Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P56e59t97r 69B54u88r42i26a56n

17. 2. 2021 16:04

Takže podle vás čísla nakažených neklesají ani přes masívní restrikce a za to nemůže nikdo. Ale až budou neklesat i po rozvolnění, tak za to ponese odpovědnost výhradně opozice. Zajímavá logika.

0 0
možnosti

Je to prosté milý Watsone, Národní fronta tzv. demokratů usiluje o klid na svou práci jako byla L.P. před Babišem a to ne zrovna klidnými prostředky a nad to chytrými nebo-li smart (a což jde pak i ruku v ruce) ale zato efektními jako doposud. Role v absurdním dramatu boje za demokracii a to klidně i s Covidem v jedné řadě (a to i než nastoupí za měsíc jaro ;-)) jsou rozdány ... je dobré vědět co se asi tak právě hraje, pak je i takový jako i lepší požitek ze hry ... vždyť jaké lepší seriály běží na ČT ... ;-D

0 0
možnosti

Dávám Vám karmu i když podle mého názoru se nejedná o žádné rozvolnění, ale hledání cesty ke spolupráci koalice a opozice k řešení problému covid.

1 0
možnosti
Foto

Pro záchranu lidských životů by se mělo udělat úplně všechno, co je v našich silách. Zdeňku, R^

2 0
možnosti
Foto

Rozvolnění možná není lék, ale uzavření není lék určitě. Nebo jak si jinak vysvětlit, že jsme zavřeli úplně všechno a výsledky se nedostavují? A výsledky se nedostavují, úplně jsme umrtvili život a výsledek?

2 1
možnosti
Foto

Protože se začala šířit britská mutace od léta. A nyní máme na krku výsledek experimentu zvaného vánoční uvolnění. Takže je možné být zvědavý, k čemu povede uvolnění březnové.

1 0
možnosti
Foto

Jsme především pokusným morčetem vládnoucí kasty.

2 1
možnosti

Myslíte jistě číňany.

0 0
možnosti

Vy se považujete za humanistu? Ani omylem - jste totalitář par excelence. Ve strachu o svůj ubohý živůtek byste evidentně nejraději zakázal všechno a všem. K čemu jsou vaše studia na HTF? Byl ve vašem marném životě vůbec někdy Bůh?

2 2
možnosti

Jsme v čele tabulek....tahle fráze je poněkud mimo, pokud nezohledníte, kolik testů dělá který stát - a to zohledněno ve statistikách není. Nevím proč, když se společnost chlubí, jak je vědecká, moderní, technologická a já nevím co ještě - všichni mají vysokou školu....Nedávno koukám na tabulku úmrtí - Belgie - 2x víc mrtvých (relativně na 100 000 oby) než v ČR. Ale nečtu nikde, že Belgie je ostudná....evropská země ohrožující ostatní. ???

3 0
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 22,22
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik