Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J70a58n 47Š51i22k

20. 3. 2021 18:00

Myslím, že v jedné věci se ve Vašem článku pletete. I na kýčovitém západu slunce se dá najít nějaká vada nebo se dá závidět či vidět jako nezvratný důkaz porušení absolutní svobody člověka, jak dokazují mnozí borci těžké myšlenkové váhy v místních diskuzích, kteří hledají svůj smysl života v nalézání nepřátel a nemilosrdných útocích na ně. Děkuji moc za příjemný článek pro sobotu. Hezký večer

0 0
možnosti
Foto

Zažil jsem něco podobného, ale my jsme se sešli. Tohle nám prostě žádná totalita nevezme.

0 0
možnosti
MB

Rozumná, pravdivá slova ! Okarmoval jsem. Připomínka, jak my sami, mnohde nadšeně propadáme "Boji za něco". Bojovat, komentovat - to je určitě v pořádku. Problém je, že nám z toho občas vypadnou lidi ! Bulvár předstrkává podivné osoby a říká, že "To je celebrita". Když se řekne "Hrdina", já si představím nějakého udatného bojovníka ! Až to člověku dojde, objeví celebrity a hrdiny skutečné - "Ty, ze všedních dnů" ! Příkladů by byl kopec, od bojovníků z 1 linie, až po normální lidi, kteří normálně myslí na lidi druhé. Nalezenou cestičku, jak je podpořit, oslovit ...

V písni "O burácích", se zpívá - "A co jsi dělal za války" ? Uvědomil jsem si, že by bylo blbé, kdybych si pouze louskal ! A tak jsem si objevil svou cestu. Na této jsem objevil i místní celebritu - majitele firmičky, která babkám dělá drobné opravy zadara - (vodo-topo), mladé děvče s krabičkami pokrmů, další cílí na domovy důchodců, podobní finančně něco podporují.

Souhlas, stačí i slovo milé. Aby nějaký člověk věděl, že vedle dlí - taky nějaký člověk ! Mj., když se nad tím zamyslím, pak vidím ideální celebrity a hrdiny všedních dnů - Ne zřídka, to byli naši rodičové ! Ti si moc nelouskali ! ... :-)

2 0
možnosti
Foto

Širokoúhlý život... Lidé se nemají rádi tehdy, když o sobě ví příliš málo. To je moje teorie. Krásně jste to napsal, pane Zdeňku.

1 0
možnosti
MB

Souhlas paní Černá a je to zbytečný a vysilující k někomu chovat nepřátelství. Neprospívá to duši. :-)

1 0
možnosti
PK

Pochválit lze více subjektů než píšete, nejen sportovní výkon, děti, pejsany a koneckonců neškodí trocha pochvaly sama sebe. Osobně se nestačím divit kolik dobrých výkonů v této době lze v našem okolí pozorovat a jak jsou lidé k sobě i v této slotě až překvapivě empatičtí, tedy alespoň v našem koutečku země.

BTW, váš dnešní blog příjemně překvapil a proto zasloužená karma.R^

2 0
možnosti
LI

Ano, stačí oprášit zašlou krásnou vzpomínku... uvědomit si, že konečně přichází jaro... potěšit na duši někoho blízkého... radovat se i z maličkostí a hlavně věřit, že všechno dobře dopadne -:)

1 0
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 22,55
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik