Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Směle tvrdím, že pro naší společnost, pan Bureš nemá absolutně žádnou - přidanou hodnotu. Je obrovský rozdíl mezi tím, co doň bylo investováno - dotace a výstupem. On daní nesmírně málo ! Roky nefiguruje mezi TOP 20 plátci daní do kasy ČR. Nehospodárná kamna- furt se přikládá a málo to hřeje !

Samozřejmě je zajímavý ! Ideální materiál socio výzkumů ! Typický produkt doby, před 1989. Otázek kopec - Můžou být podobné děti jiné ? Z klasiko nomenklaturních poměrů ? Určitě hloupé nebudou, cesta výběrových škol, jistě. Aniž by chtěl, jak se zbaví vkomponovaného poznání, že celý život šel za zvýhodněných podmínek ? Jak se z podobných lidí vykřesá ten skutečný demokrat ? = Nebát se a nekrást ? Příklady jsou, žel málo ! Dcera prokurátora Vaše. Dědictví otce dala poškozeným a šla se synu H. Píky omluvit .

Čili tady je člověk - velmi dobře připraven na změnu režimu. Využívá toho a koná. Scénu obohacuje svým krytím - Imunitou. Nastupuje bezohledné, Gumové - Pragma ! Co je dobré pro mne - Dobré jest ! Bez problémů i zatratí své rodiče - KSČ - Ko oti ! Nastouipí jako pravo středový - Přesune se jako populo levicový ! Kamna, pravda táhnou lépe - No zase moc nehřejí ! Nevadí, 25% nadšenců stále po lese běhá a sbírají chrastí na oheň ! Kamna čadí, stále plno rukou nad plotnou. Co pořád máte ? - Hoří to blbě, nicméně ANO furt to nějaké teplo vydává ... :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 22,10
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik