Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J54a83n 18P21a60v33l96í76k

15. 5. 2021 12:51

Prodloužená ruka prezidenta Zemana, kterou je ministryně Benešová, by mohla překvapit pouze tím, že by něco spravedlivého prosazovala. Přesto nejvyšší státní zástupce P. Zeman má máslo na hlavě, takže se zdráhám litovat jeho odstoupení. V této souvislosti odkazuji na článek A. Rozehnala ve Foru24, v němž se zabývá jeho činností ve funkci, kdy docházelo k častým nezákonným postupům a nic proti tomu neučinil.

0 0
možnosti
PB

P81e94t76r 90B28u51r35i79a81n

15. 5. 2021 11:19

Výborně, takže když někdo naseká dluhy, které nemůže nikdy splatil, v jejich průběhu se statečně vyhýbá jejich byť i částečným splacení, okrade tím věřitele za bílého dne, tak je podle vás v podstatě oběť a agresorem je u toho stát.

Je až k neuvěření jak média dokázala během pouhých dvaceti let přeprogramovat myšlení lidí a podsunout jim, že dlužník v podstatě za nic nemůže a všechno se stalo tak nějak samo bez jeho přičinění.

1 0
možnosti
ZH

Absolutizujete ad absurdum. Už je to směšné. Podvodní dlužníci měli být ve vězení a jejich majetek včas zabaven. Nemůžete popřít, že zde vznikly i dluhy z druhotné platební neschopnosti, z intrik udavačů, kdy někomu na udání zastavili firemní podnikání a pod. Tak slepý nejste ani vy. Stát zanedbal kontrolu únosnosti nemorální zvůle. Nehájím neseriózní dlužníky, podivuji se nad nesmyslností pomsty, která nevede k prospěchu věřitele ani společnosti. Úpadek živitele rodiny jistě zvýší sociální dávky minimálně pro jeho rodinu. Ale vy prostě řvete z podstaty a osobní zaujatosti. Objektivita nula. Tak zase na dlouho ojedinělý komentář k vašim výkřikům do nebes.

0 0
možnosti
VH

Neuvěřitelné, co jí prochází...Rv

2 0
možnosti
PK

Ano pan ministr Němec váš oblíbenec zřejmě, no princ jehož osvobodil již spokojeně sedí na svém hradě....krásná kauza a ty neuchopené morální principy na něž často apelujete, ty trpěly...

A co se týče MB, není to můj typ ani úžasný politik, ale být znechucen činností jakéhokoliv politika a to zejména sdělením tendenčních médií to nesdílím.

K bližšímu poznání její činnosti by nebylo pro pana autora a i další lající si přečíst například článek ústavního soudce Petra Fenyka ,,Kdo se bojí MB", jsou tam zmiňovány i některé kauzy minulých let, její chování v advokacii a nabídka Otakara Motejla , jehož kredit je nezničitelný, na které se již zapomnělo... tak tomu člověku věřím více než Sorosovým mediím....

1 0
možnosti
ZH

V roce 1989 byl Miloš Zeman pokrokový štramák. To neznamená, že se od té doby nezměnil. To platí pro všechny. I pro mě. Nevydávám se za anděla. Jenom kdybyste mi tedy vysvětlil, zda MB vykonala nátlak na státního zástupce svými výhrůžkami či nikoliv. Co je podle vás nátlak, pokud nic takového MB neudělala. A o Němcovi mi cosi podsouváte. Uvedl jsem pouze fakta, co se stalo, ale ani slovo chvály na jeho adresu.

1 0
možnosti
Foto

Souhlas, ministryni Benešovou považuji také za to nejhorší, protože právě ona by měla být garantem spravedlnosti. A od spravedlnosti se pak odvíjí i všechno ostatníR^

7 1
možnosti
TL

Souhlas naprostý, hrůza veliká R^R^R^

Qacking toad ...Rv

2 1
možnosti
  • Počet článků 826
  • Celková karma 20,61
  • Průměrná čtenost 970x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik