Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

U internetu platí dvojnásob, že mlčeti zlato. Nikdo totiž není bez hříchu a pokud někdo volá po likvidací protivníků za hříchy mládí, mohl by se divit, co by se našlo na něj.

Teď je moderní klečet před menšinami a kdo chce, ať si klečí a kaje. Kdo tu potřebu necítí, má na to právo. Nechci tu už doby, kdy Svaz soustružníků bude volat po tvrdém potrestání rebela. Nebo že hlavním kritériem pro výkon povolání bude jakýsi morální kádrový profil.

Železný má právo se vyjadřovat a ostatní mají právo si na něj udělat názor.

5 0
možnosti

V diskuzích je třeba mít odvahu „vystoupit z řady“, hájit prozápadní pojetí demokracie a práva i prozápadní ukotvení naší země v EU a NATO.

Za tento postoj bude každý takový diskutér odměněn nejen finančně.

:-):-):-)

0 0
možnosti

"nemuseli bychom označovat jiné hlasatele, že jsou padlí na hlavu. Zvláště, jsme-li sami citliví na jiná vznesená podezření o nás samých."

Proč by měl být někdo citlivý na podobná tvrzení zaznívající z druhé strany barikády? Jak pravil klasik: ten, koho považujeme za alternativně inteligentního, považuje za alternativně inteligentní nás.

1 0
možnosti

Zajímavé, že Železnému nevadí rudá minulost jeho ředitele.....:-P

2 0
možnosti

Řeč byla, pane Fogele, o Matáskovi! ;-)

2 0
možnosti

V souladu s vašimi vývody je tedy nutná pozornost a ostražitost před komunitou LGBT a rozhodné odmítání abnormality.

"Když se prostě takové úlety jasně nevymezí a nezatrhnou, pak vyústí v nějakou normalitní diktaturu.

Zdroj: https://horner.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=770160";

3 0
možnosti

Jsem stoupencem tradiční rodiny. Nesmrtelnost všeho živého na této planetě je postavena na rozmnožování a neustávajícímu vývoji. To je fakt, který se zpochybnit nedá. Pokud tedy někdo propaguje homosexualitu pak jde cestou k zániku lidského druhu.

Na druhou stranu homosexualita není nic nepřirozeného, člověk se stále vyvíjí a příroda si s geny hraje, formou pokus, omyl již milióny let. Je zde i nepříliš významné procento lidí homosexuální orientace a nevím zda se poměr v čase nějak mění, data (zejména z minulosti) jsou nedůvěryhodná. Pokud se ale tento poměr zvyšuje, znamená to, že příroda je jala regulovat počet jedinců lidského druhu na zeměkouli, což se mi zdá taky celkem přirozená reakce, protože logicky naše země logicky uživí jen omezený počet lidí a kolik to je si netroufám odhadnout. Zvyšování poměru homosexuálů proti plodným párům může vést k modelu, který příroda už zná, jsou jím velká hmyzí společenství, ovšem podobným způsobem organizovanou lidskou společnost si neumím představit.

Takže skutečně nechápu proč by homosexuálové měli mít jiná práva než většinová společnost, jsou totiž normální, jen bych potřeboval vědět ta data, o kolik homosexuálních párů v ČR se jedná, kolik z nich má potřebu adoptovat dítě. Pokud se jedná o méně než cca 1000 párů pak je to nebezpečný právní precedens. Mediální tlak velmi malé skupiny může zásadně měnit zákony této země a demokracie postavená na většinovém názoru se někde vytratila.

Znamená to, že jakýkoliv menší spolek lidí může požadovat změnu zákonů čistě ve svůj prospěch, včetně změny základních lidských práv? Například že krádež je přirozeným projevem člověka, kradlo se od počátku lidství a v přírodě je kradení přirozené, ba dokonce mnohdy nutné pro přežití druhu. Jakpak by se na tuhle iniciativu díval okradený homosexuál?

Co je na tom špatně? Zákony mají kopírovat obecnou morálku, ne naopak, ctít zákonem onu obecnou morálku měnit, to vyvolává přirozeně odpor.

0 0
možnosti
Foto

Povedzte mi, Kefalín, čo také je podle Vás hentá oná tradiční rodina?

1 1
možnosti
Foto

Zdá se, že panu Hornerovi opět začal vadit klid zbraní a opět se do mně pustil, svým profláklým stylem. Tentokrát do toho zapojil i moje jméno. Snad proto, aby dokázal, že německý původ jména znamená příklon k nacismu? No prostě...komun není z hůry dáno...na blogu nekoupí

1 0
možnosti

Nic takového nebylo v úmyslu. Asi jsem to napsal špatně, rozhodně jsem to nemyslel jako urážku a narážku na německé jméno. Byl by to protimluv, neboť moje jméno je rovněž německé. Snažil jsem se o uctivost, ale nedosáhl jsem jí. Tak to se omlouvám.

1 0
možnosti

Tvrdý rock je fajn a Orlík ho hrál a byl před revolucí in. Ovšem později, kapela začala být velmi xenofobní a jejími hlavními fandy se stávali skinheadi a ty jsem poznal v dostatečné míře v Německu, přestal jsem jí sledovat.

Také jsem četl vámi odkazovaný blog a autora a jeho pocity rozhodně dovedu pochopit.

0 0
možnosti
Foto

Pane Korecký, mohu vám zde vyjmenovat 7 kapel, které v té době byly, co se týče textů ještě radikálnější, na jejích koncertech bylo opravdu nebezpečno, některé jsou dnes velké hvězdy, ale pouze Orlík je jakýmsi symbolem neonacismu, přestože s tím neměl nikdy nic společného a rasismu, o který se otřel pouze okrajově.

0 0
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 22,22
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik