, pak je ten dotaz na místě...

0 0
možnosti
Foto

Tak jeden je, vyhladit Izrael. ;-)

11 0
možnosti
ZH

Obávám se, že budete čekat marně. A víte, co je příčinou?

3 0
možnosti
PB

Má nedostatečný vyhledávač?

1 0
možnosti
PB

Palestinské mírové návrhy ;-D;-D;-D vy jste ale čtverák!

Zkuste zadat sněžného muže. Odkazů vám vyjede víc i s fotografiemi.

12 0
možnosti
Foto

I lochneska by se našla!

1 0
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 21,58
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik