Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

J21a76n 84Z10i67e20g21l89e63r

16. 12. 2020 10:15

Změny v Polsku a Maďarsku proběhly v souladu s tamními zákony.

4 0
možnosti
JS

A nevím o ničem, co by opravňovalo EU nebo nějaký její orgán posuzovat jestli demokraticky schválený zákon některého z členů je nebo není demokratický.

1 0
možnosti
Foto

Samozřejmě, že se mohou homosexuálové snažit o své potomky. To jim nikdo neupírá. Jen jim k tomu jaksi chybí druhý X chromosom, ovaria a uterus;-)

1 0
možnosti
DP

Představte si, že nechybí. Už dvakrát jsem slyšel o případu, když se gay domluvil s lesbičkou, dali se dohromady a založili rodinu. Takže i homosexuálové se mohou ženit a vdávat a mohou mít potomky.

3 0
možnosti
ZZ

Další autorova šílenost.

Šílení autoři píšou šílené blogy !!!!

;-D;-D;-D

6 1
možnosti
JK

Ještě že nablblý výkřik s třemi vykřičníky takový není.

1 2
možnosti
PB

P87e10t70r 42B35u55r54i57a49n

16. 12. 2020 7:57

Tentokrát jste vypotil obzvlášť odporný, lživý a levičácky fanaticky žvást plný nenávisti. Řekl bych, že jste ve své myšlenkové žumpě objevil nové sklepní prostory.

9 0
možnosti
Foto

Proč zrovna levičácký, Upřednostňuje snad pravice před právem dítěte na život právo matky na život?

1 0
možnosti
JH

Snad se to dá léčit....

3 1
možnosti
AK

Odlišné názory a respekt k nim, věcná polemika kolem kontroverzních témat, to všechno je velmi potřeba k tomu, aby společnost mohla zdárně fungovat. Nevadí mi proto autorovy odlišné pohledy. Čeho se ale děsím a co na mě z takovýchto článků působí je ta úderná, pyšná arogance o své pravdě a z toho vyplývající dehonestaci odlišných postojů. Vždy si vybavím 30-tá léta v Německu a 50-tá léta v Československu.

6 0
možnosti
JK

A kdyby to neměla být úderná a pyšná arogance, ale pouhé otevřené sdělení svých názorů, tak to by se v tom článku muselo změnit co přesně? Které konkrétní věty například, a jakým způsobem? (jenom prosím vás neodpovídejte, že "tak nějak celkově", nejsme v první třídě základní školy).

1 0
možnosti
Foto

Šaškující iracionalita je přesný termín, definující vaše blogy.

20 0
možnosti
JK

Tak hlavě že aspoň váš výkřik nemá s hloupostí a iracionalitou nic společného ;-D;-D;-D

1 4
možnosti
OF

Teprve čas ukáže jaké adopce jsou pro dítě přínosem a jaké nejsou.

Vyčkejme. Vaše kritika je přes čáru. A ostatně vaše články čtou i Poláci a možná i nějaký Maďar. Jistě, Kaczyński Polsku škodí, ale musíme si být vědomí toho, že PiS nebude vládnout na věky.

0 0
možnosti
JK

Ale prosím vás, případů, kdy dva homosexuálové vychovávají dítě z předchozího svazku se ženou, už je celá řada. Zkuste je porovnat s dětmi, které poznaly jen děcák a nic jiného. To bude strašně složité, tohle rozhodovat, žejo.

1 1
možnosti
PK

Jen pro info...18. listopadu, učinil miliardář a „filantrop” George Soros prohlášení. Evropská unie si, podle něj, nemůže dovolit dělat kompromisy okolo ustanovení právního státu. Naopak. Proti východním zlosynům, zosobněným Orbánem a Kaczyńskim je třeba přitvrdit. A hned přiložil několik návrhů, jak jim „zasolit”. Tak například „...fondy EU by měly být směrovány na místní orgány, kde v Maďarsku na rozdíl od národní úrovně ještě stále existuje demokracie.”

Měl tím zjevně na mysli takové „orgány”, jako třeba Spolek tří hlavních měst – Prahy, Waršavy a Budapesti, který loni slavnostně ustavili liberální primátoři zmíněných metropolí Hřib, Karácsony a Trzaskowski. Učinili tak, aby mohli ještě lépe házet klacky pod nohy svým vládám a ještě účinněji sabotovat z komunálu jejich politiku. Tak přesně těm by měla, podle G. Sorose, Únie nasypat, a to přes hlavy vlád jejich zemí a zcela mimo státní kontrolu.

Co k tomu zrovna řekl insider. Člověk ze Západu. Francouzský politický filozof, novinář a komentátor Éric Zemmour: „To, čeho touto představou právního státu opravdu chceme dosáhnout je, přinutit Maďary a Poláky, aby se podřídili multikulturnímu, feministickému a proLGBT konceptu západních zemí. Chceme jim vnutit imigraci, potraty a LGBT propagandu.”

Držím palce oběma státům...

17 0
možnosti
JK

Viktor Orbán je absolvent Sorosovy univerzity. Při promoci absolventi akademie obvykle slibují, že budou šířit její dobré jméno.

1 0
možnosti
EK

Mě je úplně jedno, k jakému pohlaví se kdo hlásí a s kým lehá pod peřinou. Interrupci považuji za osobní věc ženy a nikoho jiného a do složení cizích rodin je mi houby. Ale kdybych si měla vybrat, tak mi ti vaši fašisti přijdou jako lepší volba než ti, co pod praporem tolerance přehlížejí ponižování žen, dětské sňatky, vraždy ze cti a jiné nechutnosti muslimů a ještě kriminalizují ty, kterým se to nelíbí.

23 0
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 21,58
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik