Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

Ač nejsem přítel ohňostrojů, tak bych věděl nejméně o jedné záležitosti, která by se měla vyřešit referendem. Pak bych souhlasil i s tím vaším o ohňostrojích.

0 0
možnosti
Foto

Co má politický postoj společného s ohňostroji?

Panebože Rv

0 0
možnosti
Foto

R^ nejen kvůli našim zvířatům...

0 0
možnosti
Foto

HIstorie kultů ohně sahá v podstatě až kamsi k počátkům lidstva. Tak se divím, že se nad jeho novodobými projevy pozastavujete zrovna Vy (teolog, historik.....).

0 1
možnosti
Foto

To, že byl loni ohňostroj zakázán, aby nešířil viry, vynahradí nám to letos pan premiér, který na 3. ledna objednal nádherný meteorický roj!

5 1
možnosti
Foto

Obliba ohňostrojů nemá nic společného ani s neomarxismem, ani s jinými politickými směry. Je to jen naprostá a okolí bezohledně obtěžující hloupost a plýtvání s penězi. Je vidět, že se nemáme vůbec špatně, když můžeme takhle vyhazovat peníze Pánu Bohu Bohu do oken.

8 0
možnosti
Foto

Kristepane, to je ale blábol.

Mohu vás ujistit, pane autore, že ti, které jsem viděl odpalovat dnes rachejtle mají k neomarxistům stejně daleko, jako vy k normálně uvažujícímu člověku.

6 1
možnosti
PB

Řekněme tomu pravičácké NE! ;-D

2 0
možnosti
PB

To je zase leporelo hloupých novotvarů, primitivismu, nelogických označení a frází a obecných samolibých žvástů. To aspiruje na zařazení na titulku.

3 1
možnosti
Foto

Nevím co jsou to ti "neomarxističtí výtači, ale jeden můj známý navštívil s místním rodákem hvězdárnu v Teplicích na Silvestra a podle toho pána z Teplic nejvíce rachejtlí létalo ze čtvrti, kde žijí Romové.:-)

4 0
možnosti
JK

Hmmm, já v Teplicích bydlím a ujišťuji vás, že jsou přeci jen příliš velké na to, aby kdokoliv mohl zjistit. ze které čtvrti létalo nejvíce rachejtlí. Ten pán prostě kecá, nic to nestojí a člověk si může ulevit tím "správným" směrem.

0 0
možnosti
MB

Člověka chápu, jako bytost tvořivou. Něco produkuje pro svou obživu, konče společenským oblažením - Hudba, kniha, prostě umění. Podobně uznávám pojem - "Nejenom prací živ je člověk", chce se tedy i bavit ! ...

Pak si i dovedu představit navazování, na pra čínské tradice - ohňostrojů. Nejlépe profi, odpoledne - zejména pro děti. Zvláštní záliba - v "Době nouze", zákaz vycházení - Vše poruším a jdu si střílet !? To je ovšem pak výraz vlastně čeho ? Produkce vlastního "umění" ? - nebo nic neřešící anarchie ? ...

Jako poctivé bych bral - jako u tkz. "Sprejerů". Podivné nutkání, tedy malůvky na soukromé fasádě ! Bral bych, kdyby sprejer měl svůj dům a byt - řádně ostříkán! Podobně "Ohňostrojář", kdyby si určil - jaké výbuchy uskuteční ve svém obýváku a jiné zase v kuchyni ! Pak mi z toho nejlépe vycházejí ti, kteří své výbuchy realizují na svém domácím WC ! To beru, chápu a tyto podporuji. Zbytek ? Již existuje heslo - "Kolik jsi vypustit petard - Tolikráte jsi retard" ... :-)

8 0
možnosti
  • Počet článků 826
  • Celková karma 20,61
  • Průměrná čtenost 970x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik