Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

R^ ono je asi nejlépe to něčemu přirovnat to s naší tzv. demokratickou opozicí - to je jak s dítětem v pubertě - taky se tomu dá asi jen přihlížet ... ;-D ... když člověk pronikne do jejich psychologie tak oni to mají nastavené asi tak, že se teda rozhodli, že budou ti demokrati (my všichni jim samozřejmě nesaháme ani po kotníky) a je vymalováno ... zapálej demo cígo, udělaj kruhy a je jasno ... ;-D ps: Babišovi jen obdiv co si užije z první ruky ...

0 0
možnosti
PB

Panebože, pochopil někdo z vás, o čem ta snůška vlastně je?

Opozice žádnou vládu shodit nechce a s komunisty a SPD do party taky nikdo nechce.

Pane Hornere, nemají být náhodou všechny hospody ještě zavřený?

0 0
možnosti
JP

Porušit ústavní pořádek v systému parlamentní demokracie a v právním státu opravdu nelze. Proto jakékoliv porušení ústavy rovná se výsměchu demokracii. To se podařilo v neděli našim hejtmanům, o Babišovi nemluvě, tomu je ústava u zadku. Jak je vidět, právní vědomí, respektive nevědomí, je velký problém naší společnosti a zřejmě i autora článku.

3 1
možnosti
Foto

Tak hejtmani mohou požádat beztrestně vládu o cokoliv. Je na vládě, zda jim vyhoví.

1 0
možnosti
JK

Máte, podle mě, pokřivený pohled. Nikdo, nikdy a za žádných okolností nesmí trvale omezit naše svobody. Svoboda je nejvíc, je dokonce i víc jak život sám. A proč to tak je, to je jednoduché, jakmile se nějaký samovládce vykašle na osobní svobody, vždy to stojí nezměrnou spoustu životů, to je mnohokrát dokázaný fakt.

Proto máme základní listinu práv a svobod a ústavu, kterou musíme ctít, jinak na to doplatíme svými životy. Útoky na ústavu pořádají zejména mocichtiví, asociální uzurpátoři, kteří jsou opilí mocí a udělají pro její získání vše. Pokud je nezastavíme, jsme v průšvihu, ale máme tu ony dva dokumenty, přes které nesmí žádný diktátor projít.

Asi máte krátkou paměť, ale k moci pustil komunisty Babiš, ale dělal přesně to co každý mocichtivý diktátor, co se drápe k moci, lhal jim, podváděl je a sliboval nesplnitelné. To všechno tak dlouho, až komunistům došla trpělivost (a že to trvalo), taky přestali jen přihlížet jak jim Babiš luxuje voliče. Komunisté nemají jinou možnost, fanatiků Babišovi ubývá a ty levicové sbírají Piráti, nutně tyto hlasy potřebují a vypadá to (bohužel), že se jim to podaří a ve sněmovně zůstanou, na rozdíl od ČSSD, která si to, uvězněná ve vládě, protrpí až do hořkého konce. Takže tam, kde jsou dnes komunisti, je zahnal sám Babiš, demokratická opozice si nadále drží stejnou pozici a odstup od komunistů.

2 3
možnosti
JF

Každá strana, která projde demokratickými volbami je demokratická a může se klidně jmenovat i komunistická pokud o současnému demokratickému parlamentu nevadí - pokud je tedy ten parlament demokratický (což je vlastně otázka).

A pokud nám nějaké strany náhodou tvrdí, že to tak není, tak jsou případně samy nedemokratické, protože demokratické strany označí volič a nebo je poslední demokratický soud zruší na podnět nějaké demokratické strany či posledního demokratického voliče a pokud je nezruší, tak jsou demokratické. Pak by se mohlo stát že budou někteří vyvolení jen ukazovat prstem koho má demokratický volič volit a koho ne (resp. říkat vám koho máte volit ale to je vaše právo a odpovědnost ne jejich), když jim na tu starost skočíte. A jistě chcete být snad demokrat ... nebo ne? ... nebo ať klidně ukazují a pak i víte koho nevolit ...

0 0
možnosti
Foto

A navíc si k tomu přiložil své polínko ústavní soud, když znemožnil konání voleb podle předem určených pravidel.

1 1
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 21,59
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik